ωραίο μηχανάκι ρε φίλε
καλοτάξιδο !!!
there's no such thing as impossible
....Και φωτό ακόμα ...
Καλορίζικο ρε μαν και να το δούμε και καμιά μέρα από κοντά .
![]()
το ξέρω και τίς χρωστάω αλλα είχα 1 εβδομάδα δύσκολη λόγο ότι ο παππούς μπήκε στο νοσοκομείο λόγο καρδιάς ( τήν έβγαλε το αλάνι) , αύριο θα ανεβάσω τώρα που ηρέμησα λίγο
και επειδη γίνατε σοβαροι ας πώ το πρώτο καλό πήραγμα που άκουσα
αδελφός : κοιτα τώρα που έρχεται πάσχα μήν πολυ κυκλοφορείς μπορει να το πάρουν για επιτάφιο
μέτά προσπάθησε να με πείση ποοοοσο καλό είναι το bmw και προσφέρθηκε να μου το δώσει και να πάρει το guzzi![]()
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Καλοτάξιδο!
Το έχω οδηγήσει και είναι ακριβώς όπως τα γράφεις και περιφράφεις, άλλη φάση! Άντε και στα δικά μας...
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Απο ηλεκτρολογικής άποψης οκ φαίνεται ...Ανάβει και το λαμπάκι της νεκράς ...Μια χαρά .
Καλοτάξιδο ρεεεεεε !!!!!
καλοταξιδο ρε φιλε!!
εννοΑται πως αυριο θα το φερεις να το δουμε και απο κοντα...:P
Καλα χιλιομετρα....![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie