Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 55

Θέμα: MV Agusta F3 το "γαργαλησε" και ψωφησε

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Αντιλαμβάνεστε ότι αν οδηγούσαμε ότι μπορούμε να καβαλήσουμε κι όχι ότι μπορουμε ν' αγοράσουμε θα κυκλοφορουσαμε όλοι με παπιά έτσι;

Δεν καταλαβαίνω το μένος εναντίον ενός πλούσιου πιτσιρικά της σόου μπιζ....
    Αν κατάλαβα καλά εννοείς οτι αν καταλαβαίνουμε οτι θα οδηγούσαμε μόνο οτι μπορούσαμενα καβαλήσουμε , θα ήμασταν με παπιά ;
    Δηλαδή το οτι μόνο για εκεί ήμαστε ,και "πχ εκείνος" πιστεύει οτι μπορεί να τιθασέυσει μια MV η την κάθε MV κτλ;

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνω τον οιρμό σου ,απλά θέλω να πω οτι όντως μερικοί θα έπρεπε να βλέπουμε για πια είναι τα όρια μας, και όχι να παίρνουμε οτι ναναι , σαν έναν γνωστό μου πήγε και πήρε πρώτη μηχανή μια R1 ,στην εβδομάδα πάνω την έσπασε,και πως δεν έσπασε το κεφαλί του ; ευτηχώς τον είχα κράξει αρκετά και φορούσε 1-2 πράγματα παραπάνω αλλά η R1,μόνο R1 ΔΕΝ θύμιζε.

Πιστευω οτι χρειαζόμαστε μια παιδεία στο θέμα μηχανής.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    Αν κατάλαβα καλά εννοείς οτι αν καταλαβαίνουμε οτι θα οδηγούσαμε μόνο οτι μπορούσαμενα καβαλήσουμε , θα ήμασταν με παπιά ;
    Δηλαδή το οτι μόνο για εκεί ήμαστε ,και "πχ εκείνος" πιστεύει οτι μπορεί να τιθασέυσει μια MV η την κάθε MV κτλ;

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνω τον οιρμό σου ,απλά θέλω να πω οτι όντως μερικοί θα έπρεπε να βλέπουμε για πια είναι τα όρια μας, και όχι να παίρνουμε οτι ναναι , σαν έναν γνωστό μου πήγε και πήρε πρώτη μηχανή μια R1 ,στην εβδομάδα πάνω την έσπασε,και πως δεν έσπασε το κεφαλί του ; ευτηχώς τον είχα κράξει αρκετά και φορούσε 1-2 πράγματα παραπάνω αλλά η R1,μόνο R1 ΔΕΝ θύμιζε.

Πιστευω οτι χρειαζόμαστε μια παιδεία στο θέμα μηχανής.
    Κοντά είσαι...

Μπορει ο μπίμπερ/πως τον λένε να το πηγαίνει τάπα μπορεί και όχι. ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ; Σας είπε να πατε μαζί του δικάβαλλο βόλτα;

Εδώ κυκλοφορούν μέσα στην Αθήνα μόνο adventure, cayen, SUV για την ερημο, SS κλπ...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Κοντά είσαι...

Μπορει ο μπίμπερ/πως τον λένε να το πηγαίνει τάπα μπορεί και όχι. ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ; Σας είπε να πατε μαζί του δικάβαλλο βόλτα;

Εδώ κυκλοφορούν μέσα στην Αθήνα μόνο adventure, cayen, SUV για την ερημο, SS κλπ...
    ΟΚ,γιατί προσπαθούσα να κατάλαβω για να δώ εάν έχω και εγώ την ίδια γνώμη.Όντως δεν μας νοιάζει ,αλλά ξερείς είναι "Δημοφιλές" άτομο και καπάκι εμείς με το μοτοσυκλετιστικό φόρουμ πέφτει όσο ναναι στην αντίληψη μας να γκρινιάξουμε λίγο :P Μακάρι να πήγαινα, αλλά θα τον άφηνα σε καμία γωνία και θα πήγαινα να την κάνω εγώ βόλτα μόνος χωρίς εκείνον πάνω θα τον τρώγανε τα "κοριτσάκια" με το κοκκαλάκι :P

Όσο για την Αθήνα/Θεσσαλονίκη δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Κοντά είσαι...

Κοίτα εμένα αρχικά μου ήρθε να πω…
    -Ααααα ωραίο μηχανάκι
    Μετά είπα
    -Στα @@ μου, κοιτώντας την ιστοσελίδα.
    Στο πάτο όμως τις σελίδας έχει όλες τις αγορές του εν λόγω κουνιστούλη !
    Ο μικρός τσουτσουνάκης πήρε το τάδε αμάξι
    Ο μικρός τσουτσουνάκης πήρε το δείνα αμάξι
    Ο μικρός τσουτσουνάκης πήρε το Χ μηχανάκι κλπ κλπ

Οπότε λέω
    ΟΥ ρε γύφτουλα ξιπασμένε !
    Και δεν με νοιάζει, αυτός προσπαθεί να μου επιβάλει να μάθω…
    Αλλιώς θα το έπαιρνε και θα το ήξερε μόνο αυτός και ο εαυτός του άντε και οι δημοσιογράφοι που θα τον φωτογράφιζαν στη Μπίστα !
    (αν είχε πάει ποτέ…)

υγ
    Αλλά νομίζω πως αυτό δεν καβαλάει καθόλου (συμβόλαιο δισκογραφικής) και το μηχανάκι θα αποτελέσει χοτ αντικείμενο κάποιας αποστειρωμένης δημοπρασίας…
    Κρίμα το μηχανάκι δηλαδή !

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Παιδες το θεμα δεν ειναι οτι ο μικρος πηρε σε καταπαραγγελια διαστάσεις μηχανη δωρο...δεν απασχολει κανεναν αυτο.
    Απλα οτι η Μν θεωρεί οτι ο συγκεκριμένος μικρος ειναι αντιπροσωπευτικούς του κοινου που απευθυνεται η Μν...και οχι μονο μπλογκ -εγω το ειδα απο την επισημη σελιδα της Μν ,απο το Motorcyclist Magazine και το σχολιο του συντακτη ηταν "You have to either laugh or cry"-
    Ειναι σαν να λεμε οτι ο Γαλατης καβαλει Χοντα και η Χοντα να το θεωρει διαφημιση...δεν μας ενδιαφερει τι βιολι βαραει ο Γαλατης αλλα οταν λες οτι βγαζεις τις καλύτερες μηχανες δεν βαζεις τον Γαλατη πρωτοσελιδο για να πεις οτι οσοι ξερουν παιρνουν Χοντα...η Μν στην ουσια εβαλε αυτογκολ αφου και πολλοι ιδιοκτητες Μν αν δεν ειχαν πληρωσει τοσα λεφτα τωρα θα τις ειχαν καψει...να σε πετυχει στο δρομο ο αλλος με παπι του 1980 και να σου πει.."Ρε φιλε πηρες Μν ,να μοιαζεις του Μπιμπιερ?" -ταργκετ γρουπ ανηλικα- ειναι ξεφτυλα
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xrider Προβολή μηνύματος
    Παιδες το θεμα δεν ειναι οτι ο μικρος πηρε σε καταπαραγγελια διαστάσεις μηχανη δωρο...δεν απασχολει κανεναν αυτο.
    Απλα οτι η Μν θεωρεί οτι ο συγκεκριμένος μικρος ειναι αντιπροσωπευτικούς του κοινου που απευθυνεται η Μν...και οχι μονο μπλογκ -εγω το ειδα απο την επισημη σελιδα της Μν ,απο το Motorcyclist Magazine και το σχολιο του συντακτη ηταν "You have to either laugh or cry"-
    Ειναι σαν να λεμε οτι ο Γαλατης καβαλει Χοντα και η Χοντα να το θεωρει διαφημιση...δεν μας ενδιαφερει τι βιολι βαραει ο Γαλατης αλλα οταν λες οτι βγαζεις τις καλύτερες μηχανες δεν βαζεις τον Γαλατη πρωτοσελιδο για να πεις οτι οσοι ξερουν παιρνουν Χοντα...η Μν στην ουσια εβαλε αυτογκολ αφου και πολλοι ιδιοκτητες Μν αν δεν ειχαν πληρωσει τοσα λεφτα τωρα θα τις ειχαν καψει...να σε πετυχει στο δρομο ο αλλος με παπι του 1980 και να σου πει.."Ρε φιλε πηρες Μν ,να μοιαζεις του Μπιμπιερ?" -ταργκετ γρουπ ανηλικα- ειναι ξεφτυλα
    Ο μικρός είναι ένας διάσημος και πασίγνωστος που διάλεξε να πάρει τη συγκεκριμένη μηχανή και η MV βρήκε ευκαιρία για τζάμπα διαφήμιση... Το βρίσκω υπερβολικό ότι οι ιδιοκτήτες MV θα πάθουν ψυχολογικά και θα ήθελαν να κάψουν τις μηχανές τους επειδή πήρε μία ο Bieber και πολύ το αναλύσαμε το θέμα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Ο μικρός είναι ένας διάσημος και πασίγνωστος που διάλεξε να πάρει τη συγκεκριμένη μηχανή και η MV βρήκε ευκαιρία για τζάμπα διαφήμιση... Το βρίσκω υπερβολικό ότι οι ιδιοκτήτες MV θα πάθουν ψυχολογικά και θα ήθελαν να κάψουν τις μηχανές τους επειδή πήρε μία ο Bieber και πολύ το αναλύσαμε το θέμα...
    ok. παρτο αναποδα
    εχεις εσυ μια Μν και γουσταρεις και οταν ας πουμε σταματας σε ενα φαναρι σε χαζευουν οι αλλοι μηχανοβιοι που ψιλιαζονται τι τουμπανο μπορει να ειναι....κανει την διαφημιση ο Μπιμπερος ...εισαι παλι στο ιδιο φαναρι και ειναι παλι μηχανοβιοι...το κοιτανε και λενε "Ρε σαν αυτη του Μπιμπερου δεν ειναι?"
    Εσυ πως θα το εβλεπες μετα? Τι γαματη συνδεση Μν = Μπιμπερον...Θα εχεις παρατηρησει οτι οσο ηταν ο Ροσσι στην Ταλεφταμουναχα ολοι ειχαν πλακωθει στα Ρ1 εφυγε πηγε στην Ντουκ αραιωσαν τα Ρ1 ,αυτη ειναι διαφημιση...αν δεν επαιρνε ο Ροσσι Ρ1 οσοι Μπιμπεροι και να αγοραζαν και να εβγαιναν φωτο για γκει περιοδικα...η Ταλεφταμουναχα -Γιαμαχα- ΔΕΝ θα πουλαγε Ρ1 παρα μονο σε γκει...Ποσα φαν -ανεμιστηρακια- του Μπιμπερου δλδ ηλικιες 15/16/17 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ μπορουν να παρουν ενα Μν!? Ειναι αυτο που λεει και ο συντακτης "να γελας η να κλαις"....πριν λεει ειχε την 848 ΕΒΟ αλλα η Ντουκατι δεν σκεφτηκε ουτε για αστειο να το ανακοινωσει .

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xrider Προβολή μηνύματος
    ok. παρτο αναποδα
    εχεις εσυ μια Μν και γουσταρεις και οταν ας πουμε σταματας σε ενα φαναρι σε χαζευουν οι αλλοι μηχανοβιοι που ψιλιαζονται τι τουμπανο μπορει να ειναι....κανει την διαφημιση ο Μπιμπερος ...εισαι παλι στο ιδιο φαναρι και ειναι παλι μηχανοβιοι...το κοιτανε και λενε "Ρε σαν αυτη του Μπιμπερου δεν ειναι?"
    Εσυ πως θα το εβλεπες μετα? Τι γαματη συνδεση Μν = Μπιμπερον...Θα εχεις παρατηρησει οτι οσο ηταν ο Ροσσι στην Ταλεφταμουναχα ολοι ειχαν πλακωθει στα Ρ1 εφυγε πηγε στην Ντουκ αραιωσαν τα Ρ1 ,αυτη ειναι διαφημιση...αν δεν επαιρνε ο Ροσσι Ρ1 οσοι Μπιμπεροι και να αγοραζαν και να εβγαιναν φωτο για γκει περιοδικα...η Ταλεφταμουναχα -Γιαμαχα- ΔΕΝ θα πουλαγε Ρ1 παρα μονο σε γκει...Ποσα φαν -ανεμιστηρακια- του Μπιμπερου δλδ ηλικιες 15/16/17 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ μπορουν να παρουν ενα Μν!? Ειναι αυτο που λεει και ο συντακτης "να γελας η να κλαις"....πριν λεει ειχε την 848 ΕΒΟ αλλα η Ντουκατι δεν σκεφτηκε ουτε για αστειο να το ανακοινωσει .
    Για να σου λύσω την απορία, BMW καβαλάω και το τί έχω ακούσει δε λέγεται...Στα κοχόνες μου τί θα πεί ο άλλος. Μακάρι να είχα φράγκα να αγοράσω μια MV Agusta και ας είχε ανακηρυχτεί επίσημο μηχανάκι των απανταχού gay. Εάν το κριτήριό μου ήταν τί θα πούν οι άλλοι γύρω μου δεν έπρεπε να καβαλάω μηχανάκι αλλά να κυκλοφορώ αποκλειστικά με αυτοκίνητο. Δηλ εάν αύριο σε πετύχω στα φανάρια χωρίς να σε ξέρω και σου πω "πω πω ρε φίλε, μια κραγμένη αδερφή που ξέρω φοράει ίδιο κράνος" εσύ θα τρέξεις να το αλλάξεις;

Για να σου λύσω την απορία, BMW καβαλάω και το τί έχω ακούσει δε λέγεται...Στα κοχόνες μου τί θα πεί ο άλλος. Μακάρι να είχα φράγκα να αγοράσω μια MV Agusta και ας είχε ανακηρυχτεί επίσημο μηχανάκι των απανταχού gay. Εάν το κριτήριό μου ήταν τί θα πούν οι άλλοι γύρω μου δεν έπρεπε να καβαλάω μηχανάκι αλλά να κυκλοφορώ αποκλειστικά με αυτοκίνητο. Δηλ εάν αύριο σε πετύχω στα φανάρια χωρίς να σε ξέρω και σου πω "πω πω ρε φίλε, μια κραγμένη αδερφή που ξέρω φοράει ίδιο κράνος" εσύ θα τρέξεις να το αλλάξεις;
    Οχι ρε,θα κρατησω το ιδιο...αλλα μαλλον δεν καταλαβαινεις την ακυρη ΚΤΜε διφημιση δλδ δυσφημηση που κανει η Μν τοσο στην ιδια οσο και στους ηδη ιδιωκτητες...γιατι και η "μουρη" ειναι μεσα στην αξια πωλησης...μην μου πεις οτι πραγματικα πιστευεις οτι ενα Harley Davidson εχει τετοια τεχνολογια πανω του που να δικαιολογει την τιμη του...δεν στριβει,δεν τρεχει αλλα πουλαει μουρη...και αν το πεις και σε εναν που εχει Harley Davidson αυτο θα σου πει ...οτι ουτε στριβει,ουτε τρεχει,ουτε ρεζεβουαρ για ταξιδι εχει,ουτε αναρτηση ουτε σελα...μονο μια πρωτη και μουρη...αλλα αν δεν την ειχαν δει "καπως" οι χαρλεαδες με συμμοριες ,αλητειες κλπ χολυγουντιανα η Harley Davidson δεν θα υπηρχε σημερα ...θα ηταν στην λιστα με τις εταιρειες που καποτε υπηρξαν οπως παρα πολλες μεχρι σημερα

........... και ας είχε ανακηρυχτεί επίσημο μηχανάκι των απανταχού gay..........
    και την είχα μία υποψία.....

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Ας είχαμε τα λεφτά για το F3 και ποιος νοιάζεται για τα υπόλοιπα ;;
    Give me fuel, Give me fire

Αντιλαμβάνεστε ότι αν οδηγούσαμε ότι μπορούμε να καβαλήσουμε κι όχι ότι μπορουμε ν' αγοράσουμε θα κυκλοφορουσαμε όλοι με παπιά έτσι;

Δεν καταλαβαίνω το μένος εναντίον ενός πλούσιου πιτσιρικά της σόου μπιζ....
    Τωρα αυτο τι ειναι? Κατι σαν τον "μεσο Ελληνα"¨που αναφερεται συχνα στα ΜΜΕ?

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Δε μας νοιάζει ρε αφεντικό. Στον κ@λο μας μπαίνει? (για τον δικό του δεν ξέρω...)

Το θέμα είναι ότι το ψιλοπλάσαρε και η MV αφενός και το κυριότερο ότι την πήρε ο Bieber, που 1/4 του πλανήτη τον ακούει και μουσκεύει τα βρακάκια του, και άλλο 1/4 εύχεται να βρει αργό κι επώδυνο θάνατο.

Άμα βέβαια είχε πάρει καμιά harley θα τον είχανε βρει νεκρό από overdose την επόμενη μέρα δίπλα στο κρεβάτι του

Το να "παινεύεται" μια εταιρεία για το πελατολόγιό της έχει μια κάποια λογική, όταν έχει μια κάποια λογική και το πελατολόγιο. Η πορνοτζούλια δεν ήταν που οδηγούσε ένα ροζ πορσικό? Δε νομίζω να το είχε βγάλει φιρμάνι η αντιπροσωπεία.

Από εκεί και πέρα όπως είπα το πιο βασικό είναι ότι την πήρε το βλαμμένο. Αν την είχε πάρει κάποιος άλλος δε θα υπήρχε θέμα (γιατί δε θα είχε γίνει και θέμα).
    Άμα κλάνεις και το βγάζουν στις ειδήσεις και οι μισοί τρέχουν να την πιουν και να τη βάλουνε κολώνια, λογικό είναι οι άλλοι μισοί να παρακαλάνε να βρεθεί κάποιος να σου βουλώσει την οπή να τελειώνει η ιστορία.

Δράση-αντίδραση πάει το βιολί. Κι όσο μαλακισμένη είναι η δράση συνήθως τόσο μαλακισμένη είναι και η αντίδραση. Κατά τ'άλλα χέστηκε ο Σουλεϊμάν. Κι όποιος καβαλάει MV και θέλει να την ξεφορτωθεί επειδή πήρε μία και το χαζό ας μου τη δώσει εμένα που δεν έχω πρόβλημα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    Ας είχαμε τα λεφτά για το F3 και ποιος νοιάζεται για τα υπόλοιπα ;;
    Πάντως σε κάτι συγκριτικά με το 675 γέλαγε ο κόσμος

Πραγματικά όμως, ίσως είναι το μοναδικό πιο όμορφο από το 675. (Το μηχανάκι πιο όμορφο, όχι το Μπίμπερ)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Δε μας νοιάζει ρε αφεντικό. Στον κ@λο μας μπαίνει? (για τον δικό του δεν ξέρω...)

Το θέμα είναι ότι το ψιλοπλάσαρε και η MV αφενός και το κυριότερο ότι την πήρε ο Bieber, που 1/4 του πλανήτη τον ακούει και μουσκεύει τα βρακάκια του, και άλλο 1/4 εύχεται να βρει αργό κι επώδυνο θάνατο.

Άμα βέβαια είχε πάρει καμιά harley θα τον είχανε βρει νεκρό από overdose την επόμενη μέρα δίπλα στο κρεβάτι του

Το να "παινεύεται" μια εταιρεία για το πελατολόγιό της έχει μια κάποια λογική, όταν έχει μια κάποια λογική και το πελατολόγιο. Η πορνοτζούλια δεν ήταν που οδηγούσε ένα ροζ πορσικό? Δε νομίζω να το είχε βγάλει φιρμάνι η αντιπροσωπεία.

Από εκεί και πέρα όπως είπα το πιο βασικό είναι ότι την πήρε το βλαμμένο. Αν την είχε πάρει κάποιος άλλος δε θα υπήρχε θέμα (γιατί δε θα είχε γίνει και θέμα).
    Άμα κλάνεις και το βγάζουν στις ειδήσεις και οι μισοί τρέχουν να την πιουν και να τη βάλουνε κολώνια, λογικό είναι οι άλλοι μισοί να παρακαλάνε να βρεθεί κάποιος να σου βουλώσει την οπή να τελειώνει η ιστορία.

Δράση-αντίδραση πάει το βιολί. Κι όσο μαλακισμένη είναι η δράση συνήθως τόσο μαλακισμένη είναι και η αντίδραση. Κατά τ'άλλα χέστηκε ο Σουλεϊμάν. Κι όποιος καβαλάει MV και θέλει να την ξεφορτωθεί επειδή πήρε μία και το χαζό ας μου τη δώσει εμένα που δεν έχω πρόβλημα.

Πάντως σε κάτι συγκριτικά με το 675 γέλαγε ο κόσμος

Πραγματικά όμως, ίσως είναι το μοναδικό πιο όμορφο από το 675. (Το μηχανάκι πιο όμορφο, όχι το Μπίμπερ)
    Μπραβο ρε pipe_smoker ..ειχα σφυξει τα μηνιγγια μου να το αποδωσω ετσι απλα.
    Η διαφορα ομως ειναι στο οτι η Μν δεν εχει κανει - η τουλαχιστον εγω δεν εχω δει - διαφημιση και να λεει ο Χ,Ψ καβαλαει η αγορασε σπεσιαλ Μν...σκαει μια ξεκαρφωτη ανακοινωση απο την επισημη Μν και καλα ο σουπερ Μπιμπερος απ ολες τις μοτο προτιμαει Μν...και οδηγωντας φοραει Pampers -οχι αλλη μαρκα - γλυφωντας γλυφιτζουρακια chupa chups και ακουει το πουλακι τσιου....δεν ξερω ποσοι απο αυτους που εχουν πορωση με τις μηχανες η με την Μν το βλεπουν οτι ειναι κατι ξεχωριστο επειδη ο Μπιμπερος με τα Pampers του οδηγει Μν...- Το τι κανει τα λεφτα του η πως την περναει ο πιτσιρικας ,μαγκια του αλλα εμενα δεν με απασχολει ουτε τον εχω για προτυπο οποτε να πεσω σε διαφημιστικο τριπακι να παρω αυτη την μηχανη...αντιθετα ...αν ειχα την σκεψη να παρω μια Μν ,δεν προκειται να παρω γιατι καταλαβαινω οτι ειναι οτι να ναι προκειμενου να πουλησει

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παίδες, προσέξτε μόνο μην βγει καμιά ανακοίνωση "ο Ταδε αναβάτης της εργοστασιακής ΧΧΧΧΧ μηχανής εκανε γνωστό ότι παντρέυεται με τΟν σύντροφό του Δείνα" και σταματήσετε να καβαλάτε μηχανάκια...

Χαλαρώστε...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. MV Agusta F3 800
    από Z-rider στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2013, 11:17
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2009, 08:21
  3. mv agusta
    από wolfman13 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2004, 21:02
  4. Μου το στειλανε με μελι......και το μοιραζομαι μαζι σας!!
    από almalibera στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2004, 18:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF