Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 89 από 89

Θέμα: παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από georgemark Προβολή μηνύματος

άλλο έγραψες εσύ άλλο διαβασε αυτός.....

με τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ χάλια γελάει....

Νέο προς Παλιό μέλος Το avatar του/της georgemark
    Ναι έχει όμως και κάποιο δίκιο γιατί και τούμπες κάνουμε..... αλλά ξεφεύγουμε από το θέμα .......
    ...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά............

πριν απο ενα μηνα πηρα το recaro και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος!!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Επειδή το ψάχνω και εγώ το θέμα καθισματάκι τώρα τελευταία, το συμπέρασμα είναι ότι τα παιδιά είναι ασφαλέστερα
    μέχρι την ηλικία των τεσσάρων ετών να κάθονται σε κάθισμα ανάποδα από την κίνηση του αυτοκινήτου.

Δείτε αυτό http://www.youtube.com/watch?v=BPx6VddB8y0

Επίσης σχετικά άγνωστες σε εμάς αλλά κορυφαίες στο είδος τους είναι και η be safe η klippan και η britax.

Ψάχτε τες στο διαδίκτυο.

Ελπίζω να βοήθησα κάποιον έστω λιγάκι.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vagelis78 Προβολή μηνύματος
    Επειδή το ψάχνω και εγώ το θέμα καθισματάκι τώρα τελευταία, το συμπέρασμα είναι ότι τα παιδιά είναι ασφαλέστερα
    μέχρι την ηλικία των τεσσάρων ετών να κάθονται σε κάθισμα ανάποδα από την κίνηση του αυτοκινήτου.
    Εάν ήμουν παιδί άνω των 6 μηνών και με έβαζες να κάθομαι ανάποδα ή θα σου έφερνα το καθισμα στο κεφάλι (εάν είχα τη δυνατότητα) ή θα ούρλιαζα γοερά καθ'όλη τη διάρκεια της διαδρομής μπάς και αντιληφθείς κάποτε ότι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον η διαδρομή εάν κοιτάς την πλάτη του καθίσματος.
    Dura lex, sed lex.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ERRIKA Προβολή μηνύματος
    Εάν ήμουν παιδί άνω των 6 μηνών και με έβαζες να κάθομαι ανάποδα ή θα σου έφερνα το καθισμα στο κεφάλι (εάν είχα τη δυνατότητα) ή θα ούρλιαζα γοερά καθ'όλη τη διάρκεια της διαδρομής μπάς και αντιληφθείς κάποτε ότι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον η διαδρομή εάν κοιτάς την πλάτη του καθίσματος.
    Συμφωνώ αλλά για άνω των 12 μηνών τουλάχιστον.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ERRIKA Προβολή μηνύματος
    +1300

η δικιά μου ηρέμησε όταν αλλάξαμε την θέα της.....

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic

Δείτε αυτό http://www.youtube.com/watch?v=BPx6VddB8y0

Επίσης σχετικά άγνωστες σε εμάς αλλά κορυφαίες στο είδος τους είναι και η be safe η klippan και η britax.

Ψάχτε τες στο διαδίκτυο.

Ελπίζω να βοήθησα κάποιον έστω λιγάκι.
    Αν κάτσει ανάποδα πάνω απο το 1ο έτος να μου το δείξεις να γιατί θέλω να δω πως είναι το πιο ήσυχο παιδάκι του κόσμου λέμε.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Καλημέρα ,

σας παραθέτω link για crash test του 2012 (είναι στα γαλλικά )

http://securiteauto.files.wordpress....ests-20121.pdf

http://www.parentsmalins.com/test-si...oupe-1-2-3.php
    Τελευταία τροποποίηση από georgemark; 25/02/2013 στις 11:02.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Οποτε καλυτερα λέτε απο το βρεφικό να ΜΗΝ μεταπηδήσει σε κατηγορίας 1-2-3 ? (9-36kg)

Εντάξει ρε παιδιά ότι πείτε.
    Μεθαύριο που θα βάλετε τα παιδιά σας πάνω στις μοτό σας για βόλτα μην τους φορέσετε κράνος αν κλαίνε πολύ και δεν το θέλουν.
    Γιατί και τώρα αυτό λέτε.
    Δεν είπα εγώ ότι είναι πανεύκολο να κάτσει το παιδί μέχρι τεσσάρων ετών ανάποδα, αλλά σύμφωνα με τους ειδικούς έτσι τους παρέχουμε την μέγιστη ασφάλεια που μπορούμε.
    Τα καθισματάκια που κοιτάν ανάποδα βλέπουν την πλάτη του καθίσματος του αυτοκινήτου όσο και τα άλλα που κοιτάν μπροστά ( απλά το ένα κοιτάει του πίσω καθίσματος και το άλλο του συνοδηγού)
    Επίσης επειδή είναι σε όρθια θέση βλέπουν έξω από το παράθυρο και απολαμβάνουν την διαδρομή όπως και με τα άλλα.(Όπως οι θέσεις των τρένων).
    Τέλος μπορεί κάποιος να δοκιμάσει αρχικά την τοποθέτηση ανάποδα και αν δει ότι το παιδί δεν το θέλει με τίποτα το γυρνάει αλλιώς.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Οποτε καλυτερα λέτε απο το βρεφικό να ΜΗΝ μεταπηδήσει σε κατηγορίας 1-2-3 ? (9-36kg)
    Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το κάνει κάποιος αυτό.
    Το βρεφικό (το δικό μας τουλάχιστον είναι ως 13 κιλά).
    Μετά από αυτό, με ένα κατηγορίας 9-36 τελείωσες από παιδικά καθισματάκια.
    Βέβαια το μόνο μείον είναι ότι τα καλά είναι και ακριβά, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να τα σκάσεις
    τώρα και χοντρά για να το πάρεις.Ενώ αλλιώς παίρνεις ένα τώρα μέχρι 18 κιλά, και μετά ένα ως 36.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Ενώ αλλιώς παίρνεις ένα τώρα μέχρι 18 κιλά, και μετά ένα ως 36.
    Αυτό θέλω να αποφύγω γιαυτο και προσανατολιζομαι για ενα απο 9-36 να τελειώνουμε.

Το ακριβά ειναι κάτι το σχετικό βέβαια, μιας και εχω δει σε φυλλάδια απο 70-80 μέχρι και 400-500

βεβαια δεν έχω ψάξει σπεκς κτλ κτλ

Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το κάνει κάποιος αυτό.
    Το βρεφικό (το δικό μας τουλάχιστον είναι ως 13 κιλά).
    Μετά από αυτό, με ένα κατηγορίας 9-36 τελείωσες από παιδικά καθισματάκια.
    Βέβαια το μόνο μείον είναι ότι τα καλά είναι και ακριβά, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να τα σκάσεις
    τώρα και χοντρά για να το πάρεις.Ενώ αλλιώς παίρνεις ένα τώρα μέχρι 18 κιλά, και μετά ένα ως 36.
    Συμφωνώ , επίσης για όσο το παιδί είναι σχετικά μικρό και ο αυχένας ευαίσθητος (περίπου έως 18-24 μηνών ) καλό είναι να κάθονται ακόμα ανάποδα =>άρα κάθισμα μέχρι 18 κιλά , τώρα εάν πάμε στην λύση ενός καθίσματος έως 36 κιλά τότε το παιδί κοιτάει από τα 13 κιλά (που παύει να χρησιμοποιεί το βρεφικό) μπροστά αλλά κοιτάμε να πάρουμε το καλύτερο από άποψη προστασίας αυχένα που σημαίνει ότι η cybex είναι η καλύτερη επιλογή .

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF