Μπα... Είμαι για να γυρίζω πίσω το απόγευμα
Μία (1) διανυκτέρευση
Δύο (2) διανυκτερεύσεις
Μπορεί να είναι ΠΣΚ και να κάτσεις όσο θες και όποια μέρα θες...
(αφού στο τέλος ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κάνει ακριβώς ότι θέλει και θα μας ζαλίζει τα ουμπαλα)
![]()
Αυτο που μπορει να γινει ειναι:
Oσοι θελουν να συμμετεχουν στην ετησια απο βορεια ελλαδα να καταμετρηθουν και επειτα να οριστει μια διαδρομη απο βορεια με ωρα και μερος αφετηριας και υπολογιζωντας χρονους να εντασει στην διαδρομη τους υπολοιπους εως την συναντηση με την κεντρικη ομαδα του moto.gr.
Σκοπος ειναι να γινει ενα γκρουπ αντι να παει ο καθενας μονος του μεχρι κατω.
Προσωπικα δεν εχω εμπειρια απο ομαδικες και δεν φιλοδοξω να οργανωσω ειναι αρκετα δυσκολο το κομματι της οργανωσης και θελει γερο στομαχι![]()
Τελευταία τροποποίηση από mankam; 23/02/2013 στις 11:46.
όπως προείπαν άλλοι,
-μαζί σας και στην κόλαση θα πάω...
-τάπερ σπιτικό
-1-2 μέρες μην το παρακάνουμε
-μηχανή?
Να πάτε! (να περάσετε καλά!)
ΥΓ. "κάποιοι" + "σε είδα" με ενημερώσαν ότι έχουν εμπλουτιστεί οι υπηρεσίες τεστ-μεταπώλησης μοτοσυκλετών σε "ενοικίασης"...pap....?
![]()
Καλησπέρα κι από εμένα! θεωρώ καλή ιδέα να γίνει η εκδρομή στην κεντρική Ελλάδα για να μοιραστούν τα χιλιόμετρα σε βόρειους-νότιους!
Καλά να περάσετε παίδες. Ζηλεύω. Μοτοσυκλετιστικούς χαιρετισμούς από τα εξωτικά Ρίζια.
Και έχω και έτοιμο λασπωμένο σκηνάκι από τα σπεν γμτ![]()
Καλημέρα σας! Εάν μπορώ θα είναι η πρώτη μου πανελλήνια με το φόρουμ και τα μόνα που με νοιάζουν είναι να γνωριστώ καλύτερα με όσους περισσότερους γίνεται και να τη βγάλω όσο πιο φθηνά γίνεται. Οπότε ψήφισα για 2 διανυκτερεύσεις, οι οποίες θα γίνουν σε σκηνάκι και φαγητό σπιτίσιο. Το αν θα τις αξιοποιήσω και τις δύο εξαρτάται από τη διάθεσή μου. Πάντως, θα έρθω (εάν μπορώ όταν κανονιστεί) όπου και να πάτε, ο προορισμός και η απόσταση δε με απασχολούν καθόλου, ακόμα και με το Σέροου!![]()
don'tand drive...
:a44: and fly
και ειμαι απο εκει οποτε το θεμα καταλημα το εχω ηδη λυσει!![]()
don'tand drive...
:a44: and fly