Δε μας νοιάζει ρε αφεντικό. Στον κ@λο μας μπαίνει? (για τον δικό του δεν ξέρω...)
Το θέμα είναι ότι το ψιλοπλάσαρε και η MV αφενός και το κυριότερο ότι την πήρε ο Bieber, που 1/4 του πλανήτη τον ακούει και μουσκεύει τα βρακάκια του, και άλλο 1/4 εύχεται να βρει αργό κι επώδυνο θάνατο.
Άμα βέβαια είχε πάρει καμιά harley θα τον είχανε βρει νεκρό από overdose την επόμενη μέρα δίπλα στο κρεβάτι του
Το να "παινεύεται" μια εταιρεία για το πελατολόγιό της έχει μια κάποια λογική, όταν έχει μια κάποια λογική και το πελατολόγιο. Η πορνοτζούλια δεν ήταν που οδηγούσε ένα ροζ πορσικό? Δε νομίζω να το είχε βγάλει φιρμάνι η αντιπροσωπεία.
Από εκεί και πέρα όπως είπα το πιο βασικό είναι ότι την πήρε το βλαμμένο. Αν την είχε πάρει κάποιος άλλος δε θα υπήρχε θέμα (γιατί δε θα είχε γίνει και θέμα).
Άμα κλάνεις και το βγάζουν στις ειδήσεις και οι μισοί τρέχουν να την πιουν και να τη βάλουνε κολώνια, λογικό είναι οι άλλοι μισοί να παρακαλάνε να βρεθεί κάποιος να σου βουλώσει την οπή να τελειώνει η ιστορία.
Δράση-αντίδραση πάει το βιολί. Κι όσο μαλακισμένη είναι η δράση συνήθως τόσο μαλακισμένη είναι και η αντίδραση. Κατά τ'άλλα χέστηκε ο Σουλεϊμάν. Κι όποιος καβαλάει MV και θέλει να την ξεφορτωθεί επειδή πήρε μία και το χαζό ας μου τη δώσει εμένα που δεν έχω πρόβλημα.
Πάντως σε κάτι συγκριτικά με το 675 γέλαγε ο κόσμος
Πραγματικά όμως, ίσως είναι το μοναδικό πιο όμορφο από το 675. (Το μηχανάκι πιο όμορφο, όχι το Μπίμπερ)