Τον έχετε δει κι εσείς!!! Είπα κι εγώ! Στο μπουφάν μου φαινόταν τραβηγμένο!
![]()
Σε ειδα ντελιβερα με την παπια και φωτα δεν ειχες ουτε πισω, ουτε μπροστα, που πας ετσι ολο το βραδυ?!?!
Και εσας πιτσιρικαδες με τα παπια, μια απο τα ιδια... και εγω ειχα παπι και δεν ειχα διπλωματα και ασφαλειες και πινακιδες (λαθος μου μεγαλο, αλλα ετσι καναμε ολα τοτε), αλλα φωτα τουλαχιστον φροντιζα παντα να εχω, και 1-2 φορες που μου καηκε στον δρομο πηγαινα στην ακρη με το φλας αναμενο...
σε είδα β-στρωμάκια να πηγαίνεις αγέρωχος, φυσικά ξεκράνωτος
Σε είδα σκουτεράκια στην Θηβών στο Περιστέρι με μπουφάν για snowboard, να έχεις βάλει την κουκούλα σφιχτά για να μην κρυώνεις και στον αγκώνα..... Shoei XR-1100...![]()
Σε είδα χθες το βράδυ απίστευτε Ντιλιβερά (Χόμο Ντελίβερους Συγκαμένιους) να γ@μ@ς το καψερό το παπάκι, να το ξεπατώνεις κάνοντας όλες τις αλλαγές χωρίς να κλείνει το γκάζι καθόλου, να μετράς όποια γούβα έβρισκες μπροστά σου, να σφάζεις 3 κόκκινα και φυσικά να είσαι άκρανος. Το στυλάκι όμως οδήγησης με τα μπούτια ενωμένα σαν να κοτουριώσουν, δεν το έχασες καθόλου.
Το λυπήθηκα το μαυρόπαπο.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Σε είδα σκουτεράκια με το κόκκινο gillera, ειλικρινά σπαράζει η καρδιά μου που δε μπόρεσα να σε τραβήξω βίντεο...
Κόκκινο σκούτερ, κόκκινο κράνος, κόκκινη φόρμα, κόκκινα αθλητικά και εξατμισόνι τύφλα να χουν τα GSXR
ειλικρινά ρε παιδιά δε περιγράφεται τι έκανε το άτομο, έκανε συνέχεια ζιγκ ζαγκ για να αποφύγει τις λακούβες, τίναζε το ένα πόδι απέξω αλά Κομανέτσι, σήκωνε τα χέρια πάνω αλά Μελισσανίδης, μιλάμε το παλικαράκι ήταν το μεγαλύτερο σούργελο που έχω δει 15+ χρόνια στο δρόμο...
Να σαι καλά ρε φίλε να μας κάνεις να γελάμε (με τα χάλια σου)![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
σας ειδα παλιο-πεταμενες νοικοκυρες σε παραλληλη παραταξη πεζος-καροτσακι λαϊκής-πεζος -καροτσακι λαϊκης να πιανετε ολοκληρο το ρευμα κυκλοφοριας .... και να κοιτατε με απορια που δεν βγηκα στο αντιθετο ρευμα για να συνεχισετε τη μαλακια σας...
γαμW την παιδεια σας σουργελα αλλα τι να περιμενει κανεις οταν βλεπετε τουρκικα και ψηφιζετε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ εναλλαξ καθε 4ετια...? ο στρατος των ζομπι
Accipere quam facere praestat injuriam
σε είδα κατά τις 3-3και περίπου 100 μέτρα πριν τον Σ.Ε.Α. Μεγάρων με κατεύθυνση προς Κόρινθο, εγώ με το κουτί..είχες σταματήσει στη βοηθητική με τη μηχανή σου (v-strom?δεν είδα καλά) και κάτι έφτιαχνες στα μπαγκάζια, γιατί δε σταματούσες 100 μέτρα πιο κάτω να μην είσαι και εκτεθειμένος; ελπίζω να μην είχε πάθει κάτι η μηχανή.
Σε είδα chopperΑ με το dragstar και την καρατιμόνα, να μη χωράς να περάσεις ανάμεσα από τα αυτοκίνητα και να αγχώνεσαι όταν με είδες πίσω σου. Πέρνετε που πέρνετε τα πλοία της αγάπης, την τιμόνα 1,5 μέτρο πλάτος τι τη βάζετε; Δεν σε χάλασε που περίμενες στην (μεγάλη) ουρά με τα κουτιά κι εγώ πέρασα άρχοντας!!
WHO RUNS THE SHOW
καθε μερα βλεπω οτι να ναι αλλα ξεχναω να τα αναφερω...ειδα σημερα παντως:gilera runner νομιζω με αυτοκολλητα apple & ducatisti![]()
επισης ειδα κι εσενα με το xt να κανεις μια μικρη σουζα φευγωντας απτο φαναρι και η κοπελια απο πισω να σου δινει 4-5 φαπες στο κρανος....χαχαχα γελαγα μονος μου!
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Σε ειδα πρωι πρωι με το fx 125 με το γυαλι σου, το ζελεδακι σου, για κρανος ουτε λογος βεβαια, να πηγαινεις με καμια 100αρα...
Καλα, δεν ξεπαγιαζετε πρωι πρωι χωρις κρανος, ηθελα να 'ξερα?...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Σε είδα πάνω στο πεζοδρόμιο και στη ράμπα αναπήρων όπως σας βλέπω κάθε μέρα...Εεεε, δεν άντεξα τελικά να σε βλέπω και για λίγο δε θα βλέπεις από τον καθρέπτη σου μέχρι να τον φτιάξεις...