δε ξερω αν εχω θεμα με αμυγδαλες.παντως ισως να παιζει κατι με το διαφραγμα,το χειμωνα πολλες φορες σαν να μπουκωνει το συστημα,ισως να οφειλεται και στην μηχανη που εισπνεω κρυο αερα (πλεον παντα με κλειστη ζελατινα). οταν λες βελτιωθηκε η κατασταση σου; πως ηταν και πως εισαι; τι αλλαγες εχεις δει και τι μετρα πηρες;
σχεδον σταματησε το ροχαλητο,η καλυτερα μειωθηκε στο ελαχιστο.κακοσμια στοματος λογω πυωδης αμυγδαλιτιδας τελος.τωρα εσυ μπορει να μην εχεις.αλλα να εχεις μονο στραβο διαφραγμα.επειδη απο μικρος ετρεχα σε ωρλ κλπ γραφω αυτα που εχω κανει και τι περασα.η μυτη φροντιζει να υγραινεται ο λαιμος γενικα,αν ειναι βουλωμενη-συναχι η μονιμα βουλωμενη(διαφραγμα)αυτο δεν ειναι εφικτο.αποτελεσμα να δυσκολευει η αναπνοη ξηροτητα του λαιμου κλπ.με ενα απλο τεστ που μου εδειξε ωρλ θα καταλαβεις αν εχεις στραβο-σπασμενο διαφραγμα.πιεσε την μυτη σου ολη προς τα δεξια αριστερα πανω και κατω,σε ολες αυτες τις φασεις εισπνευσε και εκπνευσε αερα,αν σε καποιο απ αυτα αναπνεεις-εκπνεεις καλυτερα,σιγουρα τοτε σιγουρα εχεις θεμα με το διαφραγμα.εκτος των αλλων το στραβο διαφραγμα επιδεινωνει καταστασεις ιγμοριτιδας-χρονιας και μη.ολα στο κεφαλι μας επικοινωνουν και ερχονται σε επαφη,μυτη λαιμος,αυτια,ματια.γνωμη μου βρες εναν καλο ωρλ,και αυτος θα σου υποδειξει περαιτερω γιατι καλως στα περιεγραψα αλλα απο ανθρωπο σε ανθρωπο διαφερουν,αυτα ηταν η δικη μου κλινικη εικονα οκ?οποτε πρωτα ωρλ και μετα τεστ υπνου κλπ.για ποιο πολλα την ανοιξη που θα κανω επεμβαση στο διαφραγμα μου.πιστευω να βοηθησα