Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 108

Θέμα: Πρώην: 'Kλοπές έξω από γήπεδα, σινεμά κλπ'

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Δεν μπορείς να μας καταλάβεις δεν έχεις μηχανή.

Τα σκούτερ δεν είναι μηχανές όπως λέει κι ένας φίλος!!!!!

Υ.Γ. (είναι σαν τα μακ ένα πράγμα. Δε με φτιάχνει το μηχάνημα τόσο όσο ότι μπορώ να βλέπω τσόντες και
    να μη κολλάω εύκολα ιούς )

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    σβηστο απο δω και ανοιξε νεο θεμα! ειναι πολυ καλο για να χαθει εδω μεσα!

Γνωμη μου

Και να γίνει πάλι καυγάς με ένα τόσο ωραίο θέμα; Θα δούμε ρε Μήτσο πως θα πάει πρώτα
    Τελευταία τροποποίηση από nikos_abel; 12/10/2012 στις 11:21.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Ερώτησις, ίσως ανόητη αλλά δεν πειράζει.

Λατρεύετε τις μηχανές ως αντικείμενα ή λατρεύετε τα συναισθήματα που προέρχονται από τη χρήση και την ενασχόληση μαζί τους;
    Το «λατρεύετε» είναι μάλλον υπερβολή.

Μας αρέσουν τα συναισθήματα που προέρχονται από τη χρήση τους.
    Επίσης, μετά από κάποιο καιρό συνδέουμε συγκεκριμένες στιγμές (άλλοτε κακές και άλλοτε καλές) που ζήσαμε ενώ οδηγούσαμε μια μοτοσυκλέτα με την ίδια τη μοτοσυκλέτα.
    Για παράδειγμα μια βόλτα με φίλους, ένα ωραίο ταξίδι, μια φορά που γίναμε μούσκεμα με μια ξαφνική μπόρα, μια χαζοπτώση για την οποία ακόμα μας κοροϊδεύει η παρέα, όμορφα μέρη που επισκευτήκαμε με τη μοτό, ανθρώπους που γνωρίσαμε, το πείραγμα με τους υπόλοιπους για τα γυρολόγια στην πίστα κτλ κτλ ότι θέλει ο καθένας βάζει.
    Έτσι, η κάθε μοτοσυκλέτα λειτουργεί εκτός από μέσο με το οποίο εν δυνάμει δημιουργείς ευχάριστες καταστάσεις και ως «ψυχολογικό φωτογραφικό άλμπουμ» για τον ιδιοκτήτη της (και κάποιες φορές και για τους κοντινούς του ανθρώπους).

Το ίδιο συμβαίνει και με το αυτοκίνητο, με τη διαφορά πως η χρήση του αυτοκινήτου πολύ σπάνια έχει την ίδια συμμετοχή στη στιγμή με αυτή της μοτοσυκλέτας.
    Η μοτοσυκλέτα κάνει πιο αισθητή την παρουσία της στην κάθε στιγμή, μόνο και μόνο λόγω του ότι η οδήγησή της είναι πιο «αδιάκριτη» από αυτή του αυτοκινήτου.
    Υπάρχει αμεσότερη επαφή με το γύρω περιβάλλον (δεν έχει παράθυρα), χρειάζεται περισσότερες κινήσεις του σώματος, κουράζει περισσότερο, απαιτεί βενζίνη συχνότερα, γενικά δεν περνάει απαρατήρητη όπως το αυτοκίνητο.

Είναι άλλο να θυμάσαι μια βόλτα που σταμάτησες 2 φορές για βενζίνη και άλλη μια επειδή πιάστηκε ο κώλος σου και άλλο να θυμάσαι μια βόλτα που απλά να πήγες κάπου.

Αυτό για τα παλιά μηχανάκια.
    Οπότε, αν σου κλέψουν το μηχανάκι που έχεις κάποια χρόνια, εκτός από το αντικείμενο σου κλέβουν και το «ψυχολογικό φωτογραφικό άλμπουμ» και αυτό ενοχλεί ακόμη περισσότερο.

Αν σου κλέψουν το καινούριο μηχανάκι αντίθετα, σε πειράζει περισσότερο το υλικό μέρος της υπόθεσης.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Οπότε, αν σου κλέψουν το μηχανάκι που έχεις κάποια χρόνια, εκτός από το αντικείμενο σου κλέβουν και το «ψυχολογικό φωτογραφικό άλμπουμ» και αυτό ενοχλεί ακόμη περισσότερο.
    ...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Ερώτησις, ίσως ανόητη αλλά δεν πειράζει.

Λατρεύετε τις μηχανές ως αντικείμενα ή λατρεύετε τα συναισθήματα που προέρχονται από τη χρήση και την ενασχόληση μαζί τους;
    Αυτό φίλε Νίκο, δεν είναι καν ερώτηση

Λατρεύουμε τα συναισθήματα που προέρχονται από τις μηχανές, με φυσικό επακόλουθο να τις λατρεύουμε ως αντικείμενα

Νέο μέλος
    μαστιγα ρε γαμωτη

Banned
    καποτε ειχαμε πιασει μια συμμορια στην θεσ/νικη που δουλευε ακρως επαγγελματικα,ειχε τσιλιαδορους με μοτο,και ενα ειδικα διαμορφωμενο φορτηγο με ραμπα το οποιο ηταν ηχομονωμενο παρακαλω,για τα μοτο που η μεγαφωνικη του συναγερμου δεν ηταν εμφανης,σε αυτες που ηταν εμφανης εβαζαν αφρο πολυουρεθανης και δουλευαν αφου παγωνε.σε ουτε ενα λεπτο το μηχανακι φορτνοταν και στην πορεια μεχρι το επομενο στοχο ηδη ηταν κομματια,το νου σας σε κλειστα βαν κλουβακια και φορτηγακια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    το νου σας σε κλειστα βαν κλουβακια και φορτηγακια

Σε μας το λες? Στους δικους σου να το πεις
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Σε μας το λες? Στους δικους σου να το πεις
    δεν μπορουν να ειναι παντου και ολες τις ωρες,μια εγρηγορση και απο μερους των πολιτων δεν βλαπτει,οτιδηποτε περιεργο και παραξενο μας κινει την περιεργεια,καλα θα ειναι να το επισημαινεται,αν πχ ενα περιεργο οχημα περναει ξαφνικα σχεδον καθε βραδυ απο την γειονια κλπ,και που εισαστε,ενα τηλ στο 100(χωρις χρεωση ειναι)δεν θα σας παρουν το κεφαλι,και μια απλη αναφορα,αν και οι πολιτες στην χωρα μας ηταν σε ποιο μεγαλη εγτηγορση,χαζα του τυπου((με στελνει ο γιος σου,ο ντρας σου που επθε λαστιχο,του χαλασε το αμαξι,μου παραγγειλε λαδια,κανουμε γκαλοπ για τον οργασμο της αγελαδας,ενδιαφερομαι να βαλω ιδια πορτα και κλειδαρια στο σπιτι μου,και το ποιο τραγικο φιλος πηγαινοντας με cbr 600rr 2010 για σερβις,εδωσε το μοτο του σε καγκουρα με zx636(το οποιο και εκεινο ηταν φαγωμενο)να δει τι λενε τα dunlop,ε ακομα τον περιμενει να γυρισει,δεν φτανει να το ξερουν οι δικοι μου,αλλα η βλακεια η χαζομαρα και η επιπολαιοτητα-βασικα γνωρισματα του ελληνα-δεν αντικαθισταται ουτε με το να βαλεις σε καθε γωνια απο εναν αστυνομικο με περιπολικο,το νου σας λοιπον

Προσωπικα εχω να δω εξουσια να κανει περιπολια στην γειτονια μου (10χλμ εξω απο το κεντρο της Πατρας), πανω απο 10 χρονια και επειδη θα καταληξουμε στο τελος οτι η υπηρεσια δεν σας παρεχει τα απαραιτητα μεσα, κανονιστε πρωτα να στησετε σε καθε περιοχη/συνοικια απο ενα περιπολο (οχι για να εξυπηρετει τον τοπικο αρχοντα) και μετα παμε και παρακατω. Αλλωστε, η βλακεια, η χαζομαρα και η επιπολαιοτητα ειναι βασικα γνωρισματα ΚΑΙ της "υπηρεσιας".

Banned
    [QUOTE=bros400pgm;2296712]Προσωπικα εχω να δω εξουσια να κανει περιπολια στην γειτονια μου (10χλμ εξω απο το κεντρο της Πατρας), πανω απο 10 χρονια και επειδη θα καταληξουμε στο τελος οτι η υπηρεσια δεν σας παρεχει τα απαραιτητα μεσα, κανονιστε πρωτα να στησετε σε καθε περιοχη/συνοικια απο ενα περιπολο (οχι για να εξυπηρετει τον τοπικο αρχοντα) και μετα παμε και παρακατω. Αλλωστε, η βλακεια, η χαζομαρα και η επιπολαιοτητα ειναι βασικα γνωρισματα ΚΑΙ της "υπηρεσιας".[/QUOTE
    <των ελληνων ειπα>και οι αστυνομικοι ελληνες ειναι,εκτος αν τους θεωρεις αλλογενεις,δεν ξερω τι συμβαινει στη πατρα,ακριβως αλλα πιστευω πως και εκει αν τους φωναξεις για κατι υποπτο θα ερθουν,υπαρχει γενικη οδηγια για περιορισμο των ασκοπων περιπολιων και αρα του κοστους γκεγκε?

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Λεφτά για βενζίνη γιόκ δηλαδή, έ;

Στα παπακια μου αμα γινει το εγκλημα και μετα αφησετε τα everest. Γκεγκε?

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathair Προβολή μηνύματος
    Λεφτά για βενζίνη γιόκ δηλαδή, έ;
    ακριβως

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Στα παπακια μου αμα γινει το εγκλημα και μετα αφησετε τα everest. Γκεγκε?
    διακρινω ενα μισος ε?στα παπακια μου δεν μπορω να πω εχουν γεμισει απ το γραψε γραψε γκεγκε?οταν καταλαβεις οτι δεν ειναι και superman να ειναι παντου οταν θες,αν το εγκλημε γινεται στα δρυμικλανα και εγω ειμαι τσιμισκη,τοτε ουτε με πυραυλο προλαβαινω,ασε που θα μου πουν πως δεν επρεπε να ειμαι εκει προληπτικα,γιατι στατιστικα στο κεντρο εχει ποιο συχνα συμβαντα-περιστατικα,οταν επειδη τους βλεπεις να πινουν καφε ενω αλλοι δημοσιοι κλεινουν γραφεια και πανε για μπανιο η μπεκρουλιαζουν με τσιπουρα,οταν καταλαβεις πως ειναι η μονη δημοσια υπηρεσια με δικια της αστυνομια(εσωτερικων)οταν σταματησεις την καραμελα με τον καφε στα εβερεστ οταν αλλοι με εξοδα υπουργειου δικου τους πανε ταξιδια στο εξωτερικο(και για να πινουν στα εβερεστ κποιος τους ειπε να ειναι εκει κοντα,και αν ετυχε να ειναι τα εβερεστ και οχι το καφε του στραβογιαννου καλα κανανε και εγω στην θεση τους στα εβερεστ θα πηγαινα για να σπαζονται περισοτερο οι ψυνισμενοι)οταν καταλαβεις οτι ειναι στη μεση του κυκλωνα,λαος απο την μια εντολες και ανωτεροι απο την αλλη,οταν καταλαβεις οτι με τα μεσα που διαθετουν(οι περισοτεροι)πληρωνουν και φτιαχνουν οχηματα και μοτο,ντυνονται και εξοπλιζονται(εχεις δει αλλον δημοσιο να αγοραζει το γραφειο του?να φτιαχνει με δικα του χρηματα το αμαξι του?οταν καταλαβεις μερικα απο αυτα,τοτε ελα να σε κερασω καφε σε οποιο εβερεστ θελεις

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕ...
    από NAKANO-1100 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2006, 17:23
  2. Τι μαθαίνουμε από το σινεμά:
    από kalesin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2005, 18:04
  3. Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2005, 10:57