Ο διευθυντής μιας εταιρείας καλεί στο γραφείο του έναν υπάλληλο ο οποίος τελευταία του έκανα νερά...
-Κύριε Αντωνίου, σας κάλεσα στο γραφείο μου για να σας εκφράσω την δυσαρέσκεια μου σχετικά με την συμπεριφορά σας τους δύο τελευταίους μήνες.... συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα είτε απουσιάζετε, είτε έρχεστε χαρακτηριστικά αργοπορημένος, η δε απόδοση σας, είναι κάτω του μετρίου!
>Έχετε δίκο κύριε διευθυντά, απλά είμαι άρρωστος...
-Τι μου λέτε κύριε Αντωνίου; Κάθε Δευτέρα τυγχάνει και είστε άρρωστός;
>Όχι είμαι άρρωστός από το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου
-Θα με τρελάνετε; Μου λετε ότι αρρωστένετε κάθε Σαββατοκύριακό και τη Δευτέρα σας περνάει;
>Ναι... κοιτάχτε να δείτε κύριε διευθυντά... εγώ είμαι μόνος μου στη ζωή, τους γονείς μου τους έχασα απο μικρός, οικογένεια δεν έχω κάνει... ο μόνος άνθρωπος που έχω είναι η αδερφή μου κύριε διευθυντά... όπως καταλαβένετε την αγαπάω πολύ...
-Δεν με ενδιαφέρουν τα οικογενειακά σας κύριε Αντωνίου!
->Μισό λεπτό να σας εξηγήσω... που λέτε η αδερφή μου δυστυχώς ατύχησε στο γάμο της και πήρε έναν μέθυσο, ένα ρεμάλι, ένα απόβρασμα... αυτός ο άθλιος, περιμένει πως και πως τα Παρακευοσαββατοκύριακα για να πάρει σβάρνα τα καταγώγια και τα μπουζούκια και να γίνει λιώμα κύριε διευθυντά, εξαφανίζεται από προσώπου γης, παίρνει όλα τα λεφτά από το σπίτι και γυρνάει με τιποτένιες γυναίκες... ε, όπως καταλαβένετε κύριε διευθυντά, η αδερφή μου είναι σε αθλία κατάσταση κάθε ΣΚ και με παίρνει τηλέφωνο και κλαίει, σπαραζει η καρδιά μου εμένα και τι να κάνω; μια την έχω! πάω από το σπίτι και την παρηγορώ... ε και να όπως της χαϊδεύω τα μαλλιά και είναι ακουμπισμένη στον ώμο μου... είναι και εμφανίσιμη γυναίκα η αδερφή μου... καταλαβένετε...
-ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ;;;!!!
-...ε ... να... μας έρχεται η όρεξη και βγάζουμε τα μάτια μας όλο το Σαββατοκύριακό!
-ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ;;;!!! ΠΗΔΑΣ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΕ;;;!!! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ!!!
-....ε τα βλέπετε κύριε διευθυντά... στα λόγια μου έρχεστε...