Σελίδα 116 από 128 ΠρώτοΠρώτο ... 1666106111112113114115116117118119120121126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.726 έως 1.740 από 1920

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Indianos 46 Προβολή μηνύματος
    Στην τσαντα επανω την εχει την πινακιδα!Ετσι κυκλοφορει παντα!
    αληθεια λεει ο ινδιανος ετσι κυκλοφοραει!

Τον έχετε δει κι εσείς!!! Είπα κι εγώ! Στο μπουφάν μου φαινόταν τραβηγμένο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jezuz
    Σε ειδα ντελιβερα με την παπια και φωτα δεν ειχες ουτε πισω, ουτε μπροστα, που πας ετσι ολο το βραδυ?!?!
    Και εσας πιτσιρικαδες με τα παπια, μια απο τα ιδια... και εγω ειχα παπι και δεν ειχα διπλωματα και ασφαλειες και πινακιδες (λαθος μου μεγαλο, αλλα ετσι καναμε ολα τοτε), αλλα φωτα τουλαχιστον φροντιζα παντα να εχω, και 1-2 φορες που μου καηκε στον δρομο πηγαινα στην ακρη με το φλας αναμενο...

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    σε είδα β-στρωμάκια να πηγαίνεις αγέρωχος, φυσικά ξεκράνωτος

Νέο μέλος
    Σε είδα σκουτεράκια στην Θηβών στο Περιστέρι με μπουφάν για snowboard, να έχεις βάλει την κουκούλα σφιχτά για να μην κρυώνεις και στον αγκώνα..... Shoei XR-1100...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Σε είδα χθες το βράδυ απίστευτε Ντιλιβερά (Χόμο Ντελίβερους Συγκαμένιους) να γ@μ@ς το καψερό το παπάκι, να το ξεπατώνεις κάνοντας όλες τις αλλαγές χωρίς να κλείνει το γκάζι καθόλου, να μετράς όποια γούβα έβρισκες μπροστά σου, να σφάζεις 3 κόκκινα και φυσικά να είσαι άκρανος. Το στυλάκι όμως οδήγησης με τα μπούτια ενωμένα σαν να κοτουριώσουν, δεν το έχασες καθόλου.

Το λυπήθηκα το μαυρόπαπο.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Σε είδα σκουτεράκια με το κόκκινο gillera, ειλικρινά σπαράζει η καρδιά μου που δε μπόρεσα να σε τραβήξω βίντεο...
    Κόκκινο σκούτερ, κόκκινο κράνος, κόκκινη φόρμα, κόκκινα αθλητικά και εξατμισόνι τύφλα να χουν τα GSXR
    ειλικρινά ρε παιδιά δε περιγράφεται τι έκανε το άτομο, έκανε συνέχεια ζιγκ ζαγκ για να αποφύγει τις λακούβες, τίναζε το ένα πόδι απέξω αλά Κομανέτσι, σήκωνε τα χέρια πάνω αλά Μελισσανίδης, μιλάμε το παλικαράκι ήταν το μεγαλύτερο σούργελο που έχω δει 15+ χρόνια στο δρόμο...

Να σαι καλά ρε φίλε να μας κάνεις να γελάμε (με τα χάλια σου)

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    σας ειδα παλιο-πεταμενες νοικοκυρες σε παραλληλη παραταξη πεζος-καροτσακι λαϊκής-πεζος -καροτσακι λαϊκης να πιανετε ολοκληρο το ρευμα κυκλοφοριας .... και να κοιτατε με απορια που δεν βγηκα στο αντιθετο ρευμα για να συνεχισετε τη μαλακια σας...

γαμW την παιδεια σας σουργελα αλλα τι να περιμενει κανεις οταν βλεπετε τουρκικα και ψηφιζετε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ εναλλαξ καθε 4ετια...? ο στρατος των ζομπι
    Accipere quam facere praestat injuriam

Νέωψ Το avatar του/της Verde
    σε είδα κατά τις 3-3και περίπου 100 μέτρα πριν τον Σ.Ε.Α. Μεγάρων με κατεύθυνση προς Κόρινθο, εγώ με το κουτί..είχες σταματήσει στη βοηθητική με τη μηχανή σου (v-strom?δεν είδα καλά) και κάτι έφτιαχνες στα μπαγκάζια, γιατί δε σταματούσες 100 μέτρα πιο κάτω να μην είσαι και εκτεθειμένος; ελπίζω να μην είχε πάθει κάτι η μηχανή.

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    Σε είδα chopperΑ με το dragstar και την καρατιμόνα, να μη χωράς να περάσεις ανάμεσα από τα αυτοκίνητα και να αγχώνεσαι όταν με είδες πίσω σου. Πέρνετε που πέρνετε τα πλοία της αγάπης, την τιμόνα 1,5 μέτρο πλάτος τι τη βάζετε; Δεν σε χάλασε που περίμενες στην (μεγάλη) ουρά με τα κουτιά κι εγώ πέρασα άρχοντας!!
    WHO RUNS THE SHOW

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    καθε μερα βλεπω οτι να ναι αλλα ξεχναω να τα αναφερω...ειδα σημερα παντως:gilera runner νομιζω με αυτοκολλητα apple & ducatisti
    επισης ειδα κι εσενα με το xt να κανεις μια μικρη σουζα φευγωντας απτο φαναρι και η κοπελια απο πισω να σου δινει 4-5 φαπες στο κρανος....χαχαχα γελαγα μονος μου!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα πρωι πρωι με το fx 125 με το γυαλι σου, το ζελεδακι σου, για κρανος ουτε λογος βεβαια, να πηγαινεις με καμια 100αρα...
    Καλα, δεν ξεπαγιαζετε πρωι πρωι χωρις κρανος, ηθελα να 'ξερα?...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    καθε μερα βλεπω οτι να ναι αλλα ξεχναω να τα αναφερω...ειδα σημερα παντως:gilera runner νομιζω με αυτοκολλητα apple & ducatisti
    ..μαλλον δεν ειδες κ δεκα τονους ακομα αυτοκολητα, απο triumph μεχρι jolly cafe... xaxaxaxa γνωστος δουκατιστας που κινειται ολη μερα σε ολη την αθηνα με το ρανερ!
    στριβω, αρα υπαρχω..

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bonnie Προβολή μηνύματος
    ..μαλλον δεν ειδες κ δεκα τονους ακομα αυτοκολητα, απο triumph μεχρι jolly cafe... xaxaxaxa γνωστος δουκατιστας που κινειται ολη μερα σε ολη την αθηνα με το ρανερ!
    πατρα
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Σε είδα πάνω στο πεζοδρόμιο και στη ράμπα αναπήρων όπως σας βλέπω κάθε μέρα...Εεεε, δεν άντεξα τελικά να σε βλέπω και για λίγο δε θα βλέπεις από τον καθρέπτη σου μέχρι να τον φτιάξεις...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF