Με ειδα να ριχνω στο FZ6 στα πρωτα 5 μετρα με το Κriss 115.
αμα σου βασταει ξαναελα να τα στησουμε ρε...![]()
Με ειδα να καβαλαω το TDM μετα απο το τρακαρισμα της 7/10/2012.
Το ειχα ετοιμο και δεν μπορουσα λογω σπασιματος του δεξιου σκαφοειδους του καρπου.
Μου φανηκε σαν να οδηγουσα μηχανακι 200 ιππων !!!!!
Mε ειδα να τρωω τη πρωτη μου γερη σαβουρα ... Τρομαξα αρκετα αλλα να ναι καλα κρανος και μπουφαν . απολογισμος μονο υλικος και ψυχικος. Α οδηγαω πιο συνετα τωρα ειναι η αληθειαΠροσοχη κ παντα με εξοπλισμο ανεξαρτητα απο κυβικα και αποστασεις .
με ειδα χθες μεσημερακι ενεκα της γμτης μερας να παιρνω το νετο μου 2 καβαλο για καφεδακι ζεα. με ειδα μετα να γυριζω ελευσινα σε ενα καφε να δω τον θρυλο. με ειδα κ μετα το ματς να πηγαινω στο πατρικο μου να αφησω τη μηχανη, με το τσαντακι ανοιχτο κ να αδειαζω σε καποιο χωραφι, χαντακι, λακουβα το ολοκαινουριο κινητο μου που ακομα το πληρωνω......... ημαρτον ολο ετσι με πηγαινει εδω κ 2 μηνες..... που θα φτασει αυτο???
..without engineers, science is just philosophy..
...να σε χανω πανω απο το μηχανακι και να σκας κατω στην βρεγμενη ασφαλτο κατακυλωντας
και σκορπιζοντας σαρκες παντου..........
καταραμενη σακουλα με κιμα!
@ιδια κεφτεδες θα φαω σημερις!![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Με είδα να υπερεκτιμώ την ποσότητα βενζίνης που είχε απομείνει στο τεπόζιτο του KTM και να πιστεύω οτι θα με βγάλει μέχρι την δουλειά.Το πρωινό σπρώξιμο στην Κηφισίας απέδειξε πως είχα άδικο και θέλω γυμναστική....:rotflmao:
there's no such thing as impossible
Με ειδα να εχω να την καβαλησω 2 εβδομαδες και να σκεφτομαι οτι εχω αλλες 2 μιζερες εβδομαδες τουλαχιστον μπροστα μου και να εχω σαλταρει τελειως..............................
Με είδα να ξεφτιλίζονται τα οικονομικά μου.......να πουλάω το f650gs μετά από 5μήνες όμορφης συμβίωσης....να παίρνω παπί για να βγαίνει το μεροκάματο και να ξενερώνω με τις επιδόσεις, τα φρένα και το στήσιμό του...και μετά από 1μιση μήνα να πουλάω και το παπί, επίσης για οικονομικούς λόγους και η ψυχολογία στα τάρταρα.
άντε και εις ανώτερα.
τουλάχιστον κάνω όνειρα που δε κοστίζουν.