LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αν θέλει κάποιος αύριο να πάμε παρέα, εγώ θα ανέβω από κηφισσό, έξοδος βαρυμπόμπη, διόνυσο, πεντέλη.
Μπορούμε να βρεθούμε μετά την γέφυρα της αχαρνών στο πρατήριο Έκο κατά τις 09:15-20.
Καλημέρα μας!![]()
Keep spamming!!!:a13:
Ξερεις να παμε απο εκει???!!!
Σουπερ! Ουτε εγω ειχα σκοπο μου να βγω Κηφισο αλλα ετσι οπως τα λες...
...99%* 9:00 θα ειμαι στην ΕΚΟ (Αυτο που ειναι ΜΕΤΑ τη γεφυρα της ΑΥΡΑΣ οπως ανεβαινουμε τον Κηφισο λες, ε? στον παραδρομο...)
*εκτος αν με παρει κι εμενα ο υπνος που δε το νομιζω τοσο καιρο που εχω να βγω βολτιτσα...
Είναι μετά την αχαρνών και καπάκια την γέφυρα της νέας φιλαδέλφειας.Είναι στον παράδρομο όπως έγραψε και ο dimchios.
Ναι ρε παιδί εκεί που λες είναι στον παράδρομο μετά την γέφυρα της νέας φιλαδέλφειας.
Θα στο στείλω το τηλ όκ.Τσεκ fb pm's
Keep spamming!!!:a13:
Την γέφυρα της φιλαδέλφειας την περνάω ή μπαίνω εκεί και κάνω καπάκι δεξιά πουχει ένα βενζινάδικο;
μη μπερδευεις την εξοδο στη γεφυρα της Χαλκιδονας που παει για το ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ!!!
Η ΕΠΟΜΕΝΗ εξοδος (που ειναι και γεφυρα), αυτη της "Αυρας", την προσπερνας και βλεπεις την ΕΚΟ στο δεξι σου χερι. εκει εχει και ενα ανοιγμα που σε βαζει στο παρκινγκ της ΕΚΟ
500 μέτρα περιπου πριν τη RENAULT
![]()
Α μάλιστα.πριν τη ρενό.το πιασα.
Οκ θενξ και τα λέμε αύριο
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
ωπα. τωρα το ειδα.θα ερθει και ο παπους να σας προσεχει.[μην χαθειτε]![]()
Πολύ, μα πολύ πιθανόν! +2![]()
![]()
μαζουτήκαμαν πολλές τελικά! Οκ κορίτσια.!!! οκ!!!!!!
Υ.Γ. Δεν ξέρω κανέναν σας πρώτη μου βόλτα είναι μαζί σας. Κανονίστε να μην με καταλάβετε και ψάχνομαι στην πλατεία πεντέλης. (Έχετε τον νου για ένα ktm lc4 prestige-Θα ακούγομαι σαν πουτ@ν@ δεν έφτιαξα την εξάτμιση και χάνει από μπροστά!)
Τελευταία τροποποίηση από Hintro; 23/03/2013 στις 14:05.
Braaaaaaaaaaaaaaaaaapppp Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaappppp!!! Ο εγκέφαλος πρέπει να λειτουργεί σε MODE 010001110001