Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 36

Θέμα: Την βοήθεια σας παρακαλώωωωωωω

Νέο μέλος

Την βοήθεια σας παρακαλώωωωωωω

Καλησπέρα σε όλους, είμαι νέο μέλος και κάτοχος ενός ...δυστηχώς πρώην CBF600 του2004 με 85000χιλ., γιατί μετά απο ατύχημα που ειχα με ένα τζίπ που βγήκε απο STOP και με πηρε και με σήκωσε....ευτηχως ειμαι καλά, όμως το μωρό μου δυστηχώς θα παει για ολική.

Θα ήθελα την βοήθεια σας όσον αφορά το συνεργειο που την εχω πάει εδω και ενα μήνα και ειναι εκει, στο Πειραιά. Τηλ σήμερα στο μάστορα και του λεω θα στειλω γερανό να την πάρουν για να παει για ολική και μου λεει οκ αλλα θελω εγω 40€ (τα οποία θα σου δωσει πίσω η ασφαλιστική που θα σε πληρώσει με την απόδηξη που θα σου κόψω, πραγμα που δεν ισχυει το ρώτησα!!!!) γιατι εφαγα ενα 2ωρο να βγαλω την προσφορα που έδωσα στην ασφαλιστική σου και που την έστειλα στο πραγματογνώμονα!!!!!!!!!! Οσο για τη φύλαξη που την έχω τόσο καιρο δεν θα σου παρω κάτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και εδω θέλω την βοήθεια σας γιατι ρωτησα 2 αλλα συνεργεια καθώς και 2 ασφαλιστικές και μου ειπαν οτι αυτο δεν υπάρχει δεν γίνετε κανονικά ποτέ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ? γιατι και εγω νομιζω οτι ο τυπος με δουλευει ασχετος αν ημουν πελατης του ολα αυτα τα χρόνια και του τα εσκαγα κανονικά.

Σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω απάντησεις σας

Βάλε τον εαυτό σου στη θέση του και ξανά σκέψου το.

ΥΓ Καλώς ήρθες και κρίμα για το μηχανάκι σου
    Think faster than you ride

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cbf600 Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα σε όλους, είμαι νέο μέλος και κάτοχος ενός ...δυστηχώς πρώην CBF600 του2004 με 85000χιλ., γιατί μετά απο ατύχημα που ειχα με ένα τζίπ που βγήκε απο STOP και με πηρε και με σήκωσε....ευτηχως ειμαι καλά, όμως το μωρό μου δυστηχώς θα παει για ολική.
    Υπομονή και κουράγιο.
    Θα ήθελα την βοήθεια σας όσον αφορά το συνεργειο που την εχω πάει εδω και ενα μήνα και ειναι εκει, στο Πειραιά. Τηλ σήμερα στο μάστορα και του λεω θα στειλω γερανό να την πάρουν για να παει για ολική
    Που ακριβώς είναι αυτή η ολική που θα πάει; Εννοείς θα την δώσεις για σκραπ;
    και μου λεει οκ αλλα θελω εγω 40€ (τα οποία θα σου δωσει πίσω η ασφαλιστική που θα σε πληρώσει με την απόδηξη που θα σου κόψω, πραγμα που δεν ισχυει το ρώτησα!!!!) γιατι εφαγα ενα 2ωρο να βγαλω την προσφορα που έδωσα στην ασφαλιστική σου και που την έστειλα στο πραγματογνώμονα!!!!!!!!!! Οσο για τη φύλαξη που την έχω τόσο καιρο δεν θα σου παρω κάτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    1. Του πήγες ένα τρακαρισμένο μηχανάκι κι αυτός σου έβγαλε ένα κοστολόγιο που έδωσες στην ασφαλιστική... Κι ο μηχανικός σου δεν πήρε ούτε ένα Ευρώ να υποθέσω.
    2. Το μηχανάκι σου είναι εκεί κάποιους μήνες (σωστά; ) και του πιάνει χώρο..

Στο εξωτερικό σίγουρα θα πλήρωνες για τα παραπάνω... εδώ δουλεύει άλλο συστημα, τις περισσότερες φορές.

Και εδω θέλω την βοήθεια σας γιατι ρωτησα 2 αλλα συνεργεια καθώς και 2 ασφαλιστικές και μου ειπαν οτι αυτο δεν υπάρχει δεν γίνετε κανονικά ποτέ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ? γιατι και εγω νομιζω οτι ο τυπος με δουλευει ασχετος αν ημουν πελατης του ολα αυτα τα χρόνια και του τα εσκαγα κανονικά.

Σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω απάντησεις σας
    Αν ήσουν και πελάτης του, νομίζω ότι κάτι ή εσύ δεν κατάλαβες ή κάτι δεν μας λες...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Υπομονή και κουράγιο.

Που ακριβώς είναι αυτή η ολική που θα πάει; Εννοείς θα την δώσεις για σκραπ;

ναι για να παρω το χαρτι που πιστοποιει την οριστικη διαγραφη της μηχανης

1. Του πήγες ένα τρακαρισμένο μηχανάκι κι αυτός σου έβγαλε ένα κοστολόγιο που έδωσες στην ασφαλιστική... Κι ο μηχανικός σου δεν πήρε ούτε ένα Ευρώ να υποθέσω.
    Ναι ειδε τι χρειαζετε και το εστειλε σε φαξ στον πραγματογνώνμονα
    2. Το μηχανάκι σου είναι εκεί κάποιους μήνες (σωστά; ) και του πιάνει χώρο..
    ειναι ενα μήνα

Στο εξωτερικό σίγουρα θα πλήρωνες για τα παραπάνω... εδώ δουλεύει άλλο συστημα, τις περισσότερες φορές.
    Ναι απο οσο ξέρω και απο τηλεφωνα που έκανα δεν πληρώνεις γιαυτο.....ετσι μου ειπαν και μάλιστα και στις ασφαλιστικες που ρώτησα και σε συνεργεια

Αν ήσουν και πελάτης του, νομίζω ότι κάτι ή εσύ δεν κατάλαβες ή κάτι δεν μας λες...
    εδω βαζω ???? τι εννωείς ναι ημουν πελατης του εκει την πηγαινα παντα. Τι δεν λεω??? Συγνώμη δεν καταλαβαίνω....

Νέο μέλος
    Σευχαριστω να σαι καλα

εδω βαζω ???? τι εννωείς ναι ημουν πελατης του εκει την πηγαινα παντα. Τι δεν λεω??? Συγνώμη δεν καταλαβαίνω....
    Προφανώς δεν έχεις εμπλακεί ξανά σε τέτοια κατάσταση.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά:

1. Που θα την δώσεις για ολική;
    2. Είναι λογικό κάποιος να σου βγάλει ένα κοστολόγιο δωρεάν;

Νέο μέλος
    συγνωμη παιδια αλλα ακομα δεν ξερω να χειριζομαι τις παραθεσεις και το πως στελνω στο καθενα χωριστα μηνυμα ...που θα παει θα το μαθω ......

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Περαστικά και κουράγιο

Εφοσον ειναι πελατης του, προσωπικά θεωρω το θεωρω ψιλοδεδομένο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Περαστικά και κουράγιο

Εφοσον ειναι πελατης του, προσωπικά θεωρω το θεωρω ψιλοδεδομένο
    Κοίτα να δεις (και περιμένωντας να μας απαντήσει στις παραπάνω ερωτήσεις), αυτά γίνονται δωρεάν (που δεν υπήρχει αυτός ο όρος παλιότερα κι ακομα περισσότερο τώρα) όταν το μηχανάκι έμενε στον μηχανικό κι εσύ έπαιρνες άλλο με την αποζημίωση και τα "σώστρα"...

Αυτό ήταν το δεδομένο, τα υπολοιπα δεν είναι.

Νέο μέλος
    Προφανώς δεν έχεις εμπλακεί ξανά σε τέτοια κατάσταση.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά:

1. Που θα την δώσεις για ολική;
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Γεια σου το καταλαβες πρωτη φορα μου συμβαινει τετοιο γεγονός εχω φαει τις τουμπες μου δεν λεω αλλα τετοιο κακο ποτε...γιαυτο και θελω τα φωτα σας...λοιπον θα την παρει μια εταιρεια που κανει ανακυκλωση χωρις να πληρωσω τιποτα ουτε τη μεταφορα .
    ,,,,,χμμμμ ναι.,,,,, αν εισαι μαλιστα πελατης του και πας και ξαναπας ναι....και μαλιστα επιδη μπηκα στο τριπακι να αναρωτηθω και εγω μηπως εγω το σκεφτομαι ετσι και δεν ειναι σωστο, γιαυτο τηλεφωνησα στα συνεργεια και στις ασφαλιστικες αλλα και απο κει μου ειπαν οτι κανονικα δεν πληρωνω τιποτα ..... αυτα ....

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Γεια σου το καταλαβες πρωτη φορα μου συμβαινει τετοιο γεγονός εχω φαει τις τουμπες μου δεν λεω αλλα τετοιο κακο ποτε...γιαυτο και θελω τα φωτα σας...λοιπον θα την παρει μια εταιρεια που κανει ανακυκλωση χωρις να πληρωσω τιποτα ουτε τη μεταφορα .
    ,,,,,χμμμμ ναι.,,,,, αν εισαι μαλιστα πελατης του και πας και ξαναπας ναι....και μαλιστα επιδη μπηκα στο τριπακι να αναρωτηθω και εγω μηπως εγω το σκεφτομαι ετσι και δεν ειναι σωστο, γιαυτο τηλεφωνησα στα συνεργεια και στις ασφαλιστικες αλλα και απο κει μου ειπαν οτι κανονικα δεν πληρωνω τιποτα ..... αυτα ....
    Ωραία... απο την ασφαλιστική εσύ παίρνεις ότι ζήτησες;

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Σε παρόμοια φάση δική μου εγώ προσφέρθηκα να του δώσω ενα ποσο για οτι εκανε και για τον καιρό που είχε το μηχανάκι και του έπιανε χώρο παρόλο που δεν ήμουν πελάτης του και προς τιμήν του δεν δέχτηκε ουτε € και μάλιστα ήταν ευχαριστημένος που κατάφερα και πήρα την αποζημίωση. Οπότε παίζει και στον άνθρωπο αλλά μόνο και μονο για τον κόπο να κάνει όση εργασία χρειάζεται για να βγουν τα χαρτιά κλπ είναι λογικό να ζητάει κατι.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Νέο μέλος
    Γ@@@τωωωω σβηστηκε αυτα που εγραφα

Νέο μέλος
    κοιτα η μικρη μου την ειχα παρει το 2008 απο ενα τυπο που την ειχε μπιμπελο....στο γκαραζ σκεπασμενη και την καθαριζε ακομα και κατω απο τη σελα με .....ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ....ΑΚΟΥΣΩΝ ΑΚΟΥΣΩΝ,,,,, της ειχε κανει μονο 5000χιλ και την εδινε γιατι παντρευοτανε.....γυναικειος ανταγωνισμος βλεπεις.......οποτε η τυχη μου χαμογελασε και εγω της εκανα τα υπολοιπα 80000χιλ αλλα παντα την προσεχα με τα σερβις της και ολα τα σχετικα της για να κυκλοφορει κουκλα......τωρα με τα χρηματα της αποζημιωσης βαση παλαιοτητας και χιλιομετρων παιρνω μονο 2500€ πες μου τωρα τι εμπιστοσυνη να εχω ξερω εγω πως τη χειριζονταν ο καθενας τη μηχανη του? θα πρεπει να βαλω και εγω και αλλα χρηματα και να δω τι θα παρω ......ειμαι και 1,72 και θελω να παταω κατω .και με την συγκεκριμενη τα πηγαιναμε τελεια ....ειχαμε κουμπωσει....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Γ@@@τωωωω σβηστηκε αυτα που εγραφα
    γμστα !

Χαλάρωσε ρε φίλε θα σου ρθει τίποτα !!!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2007, 07:25
  2. Παρακαλώ την βοήθεια σας......
    από angel-m στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8