Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: Multi620

Καλοριζικο...
    A gentleman would walk but never run...

Παιδειά ευχαριστώ πολύ για τίς ευχές σας.Όπως και για τίς συμβουλές .
    Multi-Duc ....Φυσικά και έχω κράνος πολύ πρίν πάρω την μηχανή.Απλά τώρα ψάχνω για κάτι καλύτερο. Κλείνω η προς το Joust TC-5 της Shoei ή για ενα πολύ όμορφο (και σχετικά φθηνό) της Ducati.

Όσο για το φίλο Ronin , εντάξει πλακίτσα κάνουμε ,εξάλλου όλοι την ίδια τρέλα φαντάζομαι έχουμε σε αυτό το forum .Απλά τα γούστα αλλάζουν ......

scous.....Δέν έχω παρατηρήσει τίποτα τέτοιο (σε σχέση με το φλας) σε εμένα,αλλα φαντάζομαι να είναι αυτο που λές για την υγρασία .

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	my-baby2.jpg 
Προβολές:	240 
Μέγεθος:	11,1 KB 
ID:	29083

I believe I can fly..! Το avatar του/της lammadin
    Ωξω ρε που θες και moto.gr.....

πλακιτσα κουμπαρε.....

ωραια τα ducati ρε παιδια αλλα κομματακι ακριβα....

εγω ακομα πεζος...
    Ground Control to Major Tom
    Take your protein pills and put your helmet on...

Ground Control to Major Tom
    Commencing countdown, engines on
    Check ignition and may God's love be with you...

Yparxei to www.multistrada.net pou ekei pragmatika tha breite ta panta gia to sygkekrimeno ergaleio.Twra gia club edw ellada den nomizw na yparxei ektos apo to ducati club.Thelw na pw den yparxei multistrada club.Etsi kai allios 10 nomateoi tha eimastan :rotflmao:
    Prosekse file mou stribei pio poly kai apo rizzla :rotflmao:

p.s.exei arxisei na mou aresei poly to gyalistero to mayro mhpws na paw gia kana bapsimo :a13:
    Mpa oxi tha paraminw sthn DARK side :a39:

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας

Re: Multi620

Αρχικά δημιουργήθηκε από TasosDuc

Σκέφτομαι τώρα στίς γιορτές ,να "χτυπήσω" ένα καλό κρανάκι. Λαμβάνοντας ότι η ιταλίδα μου ειναι μαύρη γυαλιστερή ,θα ήταν πίο ωραίο αν ήταν μαύρο και το κράνος η πάει ανάλογα τα ρούχα?
    Αυτά προς το παρών.

θα σου πρότεινα να βγάλεις μια φωτογραφία νύχτα με φλας ,τον εαυτόν σου στα 10 μέτρα και μετά στα 5, φορώντας τον εξοπλισμό σου έστω και χωρίς κράνος μαύρο

αν δεν σε βλέπεις μην τις ποστάρεις, ούτε εμείς θα σε βλέπουμε

Πόσο μάλλον οι οδηγοί άλλων τροχήλατων οχημάτων

με πιανς ;
    Italy - Japan = 11 - 0 :wacko:
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

θα σου πρότεινα να βγάλεις μια φωτογραφία νύχτα με φλας ,τον εαυτόν σου στα 10 μέτρα και μετά στα 5, φορώντας τον εξοπλισμό σου έστω και χωρίς κράνος μαύρο

Πάντος λαχανί φωσφοριζέ κράνος δεν πρόκειται να πάρω.:smilea: Σιγουρα το να είναι όλα μαύρα ,δεν είναι και ότι καλύτερο . Εσυ τι προτείνεις ?

Τελικα στο multistrada.net έχει ότι accessories μπορείς να φανταστείς .Ασε που κάνουν και μετατροπες απο άλλες μηχανες για να ταιριάξουν στο multi.

Amartia re paidia na mhn kserete ta multistrada.net kai na exete multi Einai ola ta leyta.
    Symboulh na balete pisw ftero giati se ligo kairo tha thelete kainourgia anartisi (an kai tha tha einai kalh eykairia gia kamia ohlins) .
    Pantentoula paizei me ftero apo monster 620 (25eyra) me mia trypoula pou tha prepei na kanete sto psalidi.Allios perimenete kana mhna na erthei apo italia to carbon (220eyra)

Αρχικά δημιουργήθηκε από TasosDuc
    ...Σιγουρα το να είναι όλα μαύρα ,δεν είναι και ότι καλύτερο . Εσυ τι προτείνεις ? ...
    στο net παλίοτερα είχα δεί κατι ταινίες που κολλάνε στο πίσω μέρος του κράνους με ανακλαστήρες. Έτσι αν πέσει φώς ο οδηγός πίσω σε βλέπει.

Allios perimenete kana mhna na erthei apo italia to carbon (220eyra)

Σιγά μήν περιμένω. Και δεν πάω εγώ να την φέρω απο Ιταλία? Μιά χαρά ταξιδάκι θα είναι....

Αλλά και 220 ? πολλά ειναι ρε φίλε....Θα μου πείς ,Ducati δεν ήθελες? Ducati θα πληρώσεις. Αλλα ,ΝΑΙ ΡΕ γουστάρω να τα δώσω......... :rotflmao: Glossy μάυρες χούφτες υπάρχουν για 620 ? ή θα πρεπει να κάνω την πατέντα με της KTM?

220 exei epeidh einai carbon.An theleis plastiko opws exoun oi koinoi thnitoi giapwnezoi exei 25eyra.An skefteis oti ftero apo papi kai exei 30eyros mia xara fthna einai.
    Xouftes exoun bgei gia multi alla den kserw an tis exoun ferei akoma.Gnwmh mou (kai kserete ti lene gia tis gnomes oti einai san tis kolotrypides oloi exoun apo mia) einai na mhn baleis xouftes giati foto pou exw dei den tou paei kai poly tou multi h xoufta.Apo ekei kai pera an theleis nte kai kala na baleis se periptwsh pou den breis hellinmoto pas gia patenta apo ktm.

Καλοριζικο και καλοταξιδο

Συνεχιστε βεβαια ετσι να το μεταφερουμε αμα ειναι στις διαμαχες

Να αγορασουμε και κανα multimixer με την ευκαιρια

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

tasos duc κανε πρωτα κανενα ταξιδακι εκτος Αττικης και μετα αν φτασεις Πατρα, αντε παρε και το καραβι για απεναντι!!!!

ΓΚΕ ΓΚΕ Ξαδερφουλη;;;;;;;;;;
    :a015: TASOS DUC(K)

:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    αντε καλως ηρθες στο μοτο.γρ

τελικα ειμαι λιγο κακος εεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;
    :a29: :a29: :a29:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	duck.jpg 
Προβολές:	174 
Μέγεθος:	18,5 KB 
ID:	29189

αλλα για να μην παμε στις διαμαχες και σας χαλασω το ποστ θα ειμαι φρονιμος!!!!!!!!!!!!!

παλιοκαθαρμα τασο δεν κερασες οταν την πηρες και θες να βαλεις και καρμπον φτερακι!!!!!

οποτε πρεπει να κερασεις εστω και μετα απο 5 μηνακια!!!

ΟΚ;;;;;;;;

ελικα απο οτι φαινεται το ψιλομαμησα το ποστ!!!!!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF