αρχοντοπουλο μου,λιγο τις λεπτομερειες να προσεχες θα πετυχαινες πολυ καλυτερο αποτελεσμα.
αλλαξε τα βιδακια με καινουργια και ροδελες επισης,
φτιαξε τα σκασιματα στο χρωμα και βγαλε τους μεταλλικους σφιχτηρες απο τα πλαστικα φιλτρα βενζινης.απλα ταιρ απ φαινοντε ομορφοτερα και δεν κινδυνευει το φιλτρο να σπασει...
καλη συνεχεια
γυαλισε και τα καβουκια απο τα φλας![]()
σπυρο τα βιδακια με τις ροδελες θα τα γυαλισω και ειναι ευκολο. η γρατσουνιες στο πλαστικο λαιμου επρεπε να τις στοκαρω απο πολυ πριν αλλα στην φωτο φαινονται καμπανα πιστεψε με δεν ειναι ορατες
θα αλλαξω και τους σφικτηρες στην βενζινη(δεματικα φανταζομαι πως ενοεις ε σπυρο??)
τα καβουκια εχουν σαν τρυπες τα ετριψα αλλα τιποτα απλα τα κραταω γιατι ειναι γνησια και μεταλικα(μαλλον θα παρω αφτερ)
τωρα που εχω φαει το βοδι και μου μενει η ουρα που λεμε ειμαι ποιο βιαστικος διοτι θελω να το κυκλοφορησωολες οι γνωμες δεκτες για καλυτερο αποτελεσμα
![]()
ρε γαμωτο το ρελαντι μια χαρα οταν παω να ανοιξω γκαζι παει να σβησει εδωσα μιγμα αλλα τα ιδια. τωρα παλι νεκρωσε... καμια ιδεα????????
![]()
δεν σας ξεχασα απλα με ταλαιπωρησε το καρμπ αλλα μετα απο πολλα χριστοκαντιλα και κατεβασα ολους τους αγιους και του δωδεκα αποστολους................................................................![]()
![]()
![]()
με την ορεξη μειναμε...δεν μπορω να το δω..βγαζει οτι αυτο το βιντεο ειναι απορρητο..
τι τραβηξες κανενα πυραυλο της nasa???
Να φύγετε... να πάτε αλλού .... και
μεις είχαμε MZ251 αλλά δε βάζαμε
acrapovic και Ohlins !!!
ειχα βαλει ιδιωτικο. τωρα ειναι δημοσιο στις ρυθμισεις. και ομως το πρωτο μου βιντεο που εχω ανεβασει..σορυ....
τωρα παιζει?????
τωρα????
παίζουν και τα 2![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
μια χαρα!!δεν ακουγεται τιποτα..ρολοι το μοτερ!αντε καλοριζικο!!
Να φύγετε... να πάτε αλλού .... και
μεις είχαμε MZ251 αλλά δε βάζαμε
acrapovic και Ohlins !!!
![]()
τέλειο καινουριο καλοβολτο και παντα ορθιο και αυτο και οι αναβατες του
ευχαριστω πολυ παιδια για τα καλα σας λογια. το νιωθω σαν παιδι μου. θα σας δειξω και ντις τελευταιες πινελιες και θα σας κανω τον τον απολογισμο μου(ηθικο και οικονομικο)για οσους το αποφασισουν