Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 73

Θέμα: Αγορά sport touring - zx12r 05 ή κάποιο άλλο;

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παντως το zx14 μαλλον ειναι το καλλιτερο για τουρινγκ και εχει και abs.
    Αν υπαρχουν τα γουονγκα βεβαια....
    Το μπουσα πιστευω θα ειναι αυτο με την χαμηλοτερη καταναλωση.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αν κανεις κεφι το zx12, ριξε κ ενα βλεφαρο στα zx9R απο το 2000 κ μετα,
    παρομοια εμφανισιακά μηχανακια κ ισως αρκετα πιο φθηνό απο το 12αρι που ψαχνεις !

Υ.Γ.
    Ριξε ενα βλεφαρο στα gsxr 1000,
    απο το 2000 ως το 2004.
    Μια χαρά ταξιδευουν κ εχουν ( για μενα )
    απο τις πιο ανετες θεσεις συνεπιβατη απο πααααρα πολλα ss.
    Ειχα καποια εποχη ενα K1
    κ μεχρι κ σημερα λεω οτι ηταν το καλυτερο VFR που ειχα ποτε !

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    τότε όρμα του !!!
    Aμα ειναι να παρω μπουσα,ο μποναμας ανεβαινει πολυ,οποτε θελω και παραπανω χρονο να μαζεψω τη διαφορα(κανα 3χιλιαρο ακομα θα χρειαστω+τα λεφτα απο την πωληση του rr),και θελω να βεβαιωθω οσο πιο πολυ μπορω οτι θα μπορω να το οδηγησω το τερας γιατι ειναι πολυ μπουγιοζικο και πολλα τα αλογατα!!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Έχε στο μυαλό σου πως πολλοί είναι αυτοί που θα αντάλαζαν το μπούσα τους με το μηχανάκι σου .
    Μετα απο μια γρηγορη και επιφανειακη ψαχτικη που εκανα αυτο διαπιστωσα και χαιρομαι ταμαλα!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από smooth criminal Προβολή μηνύματος
    Aμα ειναι να παρω μπουσα,ο μποναμας ανεβαινει πολυ,οποτε θελω και παραπανω χρονο να μαζεψω τη διαφορα(κανα 3χιλιαρο ακομα θα χρειαστω+τα λεφτα απο την πωληση του rr),και θελω να βεβαιωθω οσο πιο πολυ μπορω οτι θα μπορω να το οδηγησω το τερας γιατι ειναι πολυ μπουγιοζικο και πολλα τα αλογατα!!!
    Παρε μοντελο 03-07 εκτος κι αν θεωρεις οτι αξιζει να δωσεις 3χιλ για 15-20 αλογα παραπανω απο τα ηδη αρκετα. Βρισκεις με 4 σε αριστη κατασταση.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αν δε μιλας για gen2 busa τοτε μια η αλλη θα σου βγει η τραμπα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    + ότι το 14αρι το καβα ,έχει περισσότερα τελη και ασφαλειες απο το μπουσα
    Το zx14r,(γουστα βεβαια ειναι )το θεωρω κακασχημο,και ετσι οπως το χω δει και απο κοντα μια φορα-παρα ειναι νταλικα πρεπει να παραειναι βαρυ και πρεπει τα αλογατα του να ειναι παραπανω απο του μπουσα και η ροπη του πρεπει να ξηλωνει σφραγισματα απο τυρανοσαυρο:P.
    Oσο αφορα τελη και ασφαλιστρα αμα παιζεις αναμεσα σε μπουσα και zx14r,δεν νομιζω να ειναι μεγαλη η διααφορα,αλλα δεεεεεεν με βλεπω για το καβασακι.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Παντως το zx14 μαλλον ειναι το καλλιτερο για τουρινγκ και εχει και abs.
    Αν υπαρχουν τα γουονγκα βεβαια....
    Το μπουσα πιστευω θα ειναι αυτο με την χαμηλοτερη καταναλωση.
    Δεν με βλεπω για το zx14r,δεν μου αρεσει και θεωρω πως παραειναι τερας απο ολες τις αποψεις,οσο αφορα το abs,ειχα στο 1ο μου μηχανακι και ομολογω σαν ψαρας οδηγος που ημανε με εσωσε παααααααρα πολλες φορες,αλλα μετα απο ενα ατυχημα και 2 μηχανακια στο 3ο μου ειμαι αρκετο υποψιασμενος απο ολες τις αποψεις-μιλαμε για 260 κιλα μηχανακι με 170 αλογατα 14-15 κιλα ροπη,οποτε γκαζι και φρενο πολιτισμενα.
    Οσο αφορα την καταναλωση δεν ξερω,αλλα ποσο μεγαλη διαφορα να εχουν μπουσα και zx14r?!?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Παρε μοντελο 03-07 εκτος κι αν θεωρεις οτι αξιζει να δωσεις 3χιλ για 15-20 αλογα παραπανω απο τα ηδη αρκετα. Βρισκεις με 4 σε αριστη κατασταση.
    Θα το κοιταξω,αν και απο μια συντομη ερευνα που εκανα μαλλον θα παω σε 08 μοντελο στο πορτοκαλι μαυρο γκρι που μου αρεσει παααααααααααρα πολυ και που τυγχανει να ειναι και αντιεμπορικο σχεδιο(σαν χρωμα)-και που το βρισκω 500 με 700 ευρω κατω απο τα αντιστοιχα σε αλλα χρωματα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Αν δε μιλας για gen2 busa τοτε μια η αλλη θα σου βγει η τραμπα
    Μαλλον θα παω σε gen2 busa,μεχρι να βγω στη γυρα να ψαχνω θα χουν πεσει κιαλλο οι τιμες,οποτε μπορει μαζι με το rr να δωσω πιο λιγα λεφτα πανω στην τραμπα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από V-TEC Προβολή μηνύματος
    παρομοια εμφανισιακά μηχανακια κ ισως αρκετα πιο φθηνό απο το 12αρι που ψαχνεις !

Υ.Γ.
    απο το 2000 ως το 2004.
    Ειχα καποια εποχη ενα K1
    Για το zx9r,εμαθα απο κατοχο του συγκεκριμενου μοντελου,και δεν με βλεπω να το επιλεγω.
    Για το zx12r,αμα ειναι να παρω ενα πιο δυνατο αλλα λιγοτερο στριφτερο rr,δεν θα το επιλεξω,γιατι πραγματικα θελω ενα sport touring μηχανακι που να μην κολλωνει στα 2καβαλα με ροπη και αλογα(αλλα οχι για κανιβαλισμους αλλα για ανετο σπορ τουρισμο).
    Τα τζιξερ(εχωντας οδηγησει αρκετες φορες ενα 750αρι τζιξερ 08)εχει πααααααρα πολυ πιο ανετη θεση οδηγησης απο το rr μου,αλλα και το τζιξερ οπως μου λεει το φιλαρακι μου μετα απο αρκετη ωρα οδηγησης(και μαλιστα 2καβαλης)-θα με κουρασει-αλλωστε το τζιξερ ειναι ss,εγω θελω sport touring,αλλα σε ευχαριστω που διαβασες την ερωτηση μου και απαντησες,οπως και ολους σας που απαντησατε!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    όλα αυτά τα μηχακια που γράφεις για την Ελλάδα είναι ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ !

Κράτα το μηχανάκι σου ρε άνθρωπε που πα να μπλέξεις με τα παπόρΓια !

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    όλα αυτά τα μηχακια που γράφεις για την Ελλάδα είναι ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ !

Κράτα το μηχανάκι σου ρε άνθρωπε που πα να μπλέξεις με τα παπόρΓια !
    Αμα ημανε μονος μου θα το κραταγα,αλλα δεν ειμαι και εχω αρχισει και εγω και η κοπελα μου να κουραζομαστε πανω στο rr,κατα τα αλλα οταν ειμαι μονος μου πανω στο μηχανακι-δεν εχω κανενα προβλημα-και δεν θα ηθελα ουτε να αλλαξω κατηγορια ουτε να παρω παραπανω κιλα και κυβικα και αλογα και οτι αυτα κουβαλανε απο πισω τους...,αλλοστε-δεν ξερω αν θα ακουστει περιεργο αυτο...,αλλα ειμαι ερωτευμενος με το μηχανακι μου,και απο αποψη εμφανισης αλλα κυριως γιατι οπως λες και εσυ για τους δρομους μας και τους κουτακιδες που εχουμε εκει εξω,εχει ιδανικη συμπεριφορα+γεωμετρια.

Αμα ημανε μονος μου θα το κραταγα,αλλα δεν ειμαι και εχω αρχισει και εγω και η κοπελα μου να κουραζομαστε πανω στο rr,κατα τα αλλα οταν ειμαι μονος μου πανω στο μηχανακι-δεν εχω κανενα προβλημα-και δεν θα ηθελα ουτε να αλλαξω κατηγορια ουτε να παρω παραπανω κιλα και κυβικα και αλογα και οτι αυτα κουβαλανε απο πισω τους...,αλλοστε-δεν ξερω αν θα ακουστει περιεργο αυτο...,αλλα ειμαι ερωτευμενος με το μηχανακι μου,και απο αποψη εμφανισης αλλα κυριως γιατι οπως λες και εσυ για τους δρομους μας και τους κουτακιδες που εχουμε εκει εξω,εχει ιδανικη συμπεριφορα+γεωμετρια.
    Φτου...και σε πηραμε στα σοβαρα
    Σε βλεπω να το πουλας το μπουσα σε 1 χρονο.
    Για ταξιδια διπλος παρε ενα ον-οφφ η κανα τυπου cbf με τα μισα χρηματα (ανοιξε αλλο θρεντ με τιτλο 'ποιο ειναι το ιδανικο ον-οφφ' για να σου προτεινουμε το 950) και κρατα το 600ρι για την παρτη σου.

ΥΓ
    Χωρις πλακα τωρα, παρε ενα cbf1000

Αγροτικό Μέλος Το avatar του/της anwrimos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από V-TEC Προβολή μηνύματος

Υ.Γ.
    απο το 2000 ως το 2004.
    Ειχα καποια εποχη ενα K1
    Θα συμφωνησω με το Γιώργο και να σου πω σαν κατοχος Κ1 οτι ουδεποτε με προβληματισαν οι ss καταβολες του και εχω ταξιδεψει και Ελλαδα και εξωτερικό μόνος μου βέβαια και μπαινει και πιστα αρκετα συχνά αν σε ενδιαφερει αυτο βεβαια. Δικάβαλα όσα έχω ανεβάσει δεν παραπονέθηκε κανένας λίγο πιο άβολο απο το μπουσα θα το χαρακτηριζα. Το μονο του ισως μειονεκτημα ειναι οτι ειναι λιγο παλιο μιας και μιλαμε για 10ετιας+ μηχανακι. συν οτι δεν θα βρεις ευκολα μη κανιβαλισμενο. Ενα που ξερω δεν το δινω....

Υ.Γ. Γιωργο το μηχανακι σου υπαρχει ακομα αθικτο.... (ο Γιαννης που το ειχα παρει ειμαι)
    Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό

Γιάννης

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αναζήτηση και προβληματισμός για αγορά sport-touring μοτοσικλέτας
    από zzr2005 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 88
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2012, 22:15
  2. Nolan N62 ή κάποιο άλλο έως 200e
    από costas106 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2008, 22:02
  3. Sport touring για ψηλούς
    από telihawk στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2008, 07:45
  4. Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2006, 23:37
  5. ΠΟΙΟ Touring-sport/touring ΛΑΣΤΙΧΟ ΟΕΟ?
    από div400 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2006, 10:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF