Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 43 από 43

Θέμα: Ψέματα είναι ;

Πάντως , κατά πως λέει και η συγγραφέας του κειμένου , ο λόγος που θέλει να την κάνει δεν είναι ο οικονομικός …
    Θέλει να την κάνει γιατί δεν αντέχει άλλο την κακογουστιά , την κακοτροπία και την κακοπιστία του συν-έλληνα…
    Όμως , δεν είναι εύκολο να την κάνει γιατί πλέον είναι μεγάλη …
    Η εύλογη απορία είναι γιατί η κυρία δεν την είχε κάνει όταν ήταν 28 ή 38 μιας και τότε ο συν-ελληνας ίδιος ήταν…
    Έκτος και αν δεν το έβλεπε τότε…

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Ναι ο Ελληνας ειναι και κακογουστος και παρτακιας και μ@λ@κας και......... και....... και ..........και .............και παει λεγοντας.
    Αλλα ρε πουστη μου οχι δεν θα γυρισω την πλατη μου σε ολα αυτα τα "σκατα" γυρω μου θα κατσω να τα αντιμετωπισω
    γιατι εχω (θελω να πιστευω ακομα )αξιοπρεπεια και γιατι το οφειλω στα παιδια μου και στον εαυτο μου.
    Κατα τα αλλα το ολο κειμενο της συγγραφεως μου θυμιζει αυτο https://www.youtube.com/watch?v=F9esNDt99cs
    Στο καλο λοιπον και να μη μας γραφεις!
    Εξαιρουνται οι οκονομικοι μεταναστες.Στην επιβιωση κριτικη δεν χωραει.
    Α! και μαυρη πετρα θα σου δωσω εγω απο τα μαυρα βολια της Χιου.

Τωρα που το σκεφτομαι ....να βρεις δικια σου!!!!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    καμια φορα καθομαι και διαβαζω τα γραπτα και γεματα θαυμασμο λογια του καθενος μας ( βαζω και εμενα μεσα για να μην με βαρατε !!), και πραγματικα μενω εκπληκτος απο το ποσο αγαπαμε και στηριζουμε τον τοπο μας και την χωρα μας πισω απο το πληκτρολογιο !!

Γιατι μολις βγουμε στον δρομο, στην πραγματικη μας επαφη με τους υπολοιπους ανθρωπους τοτε ρε παιδια......εχει το δικιο της η τυπισσα......(και μην κρινουμε μονο απο την συμπεριφορα μας στον δικο μας κυκλο - οποιος και να ειναι αυτος, αλλα γενικα στο συνολο....στο ολο συνολο !!! )

τελος παντων.....ολοι μας αγαπαμε τον τοπο μας, εχουμε μαθει να ζουμε εδω, αλλα μην μου πειτε οτι ωρες-ωρες δεν ζηλευετε και τον τροπο που "δουλευουν" και "αντιμετωπιζουν" καποιες ιδιες με εμας καταστασεις οι " εξω " ?

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yannis24 Προβολή μηνύματος
    καμια φορα καθομαι και διαβαζω τα γραπτα και γεματα θαυμασμο λογια του καθενος μας ( βαζω και εμενα μεσα για να μην με βαρατε !!), και πραγματικα μενω εκπληκτος απο το ποσο αγαπαμε και στηριζουμε τον τοπο μας και την χωρα μας πισω απο το πληκτρολογιο !!

Γιατι μολις βγουμε στον δρομο, στην πραγματικη μας επαφη με τους υπολοιπους ανθρωπους τοτε ρε παιδια......εχει το δικιο της η τυπισσα......(και μην κρινουμε μονο απο την συμπεριφορα μας στον δικο μας κυκλο - οποιος και να ειναι αυτος, αλλα γενικα στο συνολο....στο ολο συνολο !!! )

τελος παντων.....ολοι μας αγαπαμε τον τοπο μας, εχουμε μαθει να ζουμε εδω, αλλα μην μου πειτε οτι ωρες-ωρες δεν ζηλευετε και τον τροπο που "δουλευουν" και "αντιμετωπιζουν" καποιες ιδιες με εμας καταστασεις οι " εξω " ?
    +10000

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    θα κρατήσω το τελυταιο που λες.

αυτό που μαρεσει έξω,είναι ότι συνέχεια υπερασπίζονται την χώρα τους και διαρκώς λένε καλά λόγια γιαυτήν,ακόμα και αν δεν ισχύουν πάντα.αντίθετα με εμάς,που παράπονο τοxω νακουσω μια φορά έναν καλό λόγο για τους έλληνες(όχι μόνο για την ελλάδα) από εμάς τους ίδιους αντί κάθε τρεις και λίγο να μας βρίζουμε για τα αρνητικά μας.ποτέ ακούσαμε τελευταία φορά έλληνα να υπερασπίζετε τους έλληνες?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nobody Προβολή μηνύματος
    θα κρατήσω το τελυταιο που λες.

αυτό που μαρεσει έξω,είναι ότι συνέχεια υπερασπίζονται την χώρα τους και διαρκώς λένε καλά λόγια γιαυτήν,ακόμα και αν δεν ισχύουν πάντα.αντίθετα με εμάς,που παράπονο τοxω νακουσω μια φορά έναν καλό λόγο για τους έλληνες(όχι μόνο για την ελλάδα) από εμάς τους ίδιους αντί κάθε τρεις και λίγο να μας βρίζουμε για τα αρνητικά μας.ποτέ ακούσαμε τελευταία φορά έλληνα να υπερασπίζετε τους έλληνες?
    Γιατι οι ανθρωποι δεν ειναι ποτε ικανοποιημενοι....
    Οσο για τους Ελληνες...εχουμε πολλα κακα. Να υπερασπιστω τα καλα που γινονται, εννοειται. Αλλα συνηθως εχουμε να πουμε κατι κακο, ολο και κατι στραβο μας συμβαινει καθημερινα...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    μπορείτε να πάτε στην ταϊβάν και στην κίνα να δουλέψετε ως εργάτες υψηλής τεχνολογίας, να κατασκευάζετε i-plad-plod-plid με τα χεράκια σας, να παίρνετε 1 δολάριο για 16 ώρες. σίγουρα πιο καλά από την εδώ χαβούζα.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος

Καλύτερα σκληρά εργαζόμενος στο εξωτερικό παρά είλωτας στην Ελλάδα..........

Καλύτερα σκλάβος έξω παρά πουτανάκι του κάθε πολιτευτή...........

Εύκολα λέει κανείς "καλύτερα στο εξωτερικό" κτλ κτλ αλλά εννοεί προφανώς μέρη καλύτερα από εδώ. Δεν υπάρχουν μόνο τέτοια ε, μην ξεχνιόμαστε...
    Give me fuel, Give me fire

Θα έπρεπε να έρθετε μια βόλτα από τη γειτωνιά μου να δείτε ορισμένοι (και σε πολλές γειτωνιές είμαι σίγουρος ) ...

Δίπλα στα σκουπίδια εδώ και πάνω από 10 μέρες είναι πεταμένος ένας καναπές και μια καρέκλα ,που το απορηματοφώρο δεν μπορεί να πάρει και επειδή και εγώ όταν ήθελα να πετάξω ένα στρώμα ,φώναξα το αυτ/το του δήμου ...μου είπαν πως είναι χαλασμένο και πως πρέπει να τα πάω στο σκουπιδότοπο μόνος μου ...Ψάχτηκα και βρήκα όχημα και το πήγα ...Δεν πήγα να το αφήσω νύχτα δίπλά στον κάδο κάποια μέτρα έξω απο την πόρτα μου ...

Τελικά στην πόρτα μας να μην είναι και όπου θέλει ας είναι ...

Ειπώθηκε και παραπάνω ... Πλημυρίζει ο δρόμος αλλά έχουμε δει μέρες τώρα πως τα φρεάτια είναι βουλωμένα (αυτά που είναι έξω από την πόρτα μας ) Άνοιξε μωρή μ@λ@κω Λουκία και καθάρισέ το ...Πάνε μετά και φωνάζουνε πως δεν υποάρχει κράτος .

Εμείς τί κάνουμε ; Να ξεσκιστούμε να πάρουμε κρέας να κάνουμε μποάρμεκιου ξέρουμε και είμαστε σε τέτοια πρώτοι . Να πάμε να κάνουμε καμια αγαθωεργία ,ούτε λόγος .

Πάω με τη μηχανή πίσω από κουτί και ξαφνικά ανοίγει τους υαλοκαθ/ρες και με λούζει ...Πάω δίπλα και της λέω πως την επόμενη φορά που θα κάνει τέτοια κίνηση ,καλό είναι να κοιτάειμκαι καθρέπτη ...Καλά μου λέει ..Πως κάνεις έτσι ;

Νέα Ιονία έμενα για κάποιες μέρες και στην πλατεία Καλογρέζας για όσους γνωρίζουν είχαν φυτέψει αρωματικά (δεντρολίβανα κτλ) . Δεν έμειναν για πολύ . Τα βούτηξαν .Μιλάμε για κόστος περίπου 2 ευρώ .

...Και άλλα πολλά τέτοια .

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ . Λαός χωρίς παιδεία και αυτό εμένα με χαλάει .Με χαλάει και πολύ μάλιστα . Εμένα αυτά ΝΑΙ Μου χαλάνε την καθημερηνοτητα ..Μου τη Γ@μ@νε !!!

...Και αυτό δύσκολα θα αλλάξει .

Θυμίζω πως εδώ και καιρό (καλό ή κακό δεν ξέρω) το κάπνισμα απαγορεύεται σε κλειστούς δημόσιους χώρους ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Θα έπρεπε να έρθετε μια βόλτα από τη γειτωνιά μου να δείτε ορισμένοι (και σε πολλές γειτωνιές είμαι σίγουρος ) ...

Δίπλα στα σκουπίδια εδώ και πάνω από 10 μέρες είναι πεταμένος ένας καναπές και μια καρέκλα ,που το απορηματοφώρο δεν μπορεί να πάρει και επειδή και εγώ όταν ήθελα να πετάξω ένα στρώμα ,φώναξα το αυτ/το του δήμου ...μου είπαν πως είναι χαλασμένο και πως πρέπει να τα πάω στο σκουπιδότοπο μόνος μου ...Ψάχτηκα και βρήκα όχημα και το πήγα ...Δεν πήγα να το αφήσω νύχτα δίπλά στον κάδο κάποια μέτρα έξω απο την πόρτα μου ...

Τελικά στην πόρτα μας να μην είναι και όπου θέλει ας είναι ...

Ειπώθηκε και παραπάνω ... Πλημυρίζει ο δρόμος αλλά έχουμε δει μέρες τώρα πως τα φρεάτια είναι βουλωμένα (αυτά που είναι έξω από την πόρτα μας ) Άνοιξε μωρή μ@λ@κω Λουκία και καθάρισέ το ...Πάνε μετά και φωνάζουνε πως δεν υποάρχει κράτος .

Εμείς τί κάνουμε ; Να ξεσκιστούμε να πάρουμε κρέας να κάνουμε μποάρμεκιου ξέρουμε και είμαστε σε τέτοια πρώτοι . Να πάμε να κάνουμε καμια αγαθωεργία ,ούτε λόγος .

Πάω με τη μηχανή πίσω από κουτί και ξαφνικά ανοίγει τους υαλοκαθ/ρες και με λούζει ...Πάω δίπλα και της λέω πως την επόμενη φορά που θα κάνει τέτοια κίνηση ,καλό είναι να κοιτάειμκαι καθρέπτη ...Καλά μου λέει ..Πως κάνεις έτσι ;

Νέα Ιονία έμενα για κάποιες μέρες και στην πλατεία Καλογρέζας για όσους γνωρίζουν είχαν φυτέψει αρωματικά (δεντρολίβανα κτλ) . Δεν έμειναν για πολύ . Τα βούτηξαν .Μιλάμε για κόστος περίπου 2 ευρώ .

...Και άλλα πολλά τέτοια .

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ . Λαός χωρίς παιδεία και αυτό εμένα με χαλάει .Με χαλάει και πολύ μάλιστα . Εμένα αυτά ΝΑΙ Μου χαλάνε την καθημερηνοτητα ..Μου τη Γ@μ@νε !!!

...Και αυτό δύσκολα θα αλλάξει .

Θυμίζω πως εδώ και καιρό (καλό ή κακό δεν ξέρω) το κάπνισμα απαγορεύεται σε κλειστούς δημόσιους χώρους ...

+10000

Και το περίεργο είναι οτι σαν λαός έχουμε ζήσει πολέμους πείνα εξαθλίωση...Αντι να κάνουμε το πόνο κίνητρο να φτιάξουμε το κόσμο μας κοιτάμε να φάμε ότι μπορούμε λες και μας έχει μείνει απομεινάρι από τη κατοχή...
    Run, rabbit run

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pardalotzatziki Προβολή μηνύματος
    Αυτο που θελει να πει ειναι απλα....οτι ειμαστε ως λαος χυμα...φιλοτιμοι, φιλοξενοι αλλα ταυτοχρονα και κουφαλιτσες...
    Θυμαστε την ταινια Ο κλεψας του κλεψαντος?? Το πρωι εκκλησια και το μεσημερι κλεβουμε κοτες...
    ξέρω τι θέλει να πει. αλλά εγώ π.χ. είμαι ο «λαός» και δεν είμαι έτσι. δεν δέχομαι τους χαρακτηρισμούς αυτούς. ούτε υπερήφανος, ούτε υπερφίαλος, ούτε μετριόφρων είμαι, αλλά τα παραπάνω δεν με χαρακτηρίζουν, ειλικρινά. και υποθέτω ούτε κι εσύ είσαι ο δόκτωρ τζέκυλ και ο μίστερ χάϊντ.

οπότε τι προτείνεις, να μαζευτούμε όλοι οι «καλοί», οι «άλλοι έλληνες» (που, ας υποθέσουμε ότι κανείς του φόρουμ δεν είναι τσογλανίδης και δεν κλέβει και δη μηχανάκια, αλλιώς θα «τους κοπεί το χέρι απ'τη ρίζα» ή θα «πάθούν καρκίνο» και «δεν θα τους ξανασηκωθεί ποτέ») και να την κάνουμε για 'κει που είναι όλοι καλοί, σώφρονες και τίμοι σαν εμάς; και να αφήσουμε την ελλάδα στους ελληνάρες αλβανοπακιστανοβλαχόγυφτους να την περιποιηθούν; κι άμα εκεί που πάμε γεμίσουμε σάπιους τι θα κάνουμε, τους νομάδες;

ποιούς προτιμάς εσύ δηλαδή; θεωρείς π.χ. ότι οι ιταλοί είναι καλλίτεροι; οι φιλανδοί; οι σουηδοί; οι γερμανοί; με ποιούς «όμορφους» θα πας να ταιριάξεις για να γίνεις κι εσύ «όμορφος» και να βρεις τη θέση που σου αξίζει;

άσε που είναι και αυτό στην ιδιοσυγκρασία του «ελληνάρα». θέλει να τον υπηρετούν, να τα βρίσκει όλα έτοιμα για εκείνον. ήρθε έφαγε, ήπιε, γάμησε, έχεσε και μόλις του τέλειωσε το φαί και βρόμισε ο τόπος, την έκανε για μια καθαρή παραλία. ασε να καθαρίσουν οι μαλάκες.

αν φτιάξουν τα πράγματα εδώ και θέλει να μεταναστεύσει εδώ ακόμη και ο γερμανός, τι θα κάνετε, θα επιστρέψετε πίσω; ναι, θα σας έχουμε κόκκινα χαλιά στρωμένα με λέλουδα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    ξέρω τι θέλει να πει..
    Συζητηση γινεται και δεν μιλησε καποιος για σενα προσωπικα. Γιατι μιλας για σενα και για μενα? Οι δυο μας ειμαστε στη χωρα?

Μιλαμε για την (δυστυχως) πλειοψηφια του λαου. Και δεν ανεφερα αλλες χωρες για παραδειγμα, αν και μπορουμε να παραδειγματιστουμε απο αλλους, παρα ειπα οτι θα προτιμουσα να γινουμε καλυτεροι εμεις.

ολοι θελουν να αλλαξουν τον κοσμο,ομως κανεις δεν θελει να αλλαξει τον εαυτο του....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tommy dakar Προβολή μηνύματος
    ολοι θελουν να αλλαξουν τον κοσμο,ομως κανεις δεν θελει να αλλαξει τον εαυτο του....
    Α γειά σου !

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Τσα!! Smile....ειναι Η Μπατσοκαμερα!!
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:34
  2. Αλήθεια; Ψέματα;;;
    από NLS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 23:41
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 10:28
  4. Ειναι Σωστο...
    από XTMPAM στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6