Για πρωτη φορα βγηκε πολυ καλο![]()
Για πρωτη φορα βγηκε πολυ καλο![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ
το ξανα λεω.... όντως ειχε ατελιες αλλα πριν ριξω το βερνικι φροντισα να το τριψω με γυαλοχαρτο και τα κόκκινα σημαδάκια σβήστηκαν..... αλλα όντως για να το αποφύγω όλο αυτό έπρεπε να χρησιμοποιήσω την ταινία της 3Μ
συνχαρητηρια πολυυυυ ωραια δουλεια
αν ειναι ευκολο μπορεις να μου πεις την αποσταση απο τρυπα σε τρυπα απο τα πισω αμορτισερ μιας κ φοραω κατι αναλογο στη δικη μου μοτο κ δεν βρισκω?
κ ψαχνοντας βρηκα απο το δικο σου κ λεω μηπως ταιριαζουν να γλιτωσω τα καινουργια? ευχαριστω
Πολυ Ωραιο!
Θα βαλεις και στο μπροστινο φτερο ριγα η θα το αφησεις ετσι?
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ
παιδιά ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λογία και για την φιλοξενία σας εδώ...το μηχανάκι θέλει ακόμα δουλειά... ακούγεται ένας περίεργος θόρυβος από το κεφαλάρι δεν είναι ούτε βαλβίδες ούτε καδένα... ο θόρυβος δεν υπήρχε πριν βγουν τα καρπυρατερ και καθαριστούν για αυτό το λεω. και μαλλον βαρανε τα πειρακια γτ οταν εβγαλα την βίδα του μίγματος μέτρησα πόσες στροφές ήταν 5,5 παρακαλώ και το ζιγκλερωμα ηταν 98 στους ακριανούς και 95 στους μεσαίους (μαμα) με φίλτρο Κ&Ν και μια εξάτμιση του κώλου... έκρινα πολυ πλουσιο το μιγμα και ετσι το εριξα στις 2,5 στροφες και ας δουλευε το μηχανακι ρολόι πριν... τις ξανα γυρισα στις 5,5 και παλι τα ιδια... δε ξερω αν προερχεται απο αυτο ο θορυβος αλλα εχω ξενερωσει τρελα... κεφαλαρι δεν εχω ανοιξει.... γινεται να χαθει το avans βγαζοντας τα καρμπυρατερ???? παρακαλω τα φωτα σας.....