Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 79

Θέμα: Δικύλινδρο cafe racer

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113

Δικύλινδρο cafe racer

Καλησπερα. Πουλησα το δευτερο αυτοκινητο και πλεον ηρθε ο καιρος να φτιαξω μια μοτοσυκλετα. Οπωσδηποτε δικυλινδρη, κατι εχω στο μυαλο μου αλλα δε ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο
    Πουλαει ενας γνωστος μου ενα τρανσαλπ 650 με το ιμομπιλαιζερ και διπλο φρενο μπροστα.

Δε βρηκα καμια φωτο απο ονοφ καφε. Γιατι; μηπως δε γινεται; δηλαδη δε μπορει το τρανσαλπ να χαμηλωσει να μπουν ζαντες 17" και να γινει αρχικα ισιο οπως ολα τα καφε.
    Μηπαω πολυ απλα τα πρωτα δυο βηματα.. γιατι μου αρεσει το μοτερ του. Ειμαι και πρωην κατοχος sv 650

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Όλα γίνονται, αλλά το ΤΑ θα χρειαστεί αρκετή δουλειά για να γίνει (σωστό) cafe. Αν έχεις τα 3 Χ (χρόνο, χρήμα, χώρο) και γνώσεις, γιατί όχι...

http://www.pipeburn.com/home/2011/3/....html#comments κατι τετοιο εχω στο μυαλο μου αλλα δικυλινδρο,

Τα 3Χ υπαρχουν. Αποφασιζω αγοραζω φτιαχνω.

τι ειναι αυτα τα καφε μηχανακια που λετε τον τελευταιο καιρο....?
    ORGIA!!!!!

Astroman τα βαφουμε ολα καφε γιαυτο

Έχε υπ' όψιν ότι το περιμετρικό πλαίσιο του ΤΑ μπορεί να σε δυσκολέψει οπτικά, αλλά και σε επιλογή τεπόζιτου...

Αυτο με το τεποζιτο ειναι μεγαλο θεμα και ισως καθοριστικο. Δε μπορω να βρω και φωτο χωρις τεποζιτο

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    ΡεΪσόνι της καφετέριας....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

GSXR/R1/ZX δηλαδη...?
    ORGIA!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    To TDM ξέχασες...

Τα παρακάτω είναι προσωπική μου άποψη, αφορούν την γενική περίπτωση που παρατηρείται στις μέρες μας, και ΟΧΙ τον φίλο εδώ, για τον οποίο εύχομαι καλή επιτυχία στο πρότζεκτ του, να βρει και να κάνει ότι θέλει και του αρέσει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    Είναι ένα πράγμα που κάνανε πολύ παλιά οι γρήγοροι... ξηλώνανε τα μη εντελώς απαραίτητα από το μοτό τους, το κάνανε όσο πιο απλά γινόταν, για να πηγαίνει γρήγορα, και να κερδίζουν τις κόντρες, από και προς την καφετέρια.

Μετά από 30 χρόνια, έγινε μόδα, να παίρνουμε ένα μοτό, να το κάνουμε πρακτικά μη-οδηγήσιμο (για γρήγορο ούτε συζήτηση) και να το βάζουμε στο σαλόνι και να το λέμε καφέρέισερ.

Ο κλασσικός εκφυλισμός των εννοιών που συνηθίζει να κάνει το ανθρώπινο είδος, όταν χάνει ΤΕΛΕΙΩΣ το αρχικό νόημα, και μένει στην επιφάνεια στα ονόματα και στους τύπους...

Και φυσικά άστρο, το ξέρω ότι τα ξέρεις αυτά ίσαμε καμιά 20ριά φορές πιο πολύ ακόμα, απλά απαντάω λεκτικά σε εσένα, γιατί εσύ μου έδωσες το χαλί...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Πολυμήχανος Προβολή μηνύματος
    Τα παρακάτω είναι προσωπική μου άποψη, αφορούν την γενική περίπτωση που παρατηρείται στις μέρες μας, και ΟΧΙ τον φίλο εδώ, για τον οποίο εύχομαι καλή επιτυχία στο πρότζεκτ του, να βρει και να κάνει ότι θέλει και του αρέσει.

Είναι ένα πράγμα που κάνανε πολύ παλιά οι γρήγοροι... ξηλώνανε τα μη εντελώς απαραίτητα από το μοτό τους, το κάνανε όσο πιο απλά γινόταν, για να πηγαίνει γρήγορα, και να κερδίζουν τις κόντρες, από και προς την καφετέρια.

Μετά από 30 χρόνια, έγινε μόδα, να παίρνουμε ένα μοτό, να το κάνουμε πρακτικά μη-οδηγήσιμο (για γρήγορο ούτε συζήτηση) και να το βάζουμε στο σαλόνι και να το λέμε καφέρέισερ.

Ο κλασσικός εκφυλισμός των εννοιών που συνηθίζει να κάνει το ανθρώπινο είδος, όταν χάνει ΤΕΛΕΙΩΣ το αρχικό νόημα, και μένει στην επιφάνεια στα ονόματα και στους τύπους...

Και φυσικά άστρο, το ξέρω ότι τα ξέρεις αυτά ίσαμε καμιά 20ριά φορές πιο πολύ ακόμα, απλά απαντάω λεκτικά σε εσένα, γιατί εσύ μου έδωσες το χαλί...
    Νομίζω ότι είναι ανάλογα με την περίπτωση. Υπάρχουν (πολλές) υλοποιήσεις της κατηγορίας που λες, αλλά και μηχανάκια που μεταμορφώνονται με σωστές αναρτήσεις κλπ. κλπ.

Α, και τα αυθεντικά cafe racers ήταν τη δεκαετία του '60... ;-)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Πολυμήχανος Προβολή μηνύματος

Ναι θεωρητικη ειτανε η ερωτηση... τα εχω φαει στην μαπα τα τελευταια 2-3 χρονια δεν εχουν αφησει CB400/550/750/900 στην ησυχια του!!!!

δεν εχω δει παντος κανεναν να φτιαχνει Tarzan Style που εχουν και καποια ιστορικη σημασια για την Ελλαδα!
    ORGIA!!!!!

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Επειδή έχω εδώ και 1-2 χρόνια μισολυμένο ένα transalp 600 με σκοπό να του αλλάξω κάποτε τον αδόξαστο, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις για κανένα άλλο μοντέλο, κατά προτίμηση αερόψυκτο και με μονή ραχοκοκκαλιά. Όπως έγραψε ο Κώστας πιο πάνω, το διπλό πλαίσιο είναι μεγάλος μπελάς αφού δε μπορείς να βρεις εύκολα ντεπόζιτο, ειδικά κάτι που να ταιριάζει στο "καφέ-λουκ" (ούτε σκράμπλερ). Γενικά όσο έχω ψάξει λίγα πράγματα έχω βρει για μετατροπές transalp, οπότε μάλλον δεν πολυβολεύει για βάση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Acacius Προβολή μηνύματος
    Επειδή έχω εδώ και 1-2 χρόνια μισολυμένο ένα transalp 600 με σκοπό να του αλλάξω κάποτε τον αδόξαστο, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις για κανένα άλλο μοντέλο, κατά προτίμηση αερόψυκτο και με μονή ραχοκοκκαλιά. Όπως έγραψε ο Κώστας πιο πάνω, το διπλό πλαίσιο είναι μεγάλος μπελάς αφού δε μπορείς να βρεις εύκολα ντεπόζιτο, ειδικά κάτι που να ταιριάζει στο "καφέ-λουκ" (ούτε σκράμπλερ). Γενικά όσο έχω ψάξει λίγα πράγματα έχω βρει για μετατροπές transalp, οπότε μάλλον δεν πολυβολεύει για βάση.
    Εσένα σκεφτόμουν όταν το έγραφα...

Αν βέβαια το έχεις με τη λαμαρινοδουλειά Γιάννη, θα μπορούσες να προσαρμόσεις κάποιο. Απλά το plug and play μάλλον το ξεχνάς...

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Cafe Racers
    από hidefnick στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2017, 13:08
  2. CAFE-RACERS Phenomenon
    από SVX στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2009, 08:50
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2008, 09:01
  4. mini cafe racer
    από lammadin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 21:13