H εναλλακτικά...
Μου πήρε ο μπαμπάς μου που, έχει πολλά λεφτά, αυτό το Yamaha που τρέχει πολύ, σΚεδόν τρακοσαρίζει για να καταλάβετε.
Εγώ είμαι λάτρης των ιλιγγιωδών ταχυτητώνε γι' αυτό και κάνω και snowboard μαζί με τους ευκατάστατους φίλους μου, που έχω πολλούς, και στο βουνό τα σπάμε.
Εγώ ήθελα να πάρουν κι αυτοί για να μπούμε και πίστα μαζί αλλά δεν μπορούν να ξυπνήσουν πρωί και γι αυτό δεν πήραν, κι ας μπορούσαν, εύκολα. Γαμώτο και είναι και δίπλα.
Εγώ λατρεύω και τον Rossi που αν δεν τον ξέρετε να σας πω πως τρέχει στα motogp και είναι ο καλλλύτερος. Τρέχουν και κάτι άλλοι αλλά δεν τους θυμάμαι τώρα.
Εγώ θα πάρω multistrada που έχει 150 άγρια άλογα και ψηλά τιμόνια για να κάνουμε και κάνα ταξίδι με το πρόσωπο Ιταλία τώρα που έγινε και η Εγνατία.
Εώ πουλάω τόοοσο φΤηνά το Ρο-εξ γιατί δεν έχω ανάγκη τα χρήματα και αφού η ζωή και οι φίλοι μου δεν με αφήνουν να κάνω τις καύλες μου, θα προσαρμοστώ καθότι
είμαι χαμηλών τόνωνε τύπος και ας το πάρει σΚεδόν χάρισμα κάποιος που το έχει περισσότερη ανάγκη.
Εγώ είμαι μπεσαλής εκτός απο καλοφτιαγμένος και σας λέω πως το μοτόρι είναι χαρτί. Λέλουδο ασκόνιστο και σαλονάτο παίρνετε.

Κουλέ!
σημ. Οι παραλήδες (οι πραγματικοί) πάνε στον έμπορα και το δίνουν 5 γιατί βιάζονται να αλλάξουν διακόσμηση...
ΆΙ ΣΙΧΤΙΡ