1 καλά μη κλαις
Άλλο είμαι με το Ρόσσι κι άλλο αν δε κερδίσει ο Ρόσσι αρχίζουμε ότι ο ένας ήταν κωλόφαρδος, ο άλλος μετεωρίτης. ο τρ'ιτος είχε καλό μηχανάκι και ο τέταρτος είναι κωλοτούμπας, ξέρεις τι λέω έτσι? (και όπου Ρόσσι βάλε όποιο όνομα θες)
2 καλά δε κερνάω... (δεν έχω και λ7)
![]()
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι τα gp είναι από τις λίγες περιπτώσεις αθλήματος που δύσκολα μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι αυτός που κέρδισε ήταν όντως ο καλύτερος???
Και κάτι τελευταίο. Εκλαμβάνω μια αρνητική ενέργεια να το πω, ένα κάτι στην ατμόσφαιρα να το πω, κάτι να πλανάται στον αέρα να το πω, ότι τέλος πάντων κάποιοι τον έχετε για ξοφλημένο το Ρόσσι κι απλά είστε διακριτικοί![]()
Προσωπικά νομίζω ότι όχι μόνο δεν έχει ξοφλήσει αλλά υπερέχει σε αρκετά σημεία που υστερούν τα υπόλοιπα φαβορί (κι αυτός υστερεί σε άλλα σαφώς), και πιστεύω ότι πολύ θα το ήθελε να κλείσει την καριέρα του σηκώνοντας το μεσαίο δαχτυλάκι του σε όσους τον είχαν για ξεγραμμένο.
Είναι στη φύση πολλών ανθρώπων (δυστυχώς ή ευτυχώς) να νιώθουν ότι πάντα μα πάντα,ασχέτως του τί έχουν κάνει στο παρελθόν, έχουν κάτι ακόμα να αποδείξουν (είτε στον εαυτό τους είτε σε άλλους είτε και στους δυο).
Μακάρι να πάνε καλά κι αυτός κι ο Μαρκέζ και να κρίνεται το πρωτάθλημα μέχρι και τον τελευταίο αγώνα κι όποιος το πάρει το πήρε (όποιος κι αν είναι αυτός). Καλό πρωτάθλημα να δούμε είναι το θέμα και να μην το ματιάσουμε.
ακριβώς εδώ είναι και όλη η ουσία
δεν είμαστε διακριτικοί αλλά αντικειμενικοί. ή τουλάχιστον περισσότερο απο τους ροσσικούς οι οποίοι οτι και να γίνει ότι και να κάνει κάποιος άλλος, όσο και γρήγορος να είναι, όσο και καλύτερος να είναι, ακόμα και με λιγότερα ηλεκτρονικά, ακόμα και με χειρότερο μηχανάκι ...... απλά δεν έχει σημασία.
έναντι τέτοιου παιδιάστικου οπαδισμού, μόνο αντιδράσεις "περιέργειες" θα λαμβάνεις
![]()
Δεν είναι «ακριβώς» εκεί όλη η ουσία.
Η ουσία είναι επίσης πως το thread χωρίζεται σε ροσσικούς, στονερικούς, γιωργόφιλους κτλ και ο ένας προσβάλλει τον άλλον (ή έστω την ομάδα του άλλου) για να νιώσει ανώτερος.
Διαβάζω το thread και είναι σαν να ακούω τον Τάκη Τσουκαλά να λέει «Και που 'σαι, βαζελάκο..» ή τον Γεωργίου να λέει «Φιλλλαράκο, (...παύση...) άκου να δειθς...».
Καμία σχέση δηλαδή με moto gp.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Χωρίς διάθεση να προκαλέσω, σας παρουσιάζω τον Valentino Rossi καβάλα στο yamaha M1 στην ένδοξη πορεία του προς τον 10 τίτλο (δεν ξέρω ποιας χρονιάς είναι το βίντεο μόνο...)
![]()
(παύση)....κοίτα τα μοτo τζι πι ήταν εξ απ ανέκαθεν λαϊκό άθλημα και οι Τσουκαλάδες και οι Γεωργίου ήταν πάντα παρόντες.
Τα τελευταία χρόνια έγινε μια προσπάθεια εξευγενισμού και δεν ξέρω κατά πόσο άλλαξε κάτι αφού τους κυριλέ οπαδούς τους έχει πάντα η Φ1.
Εμένα προσωπικά δεν μ ενοχλεί και το καλαμπούρι και τα πειράγματα έχουν τη θέση τους.
Αυτό που μ ενοχλεί όμως είναι να βλέπεις ματς Ολυμπιακός Καλαμαριά 0 1 και να λες πόσο άσχημα έπαιξε ο ολυμπιακός, πόσες μλκιες έκανε ο διαιτητής και πως φύσαγε ο αέρας ανάποδα.
Εντάξει μπορεί να έγιναν όλα αυτά αλλά αναγνώρισε ρε φίλε ότι και η Καλαμαριά έπαιξε τη μπάλα της ζωής της...
Δε ν κακό.
![]()
Μλκ θα με πεθάνει ο σιδερόκωλος. Ρε συ αυτό δεν λέμε? Πως οι βαλετζιπιώτες ασχολούνται περισσότερο με το τι κάνουν και λένε οι αντίπαλοι του πρίγκιπα και όχι με με τους αγώνες? Αυτό δεν φωνάζουμε? Αυτό δεν λέει κι ο Σπύρος πως δεν πρέπει να γίνεται και είναι σημείο των καιρών?
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
κοίτα κι εγώ αυτό έκανα....
Έβλεπα τον αγώνα και μόλις άρχιζε να μιλάει ο Στόνερ στο τέλος έκλεινα τι φωνή !
(αλλά οι οπαδοί του Ρόσσι έλεγαν ότι είναι φωτοβολίδα ο Στόνερ και σαν το Νίκι Χέιντεν πήρε ένα ΠΠ και μετά θα χαθεί... ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΑΝ και άλλα πολλά... και είναι και γραμμένα)
![]()
Έβλεπα τον αγώνα και μόλις άρχιζε να μιλάει ο Ροσι στο τέλος έκλεινα τι φωνή !
Αυτο ακριβως ειναι το δικο μου προβλημα,ειδικα τα 2 τελευταια χρονια.
Εγω αυτο που θελω απο τους αγωνες δεν ειναι δηλωσεις,action μονο,αλλα με ξενερωσε εις το απειρον ο "Θεος" που σταματησε διοτι φετο θα ειχε πραγματικο ενδιαφερον.