Τώρα που έφυγε ο Κύριλος (Despres) είναι μια καλή επένδυση να πάει μαζί με τον Coma στην ΚΤΜ.
Τώρα που έφυγε ο Κύριλος (Despres) είναι μια καλή επένδυση να πάει μαζί με τον Coma στην ΚΤΜ.
Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?
η αυτο...
http://www.youtube.com/watch?v=LnsIQQsCFoU
γαμω τη κουλαμαρα μου μεσα...
![]()
Ντάξει ρε παιδιά, ήταν λιγο υπερβολικός στον χαρακτηρισμό του αναβάτη ο allst@rf, πέσατε να τον φάτε...
Τελευταία τροποποίηση από sniper; 19/03/2013 στις 15:57.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Θα συμφωνησω με τον sniper στο κατω κατω το καθε ατομα εχει τα δικα του κριτηρια για να θεωρει εναν αναβατη ολοκληρωμενο μπορει κατι να υπαρχει στην τεχνικη στο στυλ οδηγηση στο δεσιμο του με την μηχανη και αλλα πολλα! απλα θα ηταν καλο και οι 2 πλευρες να αιτιολογουσατε γτ δεν τον θεωρειται ολοκληρωμενο και τι ειναι αυτο που σας χαλαει πανω του......
Τελευταία τροποποίηση από sniper; 19/03/2013 στις 15:57.
Αν τυχόν και τρέξει Ντακάρ, όπως λέει τότε θα έχω δίκιο...
Ο ορφανός είναι πολύ καλός αναβατης αλλά δε γνωρίζω αν έχει τρέξει και trial ,και extreme enduro και indoor endurο και mx...
Γιαυτό θεωρώ τον blazusiak ολοκληρωμενο αναβατη...
Υγ. Για το mx μη βιαζεστε να κρινετε... απλά στο βίντεο ο taddy κάνει προπονηση σε πιστα mx, πηγαίνοντας τρομερά γρήγορα ...
Δεν υπαρχει ολοκληρωμενος αθλητης. Κατι δεκαθλητες μου ερχονται στο μυαλο.... Ολοκληρωμενος στο χώμα ιδιως δεν υπαρχει . Ο knight μπορεις να πεις οτι εχει χωθει παντου σχεδον με επιτυχιες...
Ε τωρα οσο αφορα τον Μπλαζουσιακ, αν δεν σας φτανουν τα 5 ερζμπεργκ ροντεα ας αρκεστουμε στο οτι στο indoor κερδιζει τον knight κ ειναι πρωταθλητης . Ψιλολογια δηλαδη. Πρεπει να παρει και το ντακαρ και το ρουφ οφ αφρικα.. Ειναι στα τοπ 5 aliens της τελευταιας δεκαετιας. Τι να λεμε...
πως μπορουμε και μειωνουμε αθλητες παγκοσμιας εμβελειας μου ειναι ακομα αδιανοητο
Ban 'em all
Ολοκληρωμενος χωματινος είπα...
Πάει να πει ότι, όπου και να αγωνιστεί κερδίζει...
Ρε παιδιά, γιατί κολλάτε? Δικαίωμα του καθενός είναι να πιστεύει ότι θέλει. Σιγά μην απολογούμαστε για ότι λέμε και ότι πιστεύουμε.
Δηλαδή ότι Λεμπ και ο Σουμαχερ δεν είναι ολοκληρωμένοι αθλητές γιατί δεν πήραν μετάλλιο στο πατίνι ?
Ας χαλαρώσουμε λίγο. Η πίεση είναι μεγάλη με την όλη κατάσταση και είμαστε στο πάρα πέντε για καυγά.
Το παλικάρι είναι από τους κορυφαίους και νομίζω όλοι συμφωνούμε σε αυτό. Το πως θα τον χαρακτηρίσει ο καθένας δικαίωμα του.
Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?