Βλέπω τα έβρηκαν οι βαλεντινικές (ψυχές, αλλά η πρώτη σας σκέψη είναι πάντα η σωστή...)

Κουλομαρία δεν τον είπε στα σοβαρά κανείς. Αλίμονό μας κιόλας. Δεν θα τον πούμε και τον πιο γρήγορο όμως γιατί απλά δεν είναι.
Γιατί πρέπει να πούμε πως έχει μόνο αυτός κουκούνια (κοχόνες) και δεν έχει ο Dovi πχ?? ε? Μήπως γιατί ο Βάλες στην τελευταία του επαφή με τη φτουκάτι στην Χερέθ σε σχέση με τον Dovi εχθές ήταν 2,639 ολόκληρα δευτερόλεπτα πίσω?
Jerez 2012 QP Rossi-Ftucati : 1'42.961
Jerez 2013 test 2nd day Dovi-Ftucati: 1:40.322
Γιατί να μην υμνήσουμε τον Dovi λοιπόν για την χθεσινή του ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΗ απόδοση?
Ο θεός της Jerez εχθές ακούει στο όνομα Dovizioso και όχι Rossi. Τώρα θα μου πεις ο καθένας έχει δικαίωμα να τα βλέπει τα πράγματα όπως είναι αυτός και όχι όπως είναι στην πραγματικότητα, οπότε δεν θα πω εγώ σε κάποιον ποιον να εξυμνήσει. Και φυσικά το ίδιο ισχύει και για τους άλλους, άρα το:
αν θέλουμε να το εντάξουμε στην πραγματικότητα των αγώνων γίνεται: ΤΟΝ Γ@ΜΗΣΕ Ο DOVI ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ
Στο θέμα του ανδρισμού... Δεν ενθυμούμαι κάποιον σταυροφόρο να είπε ΜΑΣ Γ@ΜΗΣΑΝ όταν έφαγε γύρο ο γιατρός στο βρεγμένο που είναι και ''ο τομέας του''
Αφού πιστεύω πως τα στοιχεία, μας αναγκάζουν να συμφωνήσουμε στην δική μου γνώμη... πάμε παρακάτου.
Αν σήμερα σε στεγνή πίστα με αρκετούς στεγνούς και πιεσμένους γύρους ο γιατρός σας είναι πρώτος με πάνω απο 0.2 διαφορά απο τους άλλους τότε θα το γράψω με κεφαλαία πως τους γ@μησε.
Αν όμως τελειώσει την μέρα στην φυσική του θέση που είναι η 4η-5η να δω τι θα γράψετε εσείς

Και για να βοηθήσω λίγο ακόμα γιατί την συμπάθεια στους ταλαιπωρημένους αγωνιστικά συνοδοιπόρους μου την έχω, σας αφήνω και 0,2 αβάτζο. Δηλαδή αν τελειώσει έστω και 4ος με λιγότερο απο 0,2 δεν χρειάζεται να απολογηθείτε (πουτ@να μεγαλοσύνη

)
Στο θέμα της ''9σσστ'' οπτικής και για ακόμα μια φορά: Ο Vale δεν χρειάζεται να αποδείξει τπτ. Τον χαρήκαμε για ότι μας πρόσφερε, τον εξυμνήσαμε, τον κράξαμε, τον χορτάσαμε. Αν μπορεί να σηκώσει κι άλλη κούπα μαγκιά του, αν δεν μπορεί ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. Πάλι θα τερματίσει την καριέρα του ως ένας απο τους κορυφαίους κατακτητές πρωταθλημάτων (τι είπα ο πούστης

) όλων των εποχών.
Όπως ο θρύλος των motogp Casey stoner τερμάτισε ως ο ταχύτερος ever.
Όπως o κυρ Γιώργης ο Lorenzo ως ο πιο σταθερός ever.