Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 107

Θέμα: Υπολογισταραίοι και λοιποί digitaloβιοιι τα φώτα σας...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    bee-z collection re papara

Καλέ όχι τέτοιες εκφράσεις, δεν ειναι για το κύκλο σου αυτές πλέον...

Κάτσε να σε βοηθήσω:

Ρε παπάρα αντικαθίσταται από το σάχλε

Αϊ γ@μησου αντικαθίσταται από τα α να χαθείς και αν τα έχει πάρει πολύ βάζεις και ένα γελοίε στο τέλος

Μας έπρηξες τον πο*τσο αντικαθίσταται από το ώχοουουου

Κάπως έτσι... δεν πιστεύω να είσαι ξύπνιος τώρα ε; Γρήγορα για ύπνο θες να κάνεις ρυτίδες;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Καλέ όχι τέτοιες εκφράσεις, δεν ειναι για το κύκλο σου αυτές πλέον...

Κάτσε να σε βοηθήσω:

Ρε παπάρα αντικαθίσταται από το σάχλε

Αϊ γ@μησου αντικαθίσταται από τα α να χαθείς και αν τα έχει πάρει πολύ βάζεις και ένα γελοίε στο τέλος

Μας έπρηξες τον πο*τσο αντικαθίσταται από το ώχοουουου

Κάπως έτσι... δεν πιστεύω να είσαι ξύπνιος τώρα ε; Γρήγορα για ύπνο θες να κάνεις ρυτίδες;
    απαξιώ να σου απαντησω και να πεσω στο επιπεδο σου (καλυτερα τωρα?)
    βρε δεν μου γαμ@@@@ λεω γω και εσυ και η αλλη η ισπανιδα σαλταμαριαντελαπιαστον

κανονισε γιατι θα σε ψεκασω με ενυδατικη αντιγηραντικη κρεμα οταν σε δω και δεν θα ξερεις που να κρυφτεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    απαξιώ να σου απαντησω και να πεσω στο επιπεδο σου (καλυτερα τωρα?)
    βρε δεν μου γαμ@@@@ λεω γω και εσυ και η αλλη η ισπανιδα σαλταμαριαντελαπιαστον

κανονισε γιατι θα σε ψεκασω με ενυδατικη αντιγηραντικη κρεμα οταν σε δω και δεν θα ξερεις που να κρυφτεις

Coco Chanel...ξεχασες το φιλικα παντα...xaxaxa

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    Coco Chanel...ξεχασες το φιλικα παντα...xaxaxa
    sta plaisia tou athlitikou pneumatos kai tis eugenous amilas

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Τελικά καταλήξαμε κάπου; Compact digital cam & netbook με Ubuntu?
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    ..plus τον επεξεργαστή από το v-strom

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αντε χυμαδορε καλες αγορες ρε.
    Bεβαια χωρις μπολικο number crunching, μια πρεζα cmyk calibration, και οχι πολυ αλλα ουτε και πολυ λιγο λιγο φως, δεν κανεις δουλεια να το ξερεις.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Bεβαια χωρις μπολικο number crunching, μια πρεζα cmyk calibration, και οχι πολυ αλλα ουτε και πολυ λιγο λιγο φως, δεν κανεις δουλεια να το ξερεις.
    Εισαι ανόητος (και μας έλλειψες)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Εισαι ανόητος (και μας έλλειψες)
    Ναι (και οχι)
    Να μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας.
    -..Not Yet!

Thanks, αλλά τελικά θα το ρίξω στο αναλογικό, πάω στα τεχνικά να ανοίξω νήμα για χημικά εμφάνισης...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Έλα ντε... είμαι σίγουρος ότι με το 5% των δυνατοτήτων της ηλεκτρονικής του θα μπορώ να κάνω video editing και να προσθέτω FX τύπου Avatar....

Τώρα μου έδωσες ιδεά... αν η BMW έβγαζε PC............
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

υ.γ.το θρεντ (και αυτο) μενει για να βλεπουνε καποιοι το ''στενο'' μοντερεισον που γινεται και για το οποιο κατηγορουνε κατα καιρους το φορουμ.no offence σε κανεναν αλλα να μη λεμε και οτι θελουμε ετσι...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

υ.γ.το θρεντ (και αυτο) μενει για να βλεπουνε καποιοι το ''στενο'' μοντερεισον που γινεται και για το οποιο κατηγορουνε κατα καιρους το φορουμ.no offence σε κανεναν αλλα να μη λεμε και οτι θελουμε ετσι...
    ΕΝΤΕΛΩΣ ατυχες παραδειγμα το συγκεκριμενο θρεντ.
    Το διαβαζω ξανα και ξανα και προσπαθω να βρω που ακριβως τεθηκε ζητημα ανεκτικοτητας του μοντερεισον,
    και το μονο που βλεπω ηταν οτι το μονο ζητημα -που ο θεος να το κανει κιολας- ηταν οτι καποιοι ηταν μαλλον καπως πιο
    ευγενικοι με την αγνοια/απορια/χαζουλικη ερωτηση-απαντηση του αλλουνου.

Πραγματικα δεν εχω καμια διαθεση για εμπρηστικα σχολια,ελπιζω αυτο να ειναι σαφες, αλλα καποια επιχειρηματα ειναι πραγματικα
    επικινδυνα οταν μενουν ετσι ασχολιαστα.

Υ.Γ Και το οτι θα αφησεις αυτο ο ποστ μου αθικτο (που προφανως και θα το αφησεις) δεν μπορει δυστυχως να κριθει
    εκ του αποτελεσματος φιλτατε τρουπερ (οτι δηλαδη δεχεσαι κριτικη και διαλογο) που φυσικα και δεχεσαι.

Υ.Γ 2 Την επομενη φορα που οποιοσδηποτε θα αναρωτιεται ταχα μου γιατι πολλοι "φιλοι" μας δεν γραφουν πια και εχουν χαθει, μεσα στην λιστα με τα επιχειρηματα
    που αναπτυξατε πριν απο καιρο καποιοι, προσθεστε και αυτο.Ετσι για να ειναι καπως πιο πληρης.
    -..Not Yet!

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Thanks, αλλά τελικά θα το ρίξω στο αναλογικό, πάω στα τεχνικά να ανοίξω νήμα για χημικά εμφάνισης...

Βαλτός είσαι εσύ από την σκοτεινή κλίκα του mod team να "καθαρίσεις" τον παλιΟγερο, ναι;

(άσε τις φωτό και φέρε κανένα μέλι που έχω στεγνώσει εδώ και καιρό, άιντε ξεκόλλα λέμε
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΕΝΤΕΛΩΣ ατυχες παραδειγμα το συγκεκριμενο θρεντ.
    Το διαβαζω ξανα και ξανα και προσπαθω να βρω που ακριβως τεθηκε ζητημα ανεκτικοτητας του μοντερεισον,
    και το μονο που βλεπω ηταν οτι το μονο ζητημα -που ο θεος να το κανει κιολας- ηταν οτι καποιοι ηταν μαλλον καπως πιο
    ευγενικοι με την αγνοια/απορια/χαζουλικη ερωτηση-απαντηση του αλλουνου.

Πραγματικα δεν εχω καμια διαθεση για εμπρηστικα σχολια,ελπιζω αυτο να ειναι σαφες, αλλα καποια επιχειρηματα ειναι πραγματικα
    επικινδυνα οταν μενουν ετσι ασχολιαστα.

Υ.Γ Και το οτι θα αφησεις αυτο ο ποστ μου αθικτο (που προφανως και θα το αφησεις) δεν μπορει δυστυχως να κριθει
    εκ του αποτελεσματος φιλτατε τρουπερ (οτι δηλαδη δεχεσαι κριτικη και διαλογο) που φυσικα και δεχεσαι.

Υ.Γ 2 Την επομενη φορα που οποιοσδηποτε θα αναρωτιεται ταχα μου γιατι πολλοι "φιλοι" μας δεν γραφουν πια και εχουν χαθει, μεσα στην λιστα με τα επιχειρηματα
    που αναπτυξατε πριν απο καιρο καποιοι, προσθεστε και αυτο.Ετσι για να ειναι καπως πιο πληρης.
    ναι...εχεις δικιο.
    προφανως και οφειλω εξηγηση.
    δεν τεθηκε πουθενα θεμα ανεκτικοτητας ανοιχτα.ηταν ας πουμε μια (ακομα) απαντηση σε παιδια (και φιλους ισως αναμεσα τους) οι οποιοι εθεσαν λιαν προσφατως θεμα για το ''σφιχτο μοντερεισον'', ξαναλεω ΟΧΙ ΑΝΟΙΧΤΑ.

αυτα γιωργη.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Γιώργο (Trooper) ούτε και εγώ κατάλαβα το σχόλιο σου και το αναφέρω απλά γιατί τυγχάνει να το έχεις αναρτήσει σε νήμα που άνοιξα εγώ. Μπορεί και να μην έχει σχέση με το νήμα αυτό καθέ αυτό αλλά και εσύ ρε παιδάκι μου μη μιλάς με γρίφους...

Τεσπά, επι της ευκαιρίας να ρωτήσω και κάτι άλλο... έχουμε δύο διαφορετικά οικήματα όπως φαίνονται στην εικόνα που ακολουθεί (τα γκρίζα Γ). Στο ένα οίκημα όπου έχω σημειώσει με κόκκινο R είναι το router. E το PC προφανώς είναι ένα desktop το οποίο θέλω να συνδεθεί σε αυτό το router και τα Π, π1 & π2, είναι οι διαφορετικές θέσεις που έχω τοποθετήσει το παπαρίδι, όπου παπαρίδι ένα range extender της TP-Link, αυτό εδώ να: http://www.tp-link.com/en/products/d...del=TL-WA730RE

Συνημμένο 284350

Δοκίμασα τα εξής:

-Θέση π1 και προσπάθεια ασύρματης σύνδεσης με το PC, μέσω κάρτας δικτύου, αποτέλεσμα: συνδέθηκε, πολύ χαμηλό σήμα, η ταχύτητα ήταν χειρότερη και απο dial up
    -Θέση π2, ότι και στο ανωτέρω..
    -Θέση Π, σήμα καμπάνα όταν συνδεόμουν μέσω της καρτας δικτύου, αλλά ταχύητα πολύ χαμηλή, σε σύνδεση 2mbps, μου έβγαζε γύρω στο 0,30-0,50mbps, όταν το νορμάλ είναι 1,7.
    -Θέση Π και προσπάθεια σύνδεσης από το παπαρίδι στο pc μέσω ethernet καλωδίου: Δεν μπόρεσα να το σετάρω ποτέ, ακολουθούσα τις οδηγίες από το παρεχόμενο cdάκι αλλά στο τέλος μου έβγαζε κ*λοδάχτυλο...

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σέρρες και περίχωρα .. τα φώτα σας
    από Lamnian στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2011, 14:59
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 10:00
  3. την γνωμη σας και τα φωτα σας!
    από GTZ750 στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2005, 00:09