προσωπικά νομίζω οτι του KLE ειναι καλύτερο....αν βάλεις κ ολας το ασπρόμαυρο αυτοκόλλητο αντι για το γκρι θα δείξει ακομη καλύτερο...
Ρε χαρη το μασκακι που σου εδωσα την δειχνει σαν τον βουκεφαλα του Μεγαλεξανδρου:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Ισως απο το 550 η αλλη που εχω να εδειχνε καλυτερα.
Παντως η μασκα το KLE τωρα που την τραβηξες πισω ειναι μερα με την νυχτα
Επειδη ομως βλεπω στεναχωριεσαι,στην ημερησια που θα παμε παρε εσυ το ZZR και εγω θα παρω το τουρμπο,σε χαλαει???
![]()
βγλτα ρε τα πουστικα τα οργανα να κατσει μια μασκα σωστα.. θα ρθω θα στα κανω δοκιμες θα στα ξαναβαλω στην θεση τους στο τελος και μετα οτι θες κανε.. σε εφαγε αυτο το τουρμπομετρο.. ολο το μηχανακι πατεντα αλλα τα οργανα εκει.. α με εσκασες..![]()
πρόεδρε, δεν καθεται καθόλου καλά στο μάτι ουτε η μια ούτε η άλλη μάσκα.
Για δες πως είναι με στρογγυλο φανάρι. Νομίζω οτι ειναι πολύ πιο ωραίο, αλλά εγω ειμαι των στρογγυλων φαναριων.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Εκανε τεραστια διαφορα τωρα που το τραβηξε πισω!!
Αλλα επιμενω οτι οι γραμμες των GPZ ειναι πολυ ιδιαιτερες...ακομα και το στρογγυλο...ετσι κι ετσι...αλλα απο μια ασχημη μασκα καλυτερα..
Μάγκες έβαλα στρόγγυλο φανάρι έβαλα τετράγωνο δεν μου άρεσε. Τελικά έβαλα πάλη την kale την τράβηξα πίσω και είναι μια χαρά. Τέλος με αυτό την Δευτέρα ξεκινώ το Άλο καμία ηδέα πώς να το κανό
βαλε στο google GPZ550/750/1100 θα δεις διαφορα.... εγω αν ειχα 750 θα το εκανα οσο πιο κοντα γηνετε στο μηχανακι του Wayne Rainey....
ORGIA!!!!!