Δημοσιεύθηκε αρχικά από
freco
Τραγικό. Μετά από 10 χρόνια, κι ενώ του έμεινε πρόβλημα "καθαρίσανε" με 7000 ευρώ.
Εμένα θα με ενδιέφερε να πάει κάποιος υπ(αν)εύθυνος φυλακή για κάμποσα χρόνια. Μόνο έτσι θα παραδειγματιστούν οι καρεκλοκένταυροι του δημοσίου και ΙΣΩΣ ξεκινήσουν να κάνουν τη δουλειά που πληρώνονται.
Από το 2003 έχουν αλλάξει 5 κυβερνήσεις και δεν ξέρω πόσοι "υπεύθυνοι". Αυτοί που δεν έκαναν τη δουλειά τους τώρα μπορεί και να μην υπάρχουν. Οι δρόμοι συνεχίζουν να είναι μπάχαλο. Και ο άτυχος δεν θα είναι ποτέ όπως πριν.
Ενδιαφέρει κανέναν από αυτούς που σήμερα ξύνει τα π@π@ρια του κάτω από την ασφάλεια της μονιμότητας, παρέα με τα λοιπά συνδικαλο-κομματόσκυλα, αν η Περιφέρεια Αττικής θα πληρώσει (αν πληρώσει) και πόσα, μετά από 10 χρόνια;
Γιατί να ασχοληθεί με τους δρόμους; Αφού δεν πληρώνεται αρκετά μετά την τελευταία μείωση (παρόλο που παίρνει τριπλάσια λεφτά από τον κάθε εργαζόμενο στον ιδιωτικό τομέα). Γιατί να δουλέψει (βλ. δουλειά, Λεξικο Μπαμπιμνιώτη);
Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πόσο μπο@ρδέλο είμαστε. Και μη μου πείτε ότι τουλάχιστον κάτι έγινε... Δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ. Απλά το αναφέρουμε... για να έχουμε να λέμε...