Τώρα το είδα...
Με 6.600€ και 47bhp ... Ενδιαφέρον για τους "νέους" στην κατηγορία
Τώρα το είδα...
Με 6.600€ και 47bhp ... Ενδιαφέρον για τους "νέους" στην κατηγορία
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δε μας χέζει και η Honda
Πριν τρία χρόνια που θέλαμε μικρομεσαίο για αρχή, έβγαζε μόνο σκουτέρια και λέγαμε πού χάθηκε η κατηγορία των 400-500 κυβικών. Πήραμε το εικοσαετίας.
Τώρα ψάχνουμε πού χάθηκε η κατηγορία των 600ss, και βγάζει μηχανάκια για αρχάριους και κάτι 700άρια για να κάνουν 100 χιλιόμετρα με μισό νανογραμμάριο βενζίνη.
Εγώ είμαι εκτός εποχής ρε πστ μου?Θέλω να γίνω hondaκιας και δε με θέλει η honda γαμώ τη φουκουσίμα τους.
Όντως ωραίο είναι για αρχάριους αλλά πολλά τα ριάλια.
Δεν ξέρω όμως και τί γίνεται με τα καινούρια διπλώματα. Αν το παίρνεις στα 18 για πρώτο μηχανάκι κάτι πάει κι έρχεται, γιατί είναι κάμποσα τα αλογάκια και θα γλυκάνουν. Αν όχι, και πρέπει να περάσεις από άλλο στάδιο πρώτα, χαιρετίσματα. Το χελωνονιντζάκι το 300άρι θα το καταπιεί αμάσητο και μετά φεύγει ο καθένας για άλλες μεγαλύτερες κατηγορίες.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Πολλά τα 6600. Με κάτι ακόμα παίρνεις 4κύλινδρο 600...
Επίσης με 6600 παίρνεις και αμάξι, βρίσκεις και μεταχειρισμένο τρακτέρ (με φρέζα), βαρκούλα με κουπιά να πηγαίνεις για καθετή, κι άμα είσαι μερακλής σβήνεις το ένα μηδενικό και το άλλο το κάνεις κι αυτό εξάρι και ξηγιέσαι μια επικλησούλα στο Σατανά.
Κι εγώ τα θεωρώ πολλά αλλά μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.
Σε έναν νέο οδηγό (22 χρονών αρχάριο πχ), που ψάχνεται να πάρει μηχανή και μπορεί να διαθέσει αυτά τα 6 χιλιάρικα θα του λέγατε τράβα πάρε 1000άρι τριετίας?
Να ρωτήσω με ποια λογική (της οικονομίας? της ασφάλειας? της άνεσης? της ταλαιπωρίας που τρώει η μηχανή?) ή θα σοκαριστώ με την απάντηση??
Αυτός που θα πήγαινε σε cbf ή σε hornet δε θα το κοιτάξει πιστεύω καν αυτό (εκτός κι αν το μηχανάκι κάνει θαύματα από πλευράς κατανάλωσης).
Γι'αυτό και είπα ότι όλα παίζονται στο τί επιτρέπεται ανάλογα το δίπλωμα (τα 100+ άλογα του hornet πχ σίγουρα θέλουν απεριορίστων. Για τα 47 του cb500r δεν ξέρω).