Σελίδα 119 από 128 ΠρώτοΠρώτο ... 1969109114115116117118119120121122123124 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.771 έως 1.785 από 1920

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    σας ειδα αγροτικες γκουμουτσες στους επαρχιακους γυρω απ το Ηρακλειο (αλλα κ παντου αλλου, ειμαι σιγουρη) να μην ξερετε τι παει να πει λωριδα.. χωριο μου, δρομος μου, οπου θελω παω, ουγκ ε? :/
    να στριβω ακρη ακρη κ να κινδυνευω ειτε απο κατσικι δεξια ειτε απο μοσχαρι που οδηγαει αγροτικο στ αριστερα μου... :/
    αφου επεζησα λοιπον, ειδα κ ενα απο τα πιο ομορφα σημεια (με χιονια φουλ ακομα!!) στα 1750μ υψομετρο στον Ψηλορειτη κ χαζεψα κυριολεκτικα!
    στριβω, αρα υπαρχω..

Εσύ , τόσο καιρό στο νησί ( πως δε σε πέτυχα ακόμα? ) θα έπρεπε να έχεις συνηθίσει .

...Τα ίδια βέβαια και εγώ σήμερα ... Άλλα ντ΄άλλων πάνε και είναι και τύφλα τέτοιες μέρες ...Το κορυφαίο που είδα σήμερα ήταν 2 4χ4 να πηγαίνουν με 30 φορτωμένα μέλισσες (ήταν μέλισσες?) νύχτα ώρα μέρα που είναι ...και απο πίσω εμείς στην ουρά ...

ότι να'ναι..... Το avatar του/της parachuter
    Σας είδα χθες το απόγευμα στο Ρίο....Γερμανοί κλασσικά με GS 1200.....μόνο και μόνο την απορία στα πρόσωπά σας να βλέπατε που με είδατε φουλ προβλεπόμενο και με ξετάπωτες Ακράπες!!Φαντάζομαι δε παίζετε ξετάπωτοι στη χώρα σας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    σε ειδα φιλε με την πανεμορφη και κατακοκκινη mv agusta brutale σου εχθες Τεταρτη 20/3/ κατα τις 9.00 το πρωι στην γεφυρα της Μεταμορφωσης. Να σαι καλα φιλε μου, πηγαινα για δουλεια με το τουτου τιγκα ξενερωμενος και απλα μου εφτιαξες την μερα, καλα χιλιομετρα.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Portishead, σε ειδα που με ειδες στην Αττικη οδο

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από parachuter Προβολή μηνύματος
    Σας είδα χθες το απόγευμα στο Ρίο....Γερμανοί κλασσικά με GS 1200.....μόνο και μόνο την απορία στα πρόσωπά σας να βλέπατε που με είδατε φουλ προβλεπόμενο και με ξετάπωτες Ακράπες!!Φαντάζομαι δε παίζετε ξετάπωτοι στη χώρα σας!
    ...Ένας Γερμανός που κάνουμε βόλτες φοράει ένα ελαστικό με τακούνι της Heidenau στο 990R του και μας λέει πως στη χώρα του με αυτό απαγορεύεται να οδηγάς στην άσφαλτο

Σας είδα και εγώ καμπόσα Ευρωπαικά στοκ γυμνά υπερτούμπανα να κάθεστε στον ήλιο και να με κοιτάτε σε μαγαζί δίπλα στο σπίτι μου και να σπαράζει η καρδιά μου.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Σε είδα τσαντάκι μηρού να είσαι τίγκα ανοιχτό από Πειραιά μέχρι Περιστέρι και έπαθα σόκ!Ευτυχώς δεν χάθηκε τίποτα με τόσο αέρα κιόλας!
    Keep spamming!!!:a13:

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Σε είδα γ@μημένε να μου χτυπάς εν κινήσει το δεξί μου γόνατο με το αριστερό σου φτερό του αυτοκινήτου που προσπαθούσες να οδηγήσεις το πρωί στην Κηφισίας.

Δεν σας χωράει ο τόπος;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Σε είδα κάφρε με το Xsara χτες να σφάζεις το STOP και να βγαίνεις αέρα-πατέρα χωρίς να ελέξγεις εάν έρχεται κάποιος...ευτυχώς που πρόλαβα κι έπεσα στα φρένα έγκαιρα και είχα και το αγγελούδι μου μέσα στο αμάξι. Την επόμενη φορά που θα το κάνεις έρχομαι να είσαι πιο άτυχος και στη θέση μου να είναι νταλίκα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Σε είδα και σου φώναζα ξάδερφε να μπαίνεις ανάποδα στην πανεπιστημίου Σε είδα και σου έσκουζα φίλε μου να σφάζεις τα κόκκινα και τα stop (από Γλυφάδα μέχρι Δραπετσώνα) με εμένα συναναβάτη και εσύ να απαντάς έχω ξεχάσει τα γυαλιά μου δε βλέπω καλά !!! (σταματήστε τη γη θέλω να κατέβω). Σε είδα και σε άκουσα να μου προτείνεις δουλεία (ιδιαίτερα σκληρή και απαιτητική όπως ο ίδιος είπες) δέκα ώρες τη μέρα, έξι μέρες την εβδομάδα για 350 ευρό...

σε είδα....

σταμάτησα σε σταθμό στην λαμία που ποτέ δεν σταματάω (λόγω ανάγκης) και από όλα τα μηχανάκια του κόσμου, ήσουν εσύ, φουζουρού με εξατμίσεις two brothers (που τοσο ζαχαρώνω) να μου την σπάσεις που ανεβαίνω με το κουτί.....

φούστη μέρφυ, παλιόφουστα καιρέ.....

Μέλος Το avatar του/της _V_
    μα να ερθω διπλα σου και να.....με ιδιο μηχανακι,και εσυ
    να κανεις κατεβασμα και .......
    αστο καλυτερα.
    :a13:

Σε είδα, παρκαρισμένο ετσι στο Παγκράτι κι ακομα προσπαθω να καταλάβω το λόγο...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2013-03-23 18.54.43.jpg 
Προβολές:	332 
Μέγεθος:	63,2 KB 
ID:	285600
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Το πρώτο φανάρι το έσφαξες χαλαρά. Ησουν με το BMW σου δικάβαλος κι αν σε έριχνε ο ανυποψίαστος κουτάκιας δεν θα έφταιγε καθόλου. Και φυσικά ακράνωτοι να απολαύσετε την λιακάδα.

Στο δεύτερο φανάρι το ξανασκέφτηκες και το έσφαξες κι αυτό αλλά μόνο όσο χρειαζόταν για να το περάσεις και να σταματήσεις στη μέση της διασταύρωσης.

Δεν κατάλαβα όμως την αγανάκτηση της κυρίας στο πίσω κάθισμα για τα κορναρισματα που ακούστηκαν αφού δεν πήρες γραμμή το πράσινο καμιά ώρα αφού άναψε.
    I will take the mountains!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Λευκό ΚΤΜ Adventure με μαυρο πλεξι στην πινακίδα και ασημί VFR με βασεις τριβαλιτσου στον Αγ.Στέφανο,στο ρευμα προς Αθηνα κατα τις 13.00.
    The only easy day was yesterday.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF