αν θες τελικη περνεις κανα χαχιαμπουζα οχι μοταρτ
αν θες τελικη περνεις κανα χαχιαμπουζα οχι μοταρτ
ORGIA!!!!!
Δλδ περνω DRZ400sm με μινι τριπ και τετοια δεν ειχε προβλημα..!Ετσι...?
Αλλιως ρε παιδια αν ειναι να κολανε τοσο ευκολα αυτα να κατσω με το διχρονο που παω οπου θελω χωρις να φοβαμαι...!
Που είναι ο ντεβιλς ρε όταν τον χρειαζεσαι;
Κοιτάει γριες ο ζιγκολο...
![]()
ρε παληκαρια συνελθετε λιγο!!
οταν ενα μηχανακι μπορει να πιασει τα 180 σημαινει οτι μπορει να ταξιδεψει ανετα με ταχυτητες 100/150χλμ !αν τερματιζει στα 140 θα πηγαινει στον δρομο(για να μην εκραγει) μαζι με τα CryptonX !! :a029:
δεν ειδα να ειπε καπου ο ανθρωπος οτι θελει μοταρντ για πιστα!
δηλαδη εσεις μετα τα 140 πατε σε 300 και μπουσα?? τι λε ρε παιδι μου![]()
α,δλδ τα sm δεν βγαινουν εθνικη και δεν εχουν τελικες...
αρα για εθνικη και τελικες ειναι μονο τα busa...
φανταζομαι η συλλογιστικη αυτη βγανει συμφωνα με αυτο
επισης, ασε την εθνικη και τις τελικες...
αν ερθει διπλα του ενα συγχρονο sm (τυπου ΧΤΧ, LC4, Duke II, Hus 610) στην Συγγρου ή Μεσογειων ή Κατεχακη ή καπου τελοσπαντων που να μπορει να πιασει καμια 170αρα, ας σφυριξει κλεφτικα καλυτερα...γιατι αν τσιμπησει και ανοιξει, θα γελανε και τα πεζοδρομια...
και δεν συζηταμε για δυνατα sm (τυπου Duke III, Husaberg, κλπ)...εκει δεν μπορει να πλησιασει γιατι διαθετει 3χιλ μονο...
Μα ρε παιδια δεν σκευτομαι για XTX Ουτε για κοντρες καιγομαι...
Αν ερ8ει διπλα μ ενα τετοιο μηχανακι σε καμια εθνικη δεν θα το κοιταξω καν γιατι ειναι παχυδερμα και ασχημα για εμενα...!
κ αν ηθελα τελικη θα αλαζα γραναζομα....!
Πανω απο 130 δεν παω ποτε με μηχανη γτ αν κ λιγο καγκουρας την θελω την ζωη μ ακομα...!
Ασε που εχω φιλο που πεθανε κ εναν γνωστο αναπηρο απο πιστιαρες και οι δυο....!
εγω κοιταω ενα κολημενο CCM 404 ds sm που εχει στο CAR.GR για να το παρω φτηνα κ να το κανω μονος μου καινουριο για να εχω το κεφαλι μ ησυχο...!
Απλα δεν ξερω τι κοστος θα εχω λεει λειπει μονο η κεφαλι...!Ποσο παει μια κεφαλι απο τετραχρονα...?
μαλλον διαβαζεις και καταλαβαινεις τα πραγματα οπως σε συμφερει ,...κανεις δεν ειπε οτι τα σμ ΔΕΝ βγαινουν εθνικη ... απλα εγω λεω οτι ΟΠΟΙΟΣ παιρνει σμ με κριτηριο την τελικη στην εθνικη εχει προβλημα αντιληψξς των πραγματων και των καταστασεων ...
απο κει και περα ο τιτλος συγχρονο σμ , ειναι ακυρος στην συγκριση σου ,μιας και το μονο πιο συγχρονο απο αυτα που παρεθεσες σε σχεση με το δρ ειναι το χτχ...
οπως και τελος το 17αρα = σμ ειναι ακομα ενα θεμα που ταιριαζει το βιντεο που εβαλες ... sm ειναι κατηγορια αντιστοιχη με τα ΜΧ ...
καθαρα αγωνες ...καθαρα αγωνιστικά... απο εκει και περα ημιμετρα ...ειναι σαν αν λες οτι το φειζερ ειναι ςς λογω παρομοιων διαστασεων ελαστικων και επειδη και με το φειζερ μπορεις να κανεις γυροβολιες στα μεγαρα
PROzacRIDER
Απλα κατι ασχετο για τα SXV 550 τι λετε...?
εχει και ενα ποιο καλο ΚΤΜ 990 sm,και τελικες και στησιμο και κανιβαλισμοι και ολα,κανε μια ασφαλεια ζωης πρωτα καi παρτο
κατασταλαξε πρωτα τι θες γιατι απο ccm μας πηγες σε sxv και τουμπαλιν,αν θες το συγκεκριμενο ccm που ειπες δες την ζημια που εχει κοστολογησε την ζυγισε τα πραγματα και προχωρα,εδω θα ακουσεις γνωμες σχετικα αλλα φαινεται πως δεν εχεις καταληξη και εσυ καπου
με το να αλλαξεις γραναζομα δεν θα βγαλεις χλμ αν το μοτερ δεν εχει δυναμη...
αν δεν πας πανω απο 130 και θες να κανεις σουζες και εντο, παρε ενα XR250 ή ενα TTR250 και λιωστο...με τελικη μεχρι 130...και τιμη γυρω στο 1000αρικο και πιο κατω...
καλη λυση μου ακουγεται το ccm το κολημμενο για να το φτιαξεις, αλλα 1ον πρεπει να ξερεις ακριβως τι εχει για να υπολογισεις ποσο θα σου παει με ανταλλακτικα και εργασια και 2ον παιρνεις και βερες μαζι γιατι ειναι εντελως αντιεμπορικο...