Βολτα χωρις νικο χρ. Δε λεει αρα πηδαμε (την ερωτηση για το σαββατο) και παμε βουρ για κυριακη!! Εγραψα στο facebook στο motoraid για την βολτα... Ελπιζω να το δουν και καποιοι αλλοι και να μαζευτουμε πιο πολλοι....
η βόλτα η "καλή" όπως έχει αποδειχθεί δεν είναι με ένα σκασμό μηχανάκια!Με αυτούς που τα βρίσκεις για να ευχαριστηθείς κιόλας!![]()
προσπαθω να μην γραψω ακυρη η βολτα αλλα δεν το βλεπω, η μ@λ@κια ειναι οτι θαβρεχει μεχρι τις 12 και μετα θα εχει μια χαρα καιρο! εως τις 12 ομως δεν λεει για λιγο νερακι αλλα για καρεκλες! τι λετε?
Μου ματιάξατε τη γυναίκα ρε και αρρώστησε, με βλέπω να κάνω γουάιφσίτινγ όλο το ΣΚ.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Σήμερα Ήπειρο,Ηγουμενίτσα,ο καιρός είναι γαμισέ τα.Έχει καταχνιά,δν βρέχει,αλλά τα τζάμια είναι φουλ στον υδρατμό.Εμένα βέβαια μου αρέσουν οι βόλτες με αυτόν τον καιρό,αλλά δν νομίζω ότι θα συμμερίζονται και οι υπόλοιποι την μλκία που με δέρνει.
Αν είναι και αύριο έτσι,εγώ είμαι μέσα!Θα είναι ωραία να χωθείς στο καφενείο ενός χωριού δίπλα στο τζάκι μετά από μια καλή βόλτα.Αν ρίχνει καρέκλες τώρα,δν θα λέει γιατί τα χιλιόμετρα είναι πολλά...
Εναλαχτικά μπορούμε να κάνουμε μια παραλιακή βόλτα για να γλιτώσουμε και τις πολλές βροχές.Λευκάδα/Πρέβεζα και έτσι...
Καλημέρα!
Αντε ρε που παραπονιεστε εκει κατω.Εδω σημερα χιονιζει κανονικοτατα.Να δω πως θα συνελθω απο το πολιτιστικο σοκ αυριο που κατεβαινω κατω να φυγω απο εδω με -4 και να ερθω στο Γκρεκλαντ με καμμια 20αρια να εχει![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
εγώ δεν..το μηχανάκι το πήγα στη γιαμάχα και τηλ. δε με πήραν σήμερα να πάω να το πάρω..άρα καλή Δευτέρα..
Εγώ άκυρος, η γυναίκα είναι χάλια και δεν μπορώ να την αφήσω και να φύγω. Καλά να περάσετε όλοι όσοι πάτε.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Δηλαδή να υποθέσω ότι δν θα γίνει η βόλτα...
...Εγώ πάντως θα περιμένω το πρωί αισιόδοξος!!!
Καληνύχτες πατρινόπουλα!