Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 68

Θέμα: απαραδεκτο βιντεο για μοτοσυκλετιστες στη Ελλαδα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Φίλε kv2 δεν χρειάστηκαν χρόνια .
    Λεφτά χρειάστηκαν, να πάρει ο Λαλάκης τη ΧΔ με 40000 χιλιάρικα, να στήσει ο Ζαρκαδάκης εμπορικό δίκτυο, να θέλεις κράνος του χιλιάρικου…
    Μετά ήρθαν οι τράπεζες, τα δάνεια, οι κάρτες ετσετερά ετσετερά…
    Κι ως γνωστό όταν έχεις παραδάκι είσαι και όμορφος και έξυπνος και μορφωμένος και ιν κι άμα κάνεις και καμιά μαλακία είσαι απλά… λίγο εκκεντρικός.
    Δεν μ ενοχλεί γιατί πνιγμένοι όπως είναι αμφιβάλω αν κατάλαβαν ότι έθιξαν κάποιον.
    Δεν μ ενοχλεί επίσης γιατί βρίσκω την αντίδραση υπερβολική και δεν θα εκπλαγώ αν είναι και υποκινούμενη
    Θεωρώ ότι η θέση μας πρέπει να είναι μια θέση συμπαράστασης για αυτούς τους ανθρώπους ακόμα κι έβγαλαν 2 3 5 45 άσχετα βίντεο.

Σπασμενο....μελος Το avatar του/της manosamos
    Αναρωτιεμε με ποια ιδιοτητα μου,θα επερεπε να θιχτω,αυτη του μοτοσυκλετιστη ή αυτη του φαλακρου.............?
    Ρε παιδια υπαρχουν ανθρωποι που χασανε το βιος τους με αυτα τα ομολογα και εμεις εδω τραβαμε μαχαρι επειδη καποιος σκεφτηκε αυτο το (αστοχο)βιντεακι?
    Την τριχα,τριχιά δηλαδη?

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Κι εγώ καταλαβαίνω τους ανθρώπους που χάσανε τα λεφτά τους από το κράτος - απατεώνα. Όμως δεν πρέπει να παίρνει η μπάλα άλλες κοινωνικές ομάδες που δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα. Αν αύριο π.χ. βγεί ένα σποτ κατά των ναρκωτικών, θα είναι οκ να δείχνει ένα μοτοσυκλετιστή - πρεζέμπορο; Ο σκοπός θα είναι ιερός...

Σπασμενο....μελος Το avatar του/της manosamos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KostasV2 Προβολή μηνύματος
    Κι εγώ καταλαβαίνω τους ανθρώπους που χάσανε τα λεφτά τους από το κράτος - απατεώνα. Όμως δεν πρέπει να παίρνει η μπάλα άλλες κοινωνικές ομάδες που δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα. Αν αύριο π.χ. βγεί ένα σποτ κατά των ναρκωτικών, θα είναι οκ να δείχνει ένα μοτοσυκλετιστή - πρεζέμπορο; Ο σκοπός θα είναι ιερός...
    Μακαρι το μεγαλυτερο προβλημα μου να ηταν αυτο,ομως 15 μηνες χωρις δουλεια εχω σοβαροτερα πραγματα να μου αποσπανε την προσοχη.
    Επι του θεματος τωρα.Ενας κουτακιας που παιζει τερμα μουσικη και τα σαμπ βαρανε τα καινουρια γυφτικα χαζοτραγουδα,ποιον ντροπιαζει,τον εαυτο του ή το συνολο των αυτοκινητιστών?
    Φυσικα τον εαυτο του.
    Το εαν καποιος κανει ληστεια ή κλοπη και διαφευγει με μοτο,ντροπιαζει εμας ή τον εαυτο του?
    Βεβαια ισως καποιοι το παρουν τοις μετρητοις και σε καποια αναγκη μοτοσυκλετιστη,να την κανουν με ελαφρα πηδηματακια φερωντας στο μυαλο τους την εικονα αυτου του βιντεο.
    Δεν τους κακιωνω ομως επειδη υπαρχουν και μοτοσυκλετιστες που δεν σταματανε σε νευμα καποιου μοτοσυκλετιστη που εχει καποια αναγκη.
    Μου ετυχε τον Μαιο στην Καρδιτσα..............................

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Ο πρεζέμπορας πρέπει να είναι πεζός? Γιατί άμα οδηγάει αυτοκίνητο μπορεί να θιχτούν οι κουτάκηδες.

Κι εγώ θεωρώ χαζό το σποτάκι αλλά έχω δει και χειρότερα. Θα μπορούσαν να το βγάλουν αλλιώς το νόημα που ήθελαν να δώσουν κι όχι για να μην προσβληθούν οι μοτοσικλετιστές αλλά για να είναι πιο άμεσο, πιο καυστικό πιο κατανοητό κλπ.

Από εκεί και πέρα δεν είναι καμιά ταινία δισεκατομμυρίων για να ασχοληθούμε με το κατά πόσο προπαγανδίζει το Χόλυγουντ υπέρ του θείου Σαμ και δε συμμαζεύεται. Οπότε μην το παρακάνουμε με το political correctness γιατί στο τέλος όχι αλληγορικές ταινίες/σποτάκια/whatever δε θα μπορούμε να βλέπουμε, αλλά θα πρέπει να κόψουμε και τα ανέκδοτα για τους πόντιους και τις ξανθιές.

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Επαναλαμβάνω ότι οι μοτοσυκλετιστές στην Ελλάδα ήταν για πολλά χρόνια θύματα προκαταλήψεων και ταυτίζονταν με αρνητικά στερεότυπα. Αυτό το σποτ κατά τη γνώμη μου είναι ένα πισωγύρισμα, που προσβάλλει τους μοτοσυκλετιστές χωρίς να υπάρχει λόγος.
    @ pipe smoker: Δεν είναι το ίδιο με τους αυτοκινητιστές, μια και ήταν πάντα αποδεκτοί από την κοινωνία.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Οποιος αυτοπροσδιοριζεται απο τον αριθμο των τροχων που χειριζεται, τοτε προσβαλεται κιολας. Ετσι ειναι αυτα.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Οποιος αυτοπροσδιοριζεται απο τον αριθμο των τροχων που χειριζεται, τοτε προσβαλεται κιολας. Ετσι ειναι αυτα.
    +1190
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

@ pipe smoker: Δεν είναι το ίδιο με τους αυτοκινητιστές, μια και ήταν πάντα αποδεκτοί από την κοινωνία.
    Οκ. Άμα φοράει σκουλαρίκια κι έχει τατουάζ ο πρεζέμπορας να βγούμε όσοι φοράμε σκουλαρίκια κι έχουμε τατουάζ να πούμε ότι μας βγάζουν κακό όνομα? Μιας και οι σκουλαρικάδες, μαλλιάδες κλπ δεν ήταν πάντα αποδεκτοί από την κοινωνία.
    Ξαναλέω, θεωρώ τραβηγμένη την αντίδραση. Σαν κάτι φεμινιστικές τσιρίδες γιατί γυρίστηκε μια καινουρια ταινία και παρουσίαζε τις γυναίκες σαν τάνες ή κάτι μαλακίες της PETA που θεωρούν animal cruelty το να χαϊδέψει ένα παιδάκι σε μια ταινία ένα σκυλί και τα βάζουν με το Spielberg που γύρισε τα "Σαγόνια του Καρχαρία" κι έδειχνε τους καρχαρίες σα δολοφόνους και τους βγήκε το κακό όνομα.

Το σποτάκι μπορεί να μην είναι ταινία με όλη τη σημασία της λέξης, δεν παύει όμως να είναι μία τρόπον τινά στρατευμένη μικρού μήκους ταινία με αλληγορικό περιεχόμενο. Κοινώς μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία μορφή τέχνης έστω και με πολλά εισαγωγικά. Ο καλλιτέχνης έχει κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιεί τα μέσα που επιθυμεί για να εκφραστεί. Εκτός κι αν θέλουμε να έχουμε λογοκρισία. Να κάψουμε και όσα dvd και κασέτες υπάρχουν με ταινίες του Γαρδέλη γιατί δείχνουν τους μοτοσικλετιστές σαν τσαντάκηδες, αλήτες και πρεζόνια.

Και ξαναλέω δεν έγινε και τίποτα το κραυγαλέο. Δε βγάλανε σποτάκι να βιάζουν 5 πακιστανοί μια γυναίκα, κάτι το οποίο όντως θα ήταν απερίσκεπτο από την πλευρά του δημιουργού αν σκεφτεί κανείς την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.
    Πάρα μα πάρα πολύ κακό για το τίποτα όμως....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Γεια στα χέρια σου, λουκούμι το'φτιαξες

συμφωνω με το πρωτο post οτι εμμεσα αφηνει δευτερες σκεψεις εγκαταλειψης απο τροχαιο
    υποσυνειδητα μεν αφηνει δε
    πρεπει να σταματησει αμεσα
    επισης αδικο το κουρεμα, αλλα το προθεμα μικρο...επενδυτης οταν εχει 100000 ευρω σε ομολογα δημοσιου δεν βοηθαει στην κοινη αποδοχη του δικιου σας απο ενα λαο που δυσκολευεται να πληρωσει το ρευμα
    να λετε απλως ιδιωτης επενδυτης που την πατησε με κρατικη ευθυνη
    ticking away the moments that make up a dull day

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Γεια στα χέρια σου, λουκούμι το'φτιαξες
    Αν έκαμες υπομονή όπως εγώ και είχες εμπιστοσύνη και πίστη σε μερικούς-μερικούς τα πράγματα θα ήταν ευκολότερα και απλούστερα...

Ρε παίδες, όσοι παρεξηγηθήκατε, μην ξαναπεί κανένας ανέκδοτο με ξανθιές, εγχρωμους, Πόντιους, γκέι, κτλ κτλ γιατί θα θα ρίξει νερό στο μύλο των διακρίσεων...

μήπως γινόμαστε υπερβολικοί, υποκριτές και δήθεν;

χαλαρώστε λίγο...

υ/γ. Και στην τελική αυτά τα σάλια για τους τσαντάκηδες αλήτες, μηχανόβιους (που δεν είμαστε...) αλήθεια σας χαλάνε; εγώ νόμιζα ότι οι περισσότεροι τα ψιλογουστάρετε...τσάμπα διαφήμιση...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    Αν έκαμες υπομονή όπως εγώ και είχες εμπιστοσύνη και πίστη σε μερικούς-μερικούς τα πράγματα θα ήταν ευκολότερα και απλούστερα...
    Στα υπολοιπα συμφωνω, αλλα εδω σε εχασα. Μηπως δεν αναφεροσουν σε μενα και με παρεθεσες καταλαθος?

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Στα υπολοιπα συμφωνω, αλλα εδω σε εχασα. Μηπως δεν αναφεροσουν σε μενα και με παρεθεσες καταλαθος?
    Εδώ κάνω πλακίτσα και αναφέρομε τον Άγι, (στην προκειμένη περίπτωση γιατί υπάρχουν και άλλοι), που μπορεί να σε καλύψει, όπως και εμένα, απλά με μια πρόταση... Κάποτε έγραφα περισσότερο...τώρα απλά αφήνω άλλους να το κάνουν για μένα....βαρέθηκα να συμφωνώ διαφωνώντας ή το αντίθετο...
    Δεν ξέω αν γίνομαι κατανοητός γιατί ήταν και του Άι Πατρίκιου σήμερα και όσο να ναι το αλκοόλ κουράζει...

Στην τελική τα υπόλοιπα είναι τα σημαντικά...

υ.γ. τώρα που το σκέφτομαι φοβάμαι ότι θα γίνω σαν τον κάπτεν και τον σκόπευτή... κυνικός και λακωνικός με σαρκαστικό και προκλητικό υφάκι...οουυπσ δεν το εννοούσα κάτι κακό φανταστικέ μοδεράτορα και τιτανομέγιστε αντμινιστράτορα
    Τελευταία τροποποίηση από LOUKILOUK; 18/03/2013 στις 03:01.
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Επαναλαμβάνω ότι οι μοτοσυκλετιστές στην Ελλάδα ήταν για πολλά χρόνια θύματα προκαταλήψεων και ταυτίζονταν με αρνητικά στερεότυπα. Αυτό το σποτ κατά τη γνώμη μου είναι ένα πισωγύρισμα, που προσβάλλει τους μοτοσυκλετιστές χωρίς να υπάρχει λόγος.
    Αν θεωρήσουμε πως οι μοτοσυκλετιστές είναι ξεχωριστό κοινωνικό σύνολο, τότε ίσως να μπορούσαμε να θεωρήσουμε πως στοχοποιούνται και στο βίντεο.

Δεν είναι όμως.

Μοτοσυκλετιστής είναι μια ιδιότητα που μπορεί να την έχει κάποιος μαζί με οποιαδήποτε άλλη.
    Και ναι, υπάρχουν και πρεζέμποροι μοτοσυκλετιστές και τσαντάκηδες και αλήτες και λωποδύτες και ό,τι θέλεις. Ε, και;

Σε τι θα έπρεπε να με μειώνει μια αναφορά (έστω και υπερβολική) σε αυτό;
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βίντεο για την χρήση κράνους
    από project.breeze στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2007, 14:38
  2. ΦΘΗΝΑ ανταλακτικα για παπια στη Θεσσαλονικη!
    από duckino στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2007, 15:52
  3. Βόλτα για Σκι στη Μακεδονία
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2007, 08:42
  4. Ενδιαφέρον βίντεο για τους αυτοκινητιστές
    από Tropeas στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2006, 20:40
  5. ΕΠΕΙΓΟΝ: ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΜΟΤ/ΣΤΗ............
    από africanos31 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2006, 14:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF