Σελίδα 73 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 2363686970717273747576777883123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.081 έως 1.095 από 2002

Θέμα: Παμε παλι....

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    έχετε κόψει άλυσο δεν το συζητάω.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    Το εύκολο
    Στα Ελληνικά:
    3 Μάγισσες κοιτάζουν 3 Swatch ρολόγια. Ποια μάγισσα κοιτάει ποιο Swatch ρολόι;
    στα Αγγλικά:
    Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which Swatch watch?
    Το ζόρικο
    Στα Ελληνικά:
    3 Μάγισσες μετά από εγχείριση αλλαγής φύλου κοιτάζουν 3 Swatch κουμπιά ρολογιού. Ποια εγχειρισμένη μάγισσα κοιτάει ποιο κουμπί Swatch ρολογιού
    στα Αγγλικά...:
    Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which Switched witch watches which Swatch watch switch?

Το "δεν λέγεται"
    Στα Ελληνικά:
    3 Ελβετίδες μάγισσες πόρνες, οι οποίες επιθυμούν εγχείριση αλλαγής φύλου, κοιτάζουν 3 Swatch κουμπιά ρολογιού. Ποια ελβετίδα μάγισσα πόρνη, η όποια επιθυμεί εγχείριση αλλαγή φύλου κοιτάζει ποιο κουμπί Swatch ρολογιού
    Στα Αγγλικά:
    Three Swiss witch bitches, which wished to be switched Swiss witch Bitches, wish to watch three Swiss Swatch watch switches. Which Swiss Witch bitch which wishes to be a switched Swiss witch bitch, wishes to Watch which Swiss Swatch watch switch?

Σιγά

ασξηδφβγλσκγλΣΗΒ΄κσδβκσΗΒΛσφηβφμνβωλκβΛΚΒΔΛΦΚΒ΄κβλ ακδφβωκδφξβακδφξβλαδφξηγαλασφγλκσγειρθγηκΞΗΓΚΔΦΒΓΔ ΚΦΞΓΗΉΣκΗιδηφ΄κξηδφσηδφκβξσδγηιδγηαδφκξηφξσηγακξδφ ηγαλξηφγαλξσδφ

πανεύκολο

Στα πλαίσια της χρήσης οχημάτων και αυτό:

-Φιλε το κοριτσι δικο σου?
    -Ναι...
    -Να κανω λιγο??

θα ρθεις σπίτι μου να δούμε ταινία?
    -Ποιά ταινία ?
    -Το Σεξ ιν δε σπίτι ....

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    -Μωρό,έχω ορεξούλες..
    -Αλήθεια;
    -Ναι..Πες μου τι φοράς από κάτω..
    -Τίποτα.
    -Μμμ,και τι κάνεις;
    -Χέζω
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nic mor Προβολή μηνύματος
    -Μωρό,έχω ορεξούλες..
    -Αλήθεια;
    -Τίποτα.
    -Μμμ,και τι κάνεις;
    -Χέζω

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nic mor Προβολή μηνύματος
    -Μωρό,έχω ορεξούλες..
    -Αλήθεια;
    -Τίποτα.
    -Μμμ,και τι κάνεις;
    -Χέζω
    χαχαχχαχαχα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pattaya boy
    Ένας τύπος με μηχανή , πάει να περάσει τα Μεξικανικά σύνορα με δύο σάκους να ισορροπούν στους ώμους του .
    Φρουρός : " Τι έχεις στους σάκους ; "
    Τύπος : " Αμμο ! "
    Ο φρουρός τον κατεβάζει από τη μηχανή , ψάχνει τους σάκους ... γεμάτοι άμμο . Ο τύπος τα μαζεύει , ανεβαίνει στη μηχανή και φεύγει . Μετά από δύο εβδομάδες , πάλι τα ίδια ...
    Φρουρός : " Τι έχεις εκεί ; "
    Τύπος : " Αμμο ! "
    Φρουρός : " Κατέβα να σε ψάξουμε ".
    Τα ίδια ... τίποτα παρά άμμος και ο τύπος ανέβηκε στη μηχανή και έφυγε .
    Κάθε δύο εβδομάδες , επί έξι μήνες , οι έρευνες συνεχίστηκαν . Τελικά , μια βδομάδα ο τύπος δε φάνηκε . Ωστόσο , τον πέτυχε ο φρουρός στο κέντρο της πόλης και του λέει :
    " Κολλητέ , μας είχες τρελάνει . Ξέραμε ότι κάτι πέρναγες λαθραία πάνω - κάτω . Δε θα πω τίποτα σε κανέναν ... τι λαθραία περνούσες απ τα σύνορα ; "
    Κι ο τύπος απαντά :
    " Μοτοσικλέτες " .

- Αχ Δημητρη μου, πριν σου δοθώ ολοκληρωτικά θέλω να μου πεις κάτι που θα με αγγίξει.
    - Π@@τσα

Μέλος
    Ήταν ένας τυπάς που έκανε σκι στα Ιμαλάια όταν ξαφνικά μια τεράστια χιονοστιβάδα τον έκανε να λιποθυμήσει. Ξυπνάει λοιπόν σε ένα μοναστήρι και από πάνω του ξεπροβάλλουν ένα μάτσο μοναχοί. Του κάνει λοιπόν ο μεγάλος μονάχος: - Φίλε θα σε φροντίσουμε, θα σε ταίσουμε, θα σε κοιμίσουμε μέχρι να γίνεις καλά αρκεί να μην βεβηλώσεις την παρθένα κόρη μου, γιατί αλλιώς θα υποστείς. Τα τέσσερα κινέζικα βασανιστήρια. Εντάξει; - Εντάξει, λέει κι ο τυπάς ξαφνιασμένος. Έγινε! Την πρώτη μέρα έκανε ένα γύρο στο μοναστήρι και είδε όλους πίνακες που υπήρχαν εκεί. "Καταπληκτικοί" αναφωνεί και πάει να κοιμηθεί. Την δεύτερη μέρα λοιπόν ο τύπος έκανε και πάλι ένα γύρο στο μοναστήρι και είδε όλα τα αγάλματα που υπήρχαν εκεί. "Μεγαλειώδη έργα" αναφωνεί ξανά και πάει πίσω στο κρεβάτι του. Τη τρίτη μέρα αφού έκανε το συνηθισμένο του γύρο στο μοναστήρι είδε την κόρη του μεγάλου μονάχου. Η κοπελιά ήταν πιο όμορφη και από τις πιο ζωηρές του φαντασιώσεις. Ετσι, εφάρμοσε όλη του τη γαλιφιά και μέχρι το βράδυ, αψηφώντας την προειδοποίηση του μοναχού, την κουτούπωσε! Ξυπνάει την άλλη μέρα το πρωί ο ήρωάς μας και συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται στη στέγη του μοναστηριού . Ρίχνει ένα βλέφαρο στα χέρια του και κοζάρει δυο χοντρές αλυσίδες και ένα ταμπελάκι που έλεγε: "1ο Κινέζικο βασανιστήριο: Τα χέρια σου είναι δεμένα με αλυσίδες" "Σιγά", λέει, "αυτά εγώ τα μασάω" και μπρατσαράς καθώς ήταν σπάει τις αλυσίδες. Κοιτάει μετά κάτω και βλέπει μια τεράστια κοτρόνα να βρίσκεται πάνω στην κοιλιά του και ένα ταμπελάκι που να λέει: "2ο Κινέζικο βασανιστήριο: Μια πέτρα είναι πάνω στην κοιλιά σου." Αρχισε να γελάει ο τύπος με τα βασανιστήρια και την ασχετοσύνη των μοναχών. Σα ρωμαλέο παλικάρι, σηκώνει την κοτρώνα και την πετάει στο γκρεμό. Κάτω από την πέτρα όμως, βλέπει ένα τρίτο ταμπελάκι. "3ο Κινέζικο βασανιστήριο: Το αριστερό σου αρχίδι είναι δεμένο στην πέτρα. " Πανικόβλητος λοιπόν ο τύπος πηδάει μαζί με την πέτρα στο γκρεμό για να σώσει την οικογένεια. Και ενώ βρισκόταν σε κάθετη πτώση, διακρίνει στον πάτο του γκρεμού μια τεράστια ταμπέλα με μεγάλα γράμματα που έλεγε. "4ο Κινέζικο βασανιστήριο: Το άλλο σου αρχίδι είναι δεμένο πάνω στη στέγη!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duk duk Προβολή μηνύματος
    Ήταν ένας τυπάς που έκανε σκι στα Ιμαλάια όταν ξαφνικά μια τεράστια χιονοστιβάδα τον έκανε να λιποθυμήσει. Ξυπνάει λοιπόν σε ένα μοναστήρι και από πάνω του ξεπροβάλλουν ένα μάτσο μοναχοί. Του κάνει λοιπόν ο μεγάλος μονάχος: - Φίλε θα σε φροντίσουμε, θα σε ταίσουμε, θα σε κοιμίσουμε μέχρι να γίνεις καλά αρκεί να μην βεβηλώσεις την παρθένα κόρη μου, γιατί αλλιώς θα υποστείς. Τα τέσσερα κινέζικα βασανιστήρια. Εντάξει; - Εντάξει, λέει κι ο τυπάς ξαφνιασμένος. Έγινε! Την πρώτη μέρα έκανε ένα γύρο στο μοναστήρι και είδε όλους πίνακες που υπήρχαν εκεί. "Καταπληκτικοί" αναφωνεί και πάει να κοιμηθεί. Την δεύτερη μέρα λοιπόν ο τύπος έκανε και πάλι ένα γύρο στο μοναστήρι και είδε όλα τα αγάλματα που υπήρχαν εκεί. "Μεγαλειώδη έργα" αναφωνεί ξανά και πάει πίσω στο κρεβάτι του. Τη τρίτη μέρα αφού έκανε το συνηθισμένο του γύρο στο μοναστήρι είδε την κόρη του μεγάλου μονάχου. Η κοπελιά ήταν πιο όμορφη και από τις πιο ζωηρές του φαντασιώσεις. Ετσι, εφάρμοσε όλη του τη γαλιφιά και μέχρι το βράδυ, αψηφώντας την προειδοποίηση του μοναχού, την κουτούπωσε! Ξυπνάει την άλλη μέρα το πρωί ο ήρωάς μας και συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται στη στέγη του μοναστηριού . Ρίχνει ένα βλέφαρο στα χέρια του και κοζάρει δυο χοντρές αλυσίδες και ένα ταμπελάκι που έλεγε: "1ο Κινέζικο βασανιστήριο: Τα χέρια σου είναι δεμένα με αλυσίδες" "Σιγά", λέει, "αυτά εγώ τα μασάω" και μπρατσαράς καθώς ήταν σπάει τις αλυσίδες. Κοιτάει μετά κάτω και βλέπει μια τεράστια κοτρόνα να βρίσκεται πάνω στην κοιλιά του και ένα ταμπελάκι που να λέει: "2ο Κινέζικο βασανιστήριο: Μια πέτρα είναι πάνω στην κοιλιά σου." Αρχισε να γελάει ο τύπος με τα βασανιστήρια και την ασχετοσύνη των μοναχών. Σα ρωμαλέο παλικάρι, σηκώνει την κοτρώνα και την πετάει στο γκρεμό. Κάτω από την πέτρα όμως, βλέπει ένα τρίτο ταμπελάκι. "3ο Κινέζικο βασανιστήριο: Το αριστερό σου αρχίδι είναι δεμένο στην πέτρα. " Πανικόβλητος λοιπόν ο τύπος πηδάει μαζί με την πέτρα στο γκρεμό για να σώσει την οικογένεια. Και ενώ βρισκόταν σε κάθετη πτώση, διακρίνει στον πάτο του γκρεμού μια τεράστια ταμπέλα με μεγάλα γράμματα που έλεγε. "4ο Κινέζικο βασανιστήριο: Το άλλο σου αρχίδι είναι δεμένο πάνω στη στέγη!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duk duk Προβολή μηνύματος
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    - Αχ Δημητρη μου, πριν σου δοθώ ολοκληρωτικά θέλω να μου πεις κάτι που θα με αγγίξει.
    - Π@@τσα

Από τον Ντιμ Τσίου δεν περίμενα ν' ακούσω κάτι άλλο. Πάντα ήταν πεζός χωρίς ίχνος ρομαντισμού.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    τι γελάκια είναι αυτά η σωστή φάτσα είναι αυτή
    :a36::a36::a36::a36::a36:
    από την πλευρά των μοναχών όμως

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Από τον Ντιμ Τσίου δεν περίμενα ν' ακούσω κάτι άλλο. Πάντα ήταν πεζός χωρίς ίχνος ρομαντισμού.

...και με μια μυτη ΝΑ (με το συμπαθειο)

Μέλος
    Σε ένα ψυχιατρείο βρίσκονται ένας κτηνοβάτης, ένας σαδιστής, ένας δολοφόνος, ένας νεκρόφιλος, ένας πυρομανής κι ένας μαζοχιστής… Βαριούνται και προσπαθούν να αποφασίσουν τι θα κάνουν…
    - Ας κάνουμε σεξ με μία γάτα, προτείνει ο κτηνοβάτης!
    -Να κάνουμε σεξ με μία γάτα αλλά μετά να τη βασανίσουμε κιόλας προτείνει ο σαδιστής…
    -Να κάνουμε σεξ με μια γάτα, να τη βασανίσουμε και να τη σκοτώσουμε μετά όμως, λέει ο δολοφόνος!
    -Να κάνουμε σεξ με μια γάτα, να τη βασανίζουμε, να τη σκοτώσουμε και να ξανακάνουμε σεξ μαζί της, συμπληρώνει ο νεκρόφιλος…
    Και ο μαζοχιστής:
    -Νιάουυυυυυ!

Παρόμοια θέματα

1. ...και παμε παλι απο την αρχη!!!
    από gixxerpap στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2007, 07:30
  2. Πάμε πάλι...
    από dodos 900 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2007, 20:29
  3. παμε πάλι