Σελίδα 118 από 128 ΠρώτοΠρώτο ... 1868108113114115116117118119120121122123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.756 έως 1.770 από 1920

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jezuz
    Σε ειδα βλαμενη πιο κατω απο το νοσοκομειο Κορινθου να βγαινεις στον κεντρικο με οπισθεν μεσα απο ενα γκαραζ με φορα... ευτυχως δεν ερχοταν κανενας απο απεναντι και εκανα ελιγμο να σε αποφυγω, για φρενα δεν μου αφησες περιθοριο... μα καλα, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?!??!

Σε ειδα και εσενα ανηφορα σε μια πιστα ΜΧ στο Λουτρακι με κλιση ΠΟΛΥ%, και πηγα να σε ανεβω, παρ'οτι πρωτη φορα οδηγουσα σε χωμα... τελικα με νικησες, ο φιλος που μου εδωσε το ΥΖ ειδε οτι οντως δεν επαιζε να βγω επανω οπως του ελεγα, και ο αστραγαλος ποναει λιγο... αλλα κολησα το μικροβιο τωρα, θα ξαναρθω!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σε ειδα προχτες το βραδυ (πρωτα σε ακουσα) να ανοιγεις στη κηφισιας απο το φαναρι του ερυθρου και να ανεβαινεις με ολα (αν καταλαβα καλα cbr) χωρις κωλοφαναρο και πινακιδα, και απο πισω σου με φαρους και σειρηνες το κωλαδικο να κυνηγαει λυσασμενα.στην ισραηλινη πρεσβεια εκανες αναστροφη και σε ειδα να κατεβαινει και παλι με ολα και απο πισω σου να συνεχιζουν οι σειρηνες...ποιος ξερει τι εγινε τελικα...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

μελος γενικοτερα.... Το avatar του/της jorge's garage
    Με ειδα να φτανω στο αεροδρομιο αγχωμενος επειδη η βαλιτσα μου ηταν 5 kg παραπανω,παλι καλα ηταν κομπλε η τυπισα κ μου την περασε, καλημερα σε ολους!!!!
    The Bird of Hermes Is My Name, Eating My Wings To Make Me Tame...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Σε είδα εχθές το βράδυ ξαπλωμένο και ακίνητο σε κάποιο φανάρι της Λ.Καβάλας,(ύψος εργοστάσιο LADA) μας προσπέρασε πιό πρίν ένα ΤΟΤΑ με όλα και ήταν εκεί.Κόσμος σοκαρισμένος,ένα bmw σειρά 1 αραγμένο πιό μπροστά και το παπί σου δίπλα,εσύ ακράνωτος.Ελπίζω να την γλύτωσες....
    Keep spamming!!!:a13:

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Σας είδα σήμερα στο Φανάρι στην Πανόρμου, 7-8 βεστρομ να ξεκινάτε όλοι μαζί και να 'ρχεστε κατά πάνω μας..... στην αρχή νόμισα ότι έβελεπα εφιάλτη... μετά ξύπνησα από το κορνάρισμα του πίσω....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Περίμενα σε ένα φανάρι το πράσινο και σε είδα παππού να περνάς δίπλα μου αέρα το κόκκινο με το σκούτερ, χωρίς να κόψεις καν και ούτε που κοίταξες. Μόλις πέρασα και γω και ήρθα πίσω σου, έφτυσες το τσιγάρο που είχες στο στόμα... Τι να πεις!
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Σε είδα στον καθρέφτη μου ανεβαίνοντας την 62 Μαρτύρων και σου έκανα χώρο, σου έκανα χώρο, σου έκανα χώρο... αλλά εσύ με το GS δεν έλεγες να περάσεις. Ε, στα @@ μου!
    Σε είδα κι εσένα ντιλιβερά με το Nolan στο κεφάλι να στρίβεις το παπί χωρίς αύριο στις στροφές του Μαρίνα. Δεν ξέρω αν είδες το που σου έκανα... Καλούς δρόμους να έχεις, μ' έκανες να χαμογελάσω σε μια μέρα

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    ολοι οι παππουδες στο ηρακλειο κυκλοφορουν με kreidler κ πανε κ γκαζωμενοι!! δεν υπαρχει το θεαμα!! χαχχαχαχα
    στριβω, αρα υπαρχω..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jezuz
    Σε ειδα μπαρμπα με το αγροτικο-τερας να κατεβαινεις απο πεζοδρομιο που ειχες σταθμευσει χωρις να κοιταξεις καθρευτες αν ερχετε κανεις... ευτυχως η κοπελα που ερχοταν σε πηρε χαμπαρι και προλαβε να φρεναρει και να σταματησει διπλα σου ισα ισα χωρις να σε χτυπησει, και χωρις να κλεισει και εμενα που ερχομουν απο απεναντι...

Σε ειδα και εσενα χθες βραδυ μπαρμπα που βγηκες στον κεντρικο χωρις να με δεις... ολοκληρο κουτι οδηγουσα, και μολις σου αναβοσβησα τα μεγαλα φωτα για να μη συνεχισεις να βγαινεις και με κλεισεις και πεσω πανω σου, ε, συνεχισες 2 μετρα, εκλεισες σχεδον ολο τον δρομο καθετα, και το κοκαλωσες... ας ειναι καλα τα ABS το 1,5 μετρο που ειχες αφησει και το πεζοδρομιο που ηταν χαμηλο...

μελος γενικοτερα.... Το avatar του/της jorge's garage
    με ειδα να παθαινω πολιτισμικο σοκ με την οδηγικη συμπεριφορα στην ολλανδια, οι τυποι δεν ξερουν τι παει να πει κορνα ουτε και παραβιαση σηματοδοτη,τα αυτοκινητα δεν πλησιαζουν παραπανω απο 1,5-2 μετρα τις μηχανες και τα ποδηλατα. Σας ειδα και εσας groupακι με supersport (καμια 20-25 μηχανακια) να πηγαινετε εκδρομουλα ολοι φουλ εξοπλισμενοι και σας χαρηκα σας χαιρετησα με την κορνα ποδηλατου και μου ανταποδωσατε σχεδον ολοι
    The Bird of Hermes Is My Name, Eating My Wings To Make Me Tame...

Νέο μέλος Το avatar του/της AntonisZx
    Με είδα σήμερα το μεσημερι καθως γυρνουσα σπιτι με το glx μου να κολαει η μπροστινη ροδα σε χωματωδρομο και να πεφτω με 40 χμ πανω σε πέτρες...Ακομα δεν μπορω να περπατησω καλα...

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Σας είδα ελάχιστους αλλά φουλ εξοπλισμένους τριβάλιτσους να γυρνάτε από τριήμερο ! Μας είδα και μας να κάνουμε 5 ώρες με κουτί να φτάσουμε από Πύλο Αθήνα
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas2B
    Σε είδα BMWακια με το GS 1200 adv πριν λίγες μέρες στην Ε.Ο. να είσαι τριβαλιτσος και πάνω από τα μπαγκαζια να έχεις και ένα ζευγάρι χωματινα λάστιχα...Καλούς δρόμους να έχεις!

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    σε είδα κουτάκια,να μιλάς στο κινητό,παρκαρισμένος με ανοιχτή τέρμα την πόρτα..

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Σε είδα με το κόκκινο smart να μου αναβοσβήνεις τα φώτα επίμονα για να κάνω στην άκρη να προσπεράσεις μέσα σε κεντρικό δρόμο χωριού επειδή πήγαινα με 50χλμ - όσο ήταν και το επιτρεπόμενο όριο εντός κατοικημένης περιοχής και στο τέλος έκανες αντικανονική προσπέραση και όλα αυτά για 300 μέτρα υπόθεση, αφού μόλις βγήκαμε από το χωριό πήγαινες με το πάσο σου μετά, το θέμα σου ήταν δηλ να προσπεράσεις και να είσαι μπροστά... το δείγμα αυτοκινήτου που οδηγάς είναι όσο κι ο π@ύτσος μου πανίβλακα!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF