Σχετικά με αυτό που λες για τον Ντάνι.Νομίζω ότι φέτος μας απέδειξε πως πλέον μπορεί να δώσει μάχες όταν αυτό απαιτείτε και μάλιστα να τις κερδίσει!Το έκανε σε περισσότερες απο μια περιπτώσεις φέτος.Βέβαια έκανε και τη μαλακία στο Philip Island..Τι να πει κανείς.Νομίζω πως φέτος είναι η τελευταία του ελπίδα πάντως για κάτι καλό.Μέτα,θεωρώ,πως αρχίζουν τα δύσκολα γιατί και ο ίδιος θα απογοητευτεί αλλά και η ομάδα του.
Όσο για τον γιατρό,αν έχει λιγότερο από 1sec διαφορά στις δοκιμές σε συνθήκες αγώνα θα δώσει πολύ δυνατές μάχες.Άλλωστε πάντα αυτό ήταν το δυνατό του σημείο και όχι να εξαφανίζεται μπροστά και να κάνει μοναχικούς αγώνες και ασύλληπτα γυρολόγια(βλέπε Stoner..)Οπότε από γιατρό περιμένω συναρπαστικές μάχες και σίγουρα βάθρα -πιθανόν και νίκη/ες -αλλά όχι πρωτάθλημα..
Ο Γιώργος,έχω ξαναπεί,είναι λίγο ξινός,αλλά δεν μπορεί κάποιος να μην τον παραδεχτεί.Πειθαρχημένος,μεθοδικός και φυσικά ταχύτατος!Ο πιο ολοκληρωμένος αναβάτης για την σεζόν που ξεκινάει!
Όλα δείχνουν ότι θα δούμε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών πάντως..για να δούμε.
O Ντάνος είχε και πολλά προβλήματα με τραυματισμός.
Ήταν πολύ άτυχος στην καριέρα του.
Μη τρελαθούμε.
Ρε, δεν είμαι ο 2Δ, είμαι ο τρίτος ο μακρύτερος ανάμεσα στον 2Δ... (όπως λέμε ο 2Δ είναι Γ.Τ.Π.)![]()
ποτε ξεκινανε οι αγωνες?παντως το mgp ειναι θεαματικο σπορ.βεβαια πρεπει (δυστηχως) να εχεις otetv για να το δεις.
πετρος
http://www.motogp.com/en/calendar+circuits
Εγώ μένω Βέροια και με δορυφορικό πιάτο βλέπω τέλεια μέσω BBC Stream....τώρα αλλάξανε τις συχνότητες αλλα θα τις βρω πάλι...άψογη αναμετάδοση από γνωστες του αθλήματος και εικόνα Super....
Αθηνα όμως δε πιάνει,βόρεια Ελλάδα μονο και Kρήτη νομίζω.
Στο χέρι η κάμερα και ορμάνε μέσα στα box,στο grid με οδηγούς πριν την εκκίνηση, συνεντεύξεις στο park φερμέ στο τέλος του αγώνα και πολλά αλλα..........όλα αυτά δωρεάν,μονο πιάτο θέλει.
Έχουν και όλους τους αγώνες F1 με extra κανάλι για να βλέπεις τον αγώνα μονο από κόκπιτ !!
Casey Stoner's first V8 race at the Clipsal 500 Adelaide
http://youtu.be/1MSW3HEnaew
![]()
Ζωντανή κάλυψη δεν υπάρχει απ το .com (μάδαφάκας)
ωστόσο μια πρώτη γεύση: Marquez 2'08.651 (12 laps), Lorenzo 2'09.817, Rossi 2'10.580 Pedrosa 2'11.445
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
To CRT Kawasaki του Blake Young, πήρε και έκανε τη πίστα πτνα !
Όλες οι μηχανές είναι στα μποξ
![]()