Θεσσαλονίκη - Βέροια - Νάουσα , Σάββατο. Δικάβαλος -> Honda CBR 125
Την ίδια μέρα καπάκι , Νάουσα-Βέροια-Θεσσαλονίκη-Νέα Πλάγια (χαλκιδικής)και ξανά πίσω.
Περίπου 350-370 χλμΠάντα δικάβαλος !
Θεσσαλονίκη - Βέροια - Νάουσα , Σάββατο. Δικάβαλος -> Honda CBR 125
Την ίδια μέρα καπάκι , Νάουσα-Βέροια-Θεσσαλονίκη-Νέα Πλάγια (χαλκιδικής)και ξανά πίσω.
Περίπου 350-370 χλμΠάντα δικάβαλος !
ιουνιος 2004,αριδαια-λαμια-μπραλος(ειδικες rallye acropolis)και πισω και κατευθειαν υπηρεσια στις 7 το απογευμα μεχρι της 1.καπου στα 900χλμ![]()
με το super tenere 750 και φουλ βροχη στο κατεβασμα μεχρι την λαμια,ευτυχως η επιστροφη ηταν στεγνη![]()
Κοζανη -Αθηνα - Κοζανη την ιδια μερα δικαβαλλος στο πανε. με ολες τις ασχετες γυρες στην Αθηνα μεχρι να βροουμε ενα R6 της προκοπης στα λεφτα που θελαμε. επιστροφη μονός. με cbr600f3 πριν καμια 6 χρονια.. 1140χλμ ενα μηνα που την αγορασα και δεν ειχε βγει καν απο την πολη λογω δουλειας.. 13ωρο πριν αλλα και την επομενη μερα παλι στην δουλεια. σταση στο κατεβασμα στυλιδα για καφε γιατι κοντευα να κοιμηθω, με 3-4 υπνο που ημουν. θα το ξανακανα ομως... κουραστηκα περισσοτερο στο Κοζανη πατρα που αναγκαζομουν να μην τρεχω (120 σταθερα) για λογους οικονομιας. Αθηνα κατεβηκα με 180 περιπου σταθερα οπου ηταν λογικο.
Καλοκαίρι 2001. αθήνα - κων/πολη ( περίπου 1150 χλμ ) με HONDA XX
Τότε δεν υπήρχε εγνατία και πέρναγες μέσα από χωριά στην Θράκη![]()
Τον Αύγουστο Αθήνα -Λαμία - Μακρακώμη - Τυμφρηστός - Καρπενήσι - Αγρίνιο -Αμφιλοχία - Βόνιτσα -Βασιλική Λευκάδας - Σάμη -Αργοστόλι σερί με ΚΤΜ 640 και ενα μεγάλο σάκο στην πλάτη.Η διαδρομή άγνωστη, κάπου εκεί στο Καρπενήσι έπιασε μια βροχή που έκανε τους δρόμους ποτάμια μεσα σε μια ώρα , κατάφερα να χαθώκαι αντί να πάω καρφί Αμφιλοχία ,βρέθηκα προς Αγρίνιο χαμένος στα βουνά υπό καταρρακτώδη βροχή και διάτρητο καλοκαιρινό τζάκετ
και να πρέπει να προλάβω το τελευταίο καράβι από Βασιλική.Βρήκα καταφύγιο σε ενα υπόστεγο πριν την γέφυρα του ποταμού Μέγδοβα μουσκεμα μέχρι το κόκκαλο μέχρι να σταματήσει ο κατακλυσμός και συνέχισα τάπα με πιτ στόπ για βενζίνες.Δεν κατέβαινα καν απο την σέλα,με το ένα χέρι πλήρωνα και με το άλλο έκλεινα έβαζα μπροστά. Στην Λευκάδα και με χρονικό περιθώριο μηδέν λεπτά άρχισε να γλυστράει πολύ ο κώλος και όταν έφτασα πια στο λιμάνι , είδα την αιτία
όταν ξεκίνησα απο Αθήνα είχαν χάραξη
Τα συνολικά χιλιόμετρα μαζί με το χάσιμο βγήκαν κάπου στα 550,τα μισά non stop και τάπα.Το καράβι το πρόλαβα γιατι είχε μισή ώρα καθυστέρηση....
Τελευταία τροποποίηση από Aνεμος; 14/03/2013 στις 09:17.
there's no such thing as impossible
12 το βραδυ αναχωρηση απο αθηνα 12 το αλλο βραδυ αφιξη στην βουδαπεστη.χλμ 1580,με bandit 1250
καλοκαιρι 2011 με τοbusa μου απο πειραια για παργα (απο ριο αντιριο)δικαβαλος και βαλιτσωμενος!!!!περι τα 450χιλ(και με κατι παρακαμψεις και ενα γεμισμα)σερι....και ουτε πιασημο!!!!ουτε καμια διαμαρτυρια
απο εταιρων ημιση
....διαστημοπλοιο λεμε
![]()
που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....
Δυο μηνες περασαν, αλλα τωρα το ειδα....Την διαδρομη την εχω κανει 6 φορες με μηχανη και μια με Βαν (με δυο μηχανες μεσα ομως!) και παντα σταματουσα για μιση ωρα μετα απο μιαμιση ωρα οδηγημα. Βαλε και αναμονες Dover-Calais...περναει η ωρα γληγορα. ...
Η πιο δυσκολη φορα ηταν νομιζω τον Αυγουστο του 2003 η 04 που ειχε τρελλο καυσωνα στην Γαλλια. Εκει για καθε ωρα οδηγημα επρεπε να σταματαω μια ωρα. Επινα συνεχεια νερο και κατουρημα μεδεν. Θυμαμαι ανεβαινοντας τις αλπεις 9 η ωρα το βραδυ να με βαραει ζεστος αερας στα 1000μ υψομετρο.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Καλοκαίρι του 2009 με το Μαυροπούλι.. το κοντέρ έγραψε 1048 χιλιόμετρα, όπου είναι πλέον το προσωπικό μου ρεκόρ χιλιομέτρων σε μια μέρα.
18 ώρες διαδρομή Γερμανία - Αυστρία - Σλοβακία (14-15 ώρες πάνω στη μηχανή)
Με πήρε κάποια λεπτά να καταφέρω να ξανακατεβάσω το κεφάλι μου στην κανονική του θέση, μιας και είχε πάθει αγκύλωση απο το ταξίδι και κοιτούσε συνεχώς προς τα αστέρια...
Η πλάτη μου, η μέση μου, τα χέρια μου, οι καρποί μου και οι ώμοι πλέον είχαν παραδώσει τα όπλα... ούρλιαζαν για ξεκούραση.... 1048 χιλιόμετρα στο κάνουν αυτό...
Ήταν απο τις πιό όμορφες εμπειρίες που έχω περάσει στους 2 τροχούς και σίγουρα θα το ξανάκανα!!!
![]()
Τα πιο κουραστικα χιλιόμετρα που εχω κανει, θεωρω οτι ήταν αυτα της πρώτης μερας του 36ωρου του 2008. Μέγαρα-Παργα μεσω Μπράλου, Λ.Πλαστηρα, Βουργαρελιου, Παπιγκου, Παραμυθιας.
Τα δυσκολότερα ήταν καμια 600αρια απο Θεσσαλονικη για Ποντγκοριτσα, που τα επιβαρυνε το γεγονος οτι στα "συνορα" Κοσοβου-Σερβιας βόρεια της Μιτροβιτσα δε μας αφησαν να περασουμε και καναμε ενα κυκλο με αποτέλεσμα να μας πιασει το βραδυ στο Μαυροβούνιο.
Τα περισσότερα ήταν στην επιστροφη απο Β. Ακρωτήριο, πρωι απο Ροστόκ (Γερμανια), βραδυ στη Βερόνα, περιπου 1200 χλμ αλλα οχι ιδιαιτερα κουραστικα.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Με B-King, Αθήνα-Βουκουρέστι + καμιά 150άρα χλμ το ίδιο βράδυ.
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
https://maps.google.gr/maps?saddr=Aa...t=h&mra=ls&z=6
aalborg ΔΑΝΙΑ - Νυρεμβέργη ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012
1050 ΧΛΜ
ΞΕΕΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑ ;;;