Ωραιες πατεντες και μελετημενη η δουλεια σας.Μπραβο σε πατερα και γιο.![]()
Ενα θελω να μας πεις οταν με το καλο το τελειωσετε που δεν βλεπω να αργει πολυ ...............
Μια συντομη περιγραφη των συναισθηματων της πρωτης βολτας που σου βγηκαν μετα απο ολο το ταξιδι αυτο
Δεν γράφω συχνά σε αυτό το thread, όμως παρακολουθώ συνέχεια..
Έχω μείνει άναυδος απ'τη δουλειά που έχετε κάνει!!! Και πραγματικά χαίρομαι πολύ που διάλεξα εσάς για να δώσω τη γριούλα!!
Συνεχίστε έτσι!!!![]()
Πατέρας πια..
Κι αν μαθεις τελικά πώς κατέληξε στα παιδιά.. θα πείς.. ήταν γραφτό!!!
Μακάρι να μπορούσα να την κρατήσω, όμως οι προτεραιότητες ήταν άλλες. Είμαι ήδη χιλιαδες χιλιόμετρα μακρυά, στην παγωμένη Νορβηγία και σας παρακολουθώ όλους από εδώ.
Ελπίζω κάποια στιγμή να ξεκινήσω κάποιο projectάκι από τα ξένα και να ποστάρω.
Σορυ για το σπαμ παίδες.
Συνεχίστε!!
Πατέρας πια..
ωραια πραματα ρε αρχοντες,κεντατε![]()
το συναισθημα αυτο το ενοιωσα οταν το φεραμε απο τη βαρη,ο πατερας με τραβαγε με το αμαξι
με συρματοσχοινο 8:00 - 9:00 το βραδυ(καλα που ειχε φορτισει την μπαταρια ο Νικος(universalgr1).
ενοιωθα τελεια,φαντασου τωρα που θα πηγαινει μονο του
οταν ερθεις Ελλαδα (......παγκοσμιε Ελληνα) η γριουλα θελει να σε δει
![]()
Νικο αφου δεν λες πως κατεληξε σε μας,θα πουμε εμεις
Ξεραμε την ανακατεσκευη που ειχες κανει στο kawa απο την αρχη (παρακολουθουσα και μου τρεχαν τα σαλια),
περασε ο καιρος, ειχες τελειωσει με την ανακασκευη σου και ξαφνικα εκει που εψαχνα στο car για τετοιο
μηχανακι, βλεπω την αγγελια σου οτι το πουλας.Το γνωρισα κατευθειαν το μηχανακι και σε πειρα τηλεφωνο,μου ειπες οτι το εχεις κλεισει να το παρει καποιος αλλος για ανταλλακτικα,σου εξηγω ποιος ειμαι και τι θελω να κανω το μηχανακι,σου ειπα να σου δωσω και παραπανω λεφτα,αρκει να το παρω εγω.Μου λες παρε με το βραδυ να το συζητησω με τον αλλον γιατι εχω δωσει το λογο μου,το βραδυ ξαναμιλησαμε και μου λες ελα παρτο,το μηχανακι ειναι στη βαρυ και δεν παιρνει μπρος,ηρθα με τον πατερα να το παρουμε και οταν σου ειπαμε τι χρωσταμε μας ειπες ακριβως το ποσο που ζηταγες στην αγγελια ().
Και τωρα ειναι δική μου σειρα να μου τρεχουν τα σαλια!!! χεχε
Και πάλι μπράβο ρε μάγκες!! Θα κανετε ενα Eliminator που ομοιο του δεν θα κυκλοφορει εκει έξω!!!
Κι οταν έρθω Ελλάδα... τη θυμάμαι την υπόσχεση, ετσι?? Βολτααααα!!!!![]()
Πατέρας πια..