it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Γερή η σύγκρουση μεταξύ Checa-Melandri... Ο Ιταλός πάντως στο 2ο σκέλος κατάφερε και τσίμπησε μια 3η θέση.
To θέμα είναι να πάνε έτσι και στη συνέχεια, γιατί και πέρσι ο Μαξ έκανε όργια στην Αυστραλία αλλά μετά είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα...
Και μια διόρθωση προς εμένα, τα Ducati είναι 3, παρέλειψα τον Neukirchner
Τελικά και ο Μάρκο θα κάνει εγχείριση στον ώμο. Ημαρτον ρπμ τι αρχή ήταν αυτή; Ποιος φούστης Εσπελέτας (Εσμεράλντα) τους μάτιασε;![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα αστοχίας, αλλά θέμα μαλακίας της Pirelli, γι αυτό και αναγκαστήκανε να κόψουνε γύρους από τη συνολική απόσταση του αγώνα, γιατί όλες οι ομάδες παραπονεθήκανε για τα λάστιχα(για 2η συνεχόμενη χρονιά)
πυροβολα τα aprilia,χαλαλι ο φραπες,ατυχος ο checa,απογοητευση τα kawasaki,περιμενα κατι παραπανω.
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Η Pirelli είναι στους αγώνες για να διαφημίζεται ως ικανός κατασκευαστής; Γιατί αν είναι να κόβεις γύρους επειδή δεν τη βγάζουν τα λάστιχα... Εκτός κι αν είναι παρεμφερές τροπάρι με τη F1 όπου είναι εσκεμμένα έτσι "για να έχει θέαμα". Όταν πάντως είδα 1-2 ελαστικά στην τηλεόραση μετά τον αγώνα (και του Lowes νομίζω) δεν πρόσεξα τέτοιο χάλι όπως στη φωτό, μόνο κάμποσο blistering και το κέντρο του πέλματος να είναι μια χαρά.
Το Kwak του Sofuoglu ιδέα μου είναι ή είχε πολύ γκάζι;