Συγνώμη αλλα δεν νομιζω οτι ο χρονος του κοστολογητε στα 40€ για να στειλει ενα φαξ στην HONDA με τα ανταλλακτικα που χρειαζοταν η μηχανη και να βαλει τις τιμες και να τις στειλει. Λεω εγω τωρα ισως ειμαι λαθος .....Anyway Χεμινγουεϊ...... θα τον πληρωσω να παει στην ευχη και μετα αρχιζει το project νεα μηχανη αντε γιατι καλοκαιριαζει και θα ζοριστω πολυ με το αυτοκινητο......Ευχαριστω και παλι ολους για το χρόνο σας.
....τελικά το μωρο μου θα το φτιάξω!!! :rotflmao:πηγα τη μηχανη μου σε αλλο συνεργειο φιλου και μου ειπε οτι το μηχανακι δεν εχει τοση σοβαρη ζημια για ολικη, μονο πλαστικα!!!!!!!!!!!
και πραγματικα απορει γιατι ο αλλος εδωσε τοσο υψηλο κόστος επισκευης. Ουφφφφ νιωθω υπεροχα τωρα. Να πω την αληθεια και εγω την εβλεπα και κατι δεν μου καθοτανε καλα, γιαυτο και το εψαξα και με αλλο συνεργειο,
Τα συνεργεια ειναι σαν τους γιατρους και τους δικηγορους .........ο θεος να βαλει το χερι του να μη πεσεις σε ασχετους ή που βαριουντε να δουλεψουν. Αντε καλες βολτες να εχουμε και παντα ΟΡΘΙΟΙ![]()
μιας που είχα πρόσφατη τράκα και εγώ.
Νοέμβριος του 2012,η μηχανή έμεινε εκεί περίπου 3 μήνες και κάτι.Στο τέλος για την δουλειά που την άνοιξαν ,να δούν τι είναι σπασμένο να βγάλουν τιμές απο Honda , να κάνουν την πραγματογνομωσήνη & τον πραγματογνομονα της αλλης εταιριας, και με το οτι το μετρησαν κτλ. στο τέλος μου έκοψαν απόδειξη για 150€ (που τους παρακάλεσα να μου κόψουν απο τα 184€ στα 150€ !)
Οπότε τα 40€ δεν είναι τίποτα,φυσικά μπήκε στην δήλωση της δικηγόρου μου,και φυσικά και θα τα πάρω τα λεφτά μου είπεΟφείλουν να τα δώσουν,δεν ξέρω γιατί σε εσένα έγινε έτσι.