οχι ρε μποϋ..εμενα ειδες...Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Λες να είχα δει αυτό εγώ τότε; Δεν λέει τίποτα για fcr όμως...![]()
Ρε Σταύρο, πόσοι είστε;![]()
![]()
οχι ρε μποϋ..εμενα ειδες...Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Λες να είχα δει αυτό εγώ τότε; Δεν λέει τίποτα για fcr όμως...![]()
Ρε Σταύρο, πόσοι είστε;![]()
![]()
Είναι καλό για adventure bike το xr (με τα enduro λαστιχα)? Γιατί διαβάζω για άθραυστο κινητήρα, πολύ καλές επιδόσεις στο χώμα, καλά περιφερειακά κλπ, αλλά από την άλλη ακούω για αλλαγές λαδιών κάθε 1000-1500 km και αυτό είναι λίγο μανίκι στα ταξίδια..
Και είναι και σχετικά ακριβά τα άτιμα.. Μοντέλα 2002-2003 με 25000+ κμ και τα δίνουν κοντά στα 4500.. Πολύ ακριβά είναι.. Απορώ πώς το βρήκες εσύ με μόνο 3400€![]()
για χωμα δεν μπορω να σου απαντησω γιατι ειμαι ασχετος και κρατησα πολυ λιγο τα χωματινα ζαντολαστιχα.Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Είναι καλό για adventure bike το xr (με τα enduro λαστιχα)? Γιατί διαβάζω για άθραυστο κινητήρα, πολύ καλές επιδόσεις στο χώμα, καλά περιφερειακά κλπ, αλλά από την άλλη ακούω για αλλαγές λαδιών κάθε 1000-1500 km και αυτό είναι λίγο μανίκι στα ταξίδια..
Και είναι και σχετικά ακριβά τα άτιμα.. Μοντέλα 2002-2003 με 25000+ κμ και τα δίνουν κοντά στα 4500.. Πολύ ακριβά είναι.. Απορώ πώς το βρήκες εσύ με μόνο 3400€![]()
φανταζομαι οτι θα ειναι δυσκινητο σε στενα μονοπατια και σε "προχωρημενες" εντουροβολτες, αλλα θα σε αποζημιωνει σε φλαταδουρες και ανοιχτα κομματια...αλλωστε οπως ειπε και ο rein ηταν ο βασιλιας στο Baja της Αμερικης.
οσον αφορα την τιμη ειναι θεμα προσφορας και ζητησης. ζητουσε 3800. του ειπα για 3200 και κλεισαμε στα 3400.
με 18000 πραγματικοτατα χλμ...![]()
Ρε devil's κι άλλος![]()
http://www.youtube.com/watch?v=KDKKViU_gjQ
μια απο τα ιδια.
δεν εχει παρει ΟΛΟ το κιτ της AMRgraphics αλλα εχει μαυρα τα πλαϊνα καπακια καθως και το μπροστινο φτερο...
εχει το ιδιο οργανακι (Vapor). καμια σχεση το τιμονι. αλλαγμενα φρενα με δισκο μαργαριτα αλλα καμια σχεση με τα δικα μου και πρεπει να εχει κρατησει το μαμα γραναζωμα. μαμα τελικο και λαιμοι (δεν ακουγεται καθολου το μηχανακι)...
το καθρεφτακι ειναι--->![]()
κατα τ'αλλα καλουτσικο...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
κατα τ'αλλα καλουτσικο...
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=8g4dV...eature=related
Σου βρήκα και ταίρι :rotflmao: κοίτα στο 0:28![]()
Πολύ γαμώ το έχει![]()
κουκλιτσα η μικρη...Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
http://www.youtube.com/watch?v=8g4dV...eature=related
Σου βρήκα και ταίρι :rotflmao: κοίτα στο 0:28![]()
Πολύ γαμώ το έχει![]()
![]()
το ξεθαβω, και παραθετω τις τελευταιες μετατροπες-βελτιωσεις που θεωρουσα οτι χρειαζοταν το μηχανακι για να μπορεσει να ειναι πιο ολοκληρωμενο...
eibach ελατηρια μπροστα λοιπον 0.49 kg/mm, με αλλαγη λαδιων (Torco) και φουλ σερβις των καλαμιων (αλλαγη ξυστρες-τσιμουχες)...
eibach ελατηριο πισω 11.5kg/mm, με φουλ σερβις της αναρτησης...
και επειδη φυσικα δεν μου αρεσαν οι φουσκες, του πηρα neopren "καλτσακια"...
ακολουθουν φωτο...
![]()
Πωω ρε Διαβολάκο με το τουμπανάκι σου. Πολύ το γουστάρω, στα είχα πει από τότε. Κόσμημα. Φτου να μην το βασκάνω.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).