Σελίδα 40 από 45 ΠρώτοΠρώτο ... 303536373839404142434445 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 586 έως 600 από 667

Θέμα: MotoGP 2013 Pre-Season

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Αν όμως τελειώσει την μέρα στην φυσική του θέση που είναι η 4η-5η να δω τι θα γράψετε εσείς Και για να βοηθήσω λίγο ακόμα γιατί την συμπάθεια στους ταλαιπωρημένους αγωνιστικά συνοδοιπόρους μου την έχω, σας αφήνω και 0,2 αβάτζο. Δηλαδή αν τελειώσει έστω και 4ος με λιγότερο απο 0,2 δεν χρειάζεται να απολογηθείτε (πουτ@να μεγαλοσύνη )

Όπως ο θρύλος των motogp Casey stoner τερμάτισε ως ο ταχύτερος ever.
    Όπως o κυρ Γιώργης ο Lorenzo ως ο πιο σταθερός ever.
    Ημαρτον...
    Γράφεις ότι ναναι, ναι?

ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΣΗ του Rossi 4-5ος και βάζεις και αβάντζο? Check stats first

Λορενζο ο πιο σταθερός??? Σε τι ακριβώς, και με ποια βάση τον συγκρίνεις?

Casey Faster Ever ?? Καλά, εδώ θα καταλάβεις τι είπες μόλις ξεκινήσουν οι αγώνες. Αν δλδ ο markez κάνει ταχύτερους γύρους ή lap record θα γίνει ο ταχύτερος ever, ενώ ο XX πιτσιρικάς το 2021 που θα τρέχει με 300 ελεγχόμενα άλογα και διαστημικά λάστιχα, θα είναι ο new faster ever motherfucker of universe και πάει λέγοντας...

Αλλο τίποτα ενδιαφέρον να συγκρίνουμε, έχεις?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Κατέθεσα την άποψή μου για την, τουλάχιστον περίεργη, σύγκριση που έκανες ωστε να παρουσιάσεις το λανθασμένο συμπέρασμά σου ως ορθό και λογικό.
    Οποιος διαβαζει κι εχει κοινό νου καταλαβαίνει.
    Οχι φίλε μου σκέψη μου δεν θα γίνεις όπως δεν επιδιώκω να γίνω εγώ δική σου. Ξαναλέω πως αυτή η σύγκριση αφορά την λογική του ValeGP. Τον γιατρό συγκρίνουν με τα πάντα, τον γιατρό σύγκρινα και εγώ.
    Όχι όταν δεν μας συμφέρει είναι μήλα - πορτοκάλια και όταν μας συμφέρει είναι μήλα - μήλα και να λέμε τους άλλους αντί. Όχι όταν ακούτε σύγκριση που δεν συμφέρει τον γιατρό να βγάζετε σπυράκια, και κάθε άλλη που υπερίσχυσε αυτός είναι θεμιτή. Αν θες να μιλήσουμε για τους αγώνες και γράψεις άποψη ευχαρίστως να σου απαντήσω συνομιλώντας. Προς το παρόν το μόνο που διέκρινα είναι πως θίχτηκες για τον πρίγκιπα, με κατέταξες χωρίς να ξέρεις και παρ αυτά ζητάς αντικειμενικότητα

Απο κει και πέρα είσαι παλι μόνος σου στην δική σου μοναδική perception.
    Πάλι Μόνος μου Δική μου Μοναδική Ρε ψηλέ να, ξέρεις; εεμ ο κόσμος μπορεί να έχει κι άλλο απο εκεί που ξέρουμε και πατάμε.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    δεν ειναι μονος του ...ειμαι και γω μαζι του...

υγ.ξερω,ξερω στα @@ σας...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ημαρτον...
    Γράφεις ότι ναναι, ναι?

Μπορεί, το ίδιο φαντάζομαι ισχύει για όλους σωστά?

Για να μου αποδείξεις λοιπόν το αντίθετο θέλω να μου πεις
    α) ποιος άνθρωπος των αγώνων είπε πως ο Γιώργος δεν είναι ο πιο σταθερός? (οκ το ever είναι πάντα υπερβολή οπότε βαραίνει ανάλογα)
    β) Ποια η φυσική θέση του Rossi? Θέλω να μου το αποδείξεις με δικά σου stats όπως ζήτησες
    γ) Το να μου πεις πως ο Casey δεν είναι o fastest ever να το ψιλοδεχτώ αν και για εμένα (αμόνγκ άδερς) είναι. Δεν μπορεί να το παραδέχονται οι ίδιες οι ομάδες και οι αντίπαλοί του και εγώ να λέω άλλα ντ άλλα...
    Απο εκεί και πέρα όμως μέχρι να παρουσιάζεις ως επιχείρημα πως θα καταλάβω πως δεν ήταν ο πιο γρήγορος επειδή απο την ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ και στο εξής άλλοι θα πάνε πιο γρήγορα είναι για δάκρυα.
    Οταν λέμε ο καλύτερος ή ο ταχύτερος ή ότι τεσπα εννοούμε στην εποχή του.
    Περιμένω απάντηση για να δούμε αν γράφω εγώ ότι ναναι.

Banned
    Όλοι οι πρώτοι αναβάτες είναι "εξωγήινοι", ΟΛΟΙ.
    Εγώ προτιμώ όταν τους συγκρίνω για να βγάλω τον "καλύτερο" να μην κάνω λεπτομερειακή προσέγγιση αλλά να "σπάω" πρώτα τις περιόδους σε 10ετιές και έτσι να βγάζω τον κορυφαίο, αυτόν δλδ που συνδυάζει όλα τα επιμέρους στοιχεία (ταχύτητα, πάθος, μυαλό, σταθερότητα, επιμονή, εργατικότητα, τεχνική κτλ)
    Καταλήγω πχ πως κορυφαίος των '90s ήταν το Μιχαλιό, των '00s ο άγιος Βαλεντίνος ο Ρώσσης, ενώ για τα '10s ακόμα παίζεται!
    Ποντάρω όμως τα εκατομμύρια μου στον άη Γιώργη τον Ρώσσηκίλερ...
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	%u0025CE%86%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82+%CE%93%CE%B5%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82.jpg 
Προβολές:	106 
Μέγεθος:	60,3 KB 
ID:	285720

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    θα σταματησετε να συγκρινετε οδηγους εδω μεσα η θα επεμβω τελικα?

εδω μιλαμε για οτι γινεται/θα γινει στο φετινο πρωταθλημα και ο κεισι απ' οσα ξερω ΔΕΝ τρεχει φετο(ς).αντε μπραβο τ' αγορια μ'...!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Banned
    Πιθανότατα βρέχει (μπορεί και να χιονίζει..) με βάση τους χρόνους μέχρι τώρα, μάλλον χαμένη και η σημερινή μέρα...

Μπορεί, το ίδιο φαντάζομαι ισχύει για όλους σωστά?

Για να μου αποδείξεις λοιπόν το αντίθετο θέλω να μου πεις
    α) ποιος άνθρωπος των αγώνων είπε πως ο Γιώργος δεν είναι ο πιο σταθερός? (οκ το ever είναι πάντα υπερβολή οπότε βαραίνει ανάλογα)
    β) Ποια η φυσική θέση του Rossi? Θέλω να μου το αποδείξεις με δικά σου stats όπως ζήτησες
    γ) Το να μου πεις πως ο Casey δεν είναι o fastest ever να το ψιλοδεχτώ αν και για εμένα (αμόνγκ άδερς) είναι. Δεν μπορεί να το παραδέχονται οι ίδιες οι ομάδες και οι αντίπαλοί του και εγώ να λέω άλλα ντ άλλα...
    Απο εκεί και πέρα όμως μέχρι να παρουσιάζεις ως επιχείρημα πως θα καταλάβω πως δεν ήταν ο πιο γρήγορος επειδή απο την ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ και στο εξής άλλοι θα πάνε πιο γρήγορα είναι για δάκρυα.
    Οταν λέμε ο καλύτερος ή ο ταχύτερος ή ότι τεσπα εννοούμε στην εποχή του.
    Περιμένω απάντηση για να δούμε αν γράφω εγώ ότι ναναι.
    1) Αγνοώ ποιός είπε οτι ο Jorge δεν είναι ο πιο σταθερός.
    Τι θα πει σταθερός εγώ να ρωτήσω? Σταθερός στο οτι τερματίζει 2-3ος και στη χάση και στη φέξη μπορεί να κερδίσει και κανένα αγώνα, στυλ Roberts JR το 2000 ή του Hayden το 2006 ?
    Αν μιλάμε για σταθερότητα σε συμμετοχές/podium/νικες κλπ η στατιστική βγάζει οτι οι Rossi/Stoner/Lorenzo (ασχετη σειρά) μοιράζονται τις 3 πρώτες θέσεις με ψιλοδιαφορές σε αριθμό νικών/podium/faster laps/συμμετοχών.
    αν μιλάμε για σταθερότητα στις νίκες (διαχρονικά) το παίρνει ο Rossi απ΄τα αποδυτήρια. Αν μιλάμε για σταθερότητα σε κατάκτηση πρωταθλημάτων, τα παίρνει ο Doohan, Agostini και πάει λέγοντας.
    Ανάλογα το τι θέλεις να δεις ως αποτέλεσμα, βγάζεις και το podium. Συμπεράσματα του στυl o τάδε ήταν ο ποιό σταθερός, είναι τρέχα γύρευε...

2) Δεν χρειάζεται να σου δείξω τίποτα. Είναι έτσι κι αλλιώς γελοίο να αναρωτιέσαι ποιά είναι η φυσική θέση ενός οδηγού που πρωταγωνιστεί από το 1997.

3) Γρηγορότερος σε συγκεκριμένες χρονιές είναι, όπως ήταν πολλοί οδηγοί στο παρελθόν και θα είναι και στο μέλλον.Σαφώς και είναι απ΄τους πιο ταλαντούχους οδηγούς ever. Από ΄κει και πέρα το ever είναι εντελώς αστοχο καθώς την ταχύτητα την προσδιορίζει η εξέλιξη, και απορώ σε τι στοιχεία το βασίζεις, εκτός από το τι είπαν οι άλλοι.

Δλδ αν ο Markez γαμήσει όλα τα lap records φέτος, τι θα λέμε? Οτι αν έτρεχε ο Stoner θα ήταν πιο γρήγορος ?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    θα σταματησετε να συγκρινετε οδηγους εδω μεσα η θα επεμβω τελικα?

εδω μιλαμε για οτι γινεται/θα γινει στο φετινο πρωταθλημα και ο κεισι απ' οσα ξερω ΔΕΝ τρεχει φετο(ς).αντε μπραβο τ' αγορια μ'...!
    Για το φετινό μιλάμε. Θα επιστρέψει ο Stoner, γιατί θα βγάλει τον μεγαλύτερο κιτρινόφτερο τόνο μέχρι τον Ιούνιο και δεν θα έχει να αποδείξει τίποτα στο ψάρεμα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    χαχαχχαα εχετε ξεφυγει.. αναμενομενο. η διαμαχη για τους οδηγους εχει το δικο της θρεντ απο οσο ξερω. βεβαια τωρα ειναι η καταλληλη περιοδος για θεωριες και νουμερα. οταν αρχισει η σεζον θα μιλαμε μονο για νικες και βαθρα. δεν υποστηριζω κανεναν φετος ( περσι συμπαθουσα τον στονερ αλλα με ξενερωσε ασχημα) ολες τους μου φαινονται παιδακια και ρομποτ οσον αφορα την ζωη τους εκτος πιστας κι ισως ο γιατρος (φτου κακα) να ειναι απο τους τελευταιους αντρες εκει μεσα. φυσικα αρχηγγος των παλιων θεων παραμενει ο εντουαρτς. (τρεχει φετος?) κορυφαιος οδηγος ολων των εποχων αγκοστινι στην κορυφη με χειλγουντ και πιο γρηγορος για την εποχη του για μεχρι τωρα ο μιχαλιος απο το αυστραλια.. αυτα. μπορειτε να συνεχισετε..

Banned
    Τον Stoner τον έφαγε η Dorna, αν ήθελε να τον κρατήσει και είχε και λίγο φαντασία θα το μπορούσε.
    Για παράδειγμα στον αγώνα της λαγκούνας, θα μπορούσε να γεμίσει τη λίμνη και να του προσαρμόσουν στον κοκοβιο του RCV ένα καλάμι ψαρέματος.
    Θα έμοιαζε λίγο με τρόλεϊ, αλλά θα είχε την ευκαιρία να αποδείξει σε όλους πως είναι ο ταχύτερος ψαράς που έχει πάρει Π.Π.motogp στην ιστορία!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    1) Αγνοώ ποιός είπε οτι ο Jorge δεν είναι ο πιο σταθερός.
    Και γιατί φταίνε οι άλλοι γι αυτό ρε συ?????? Ας παρακολουθούσες δηλώσεις αφού δεν βλέπεις απο μόνος σου τι σημαίνει σταθερός.
    Τι απίθανες συγκρίσεις είναι αυτές με τον Χέιντεν? Δευτεροτρίτος σαν τον Χέιντεν ο Γιώργος? Βοήθα Παναγία μου να τη βγάλουμε κι απόψε...

2) Δεν χρειάζεται να σου δείξω τίποτα. Είναι έτσι κι αλλιώς γελοίο να αναρωτιέσαι ποιά είναι η φυσική θέση ενός οδηγού που πρωταγωνιστεί από το 1997.
    Τι λες ρε συ? Τι σχέση έχει η θέση που ανήκει ένας αναβάτης και την οποία μπορούμε να υπολογίσουμε (με σχετική επισφάλεια φυσικά) βάση των πρόσφατων αποτελεσμάτων του, με το τι έκανε το 1997?
    Τι λες ρε συ που στο τέλος θα μας πείτε να μην πιάνουμε στο στόμα μας τον θεό βάλε γιατί είναι βλάσφημο?
    Αυτή είναι η λογική του 9σστ που λέω πως δεν πρέπει να έχει θέση σε κουβέντες.

απορώ σε τι στοιχεία το βασίζεις,εκτός από το τι είπαν οι άλλοι
    Ω μα φυσικά έτσι είναι. Δεν θα ακούσω τον Γιώργο, τον Cal, τον Ben, τον Vale, τον Jarvis όταν λένε πως ο Στονερ είναι ο πιο γρήγορος και θα ακούσω εσάς. Την αμερόληπτη γνώση την ίδια

Γενικά.... θα πρότεινα να διαβάζονται και οι δηλώσεις για να δείτε τι σκέφτονται και κάποιοι πιο άμεσα εμπλεκόμενοι απο εμάς. Επίσης σταματήστε να χωρίζετε σε κερκίδες και να νομίζετε πως όποιος δεν ανήκει στη δική σας είναι γελοίος γιατί είναι φονταμένταλ γελοία οπτική και εκθέτει αν δεν το 'χετε καταλάβει.
    Και μπαίνει ο τρούπ και τα στέλνει στο ανάλογο θρεντάκιιιι

Και γιατί φταίνε οι άλλοι γι αυτό ρε συ?????? Ας παρακολουθούσες δηλώσεις αφού δεν βλέπεις απο μόνος σου τι σημαίνει σταθερός.
    Τι απίθανες συγκρίσεις είναι αυτές με τον Χέιντεν? Δευτεροτρίτος σαν τον Χέιντεν ο Γιώργος? Βοήθα Παναγία μου να τη βγάλουμε κι απόψε...

Τι λες ρε συ? Τι σχέση έχει η θέση που ανήκει ένας αναβάτης και την οποία μπορούμε να υπολογίσουμε (με σχετική επισφάλεια φυσικά) βάση των πρόσφατων αποτελεσμάτων του, με το τι έκανε το 1997?
    Τι λες ρε συ που στο τέλος θα μας πείτε να μην πιάνουμε στο στόμα μας τον θεό βάλε γιατί είναι βλάσφημο?
    Αυτή είναι η λογική του 9σστ που λέω πως δεν πρέπει να έχει θέση σε κουβέντες.

Ω μα φυσικά έτσι είναι. Δεν θα ακούσω τον Γιώργο, τον Cal, τον Ben, τον Vale, τον Jarvis όταν λένε πως ο Στονερ είναι ο πιο γρήγορος και θα ακούσω εσάς. Την αμερόληπτη γνώση την ίδια

Γενικά.... θα πρότεινα να διαβάζονται και οι δηλώσεις για να δείτε τι σκέφτονται και κάποιοι πιο άμεσα εμπλεκόμενοι απο εμάς. Επίσης σταματήστε να χωρίζετε σε κερκίδες και να νομίζετε πως όποιος δεν ανήκει στη δική σας είναι γελοίος γιατί είναι φονταμένταλ γελοία οπτική και εκθέτει αν δεν το 'χετε καταλάβει.
    Και μπαίνει ο τρούπ και τα στέλνει στο ανάλογο θρεντάκιιιι
    Μην απομονώνεις αυτό που σε βολεύει. Σε ρώτησα τι σημαίνει «σταθερός», μιας και με το τρέχα γύρευε περί σταθερότητας και οι Hayden, Roberts JR ήταν σταθεροί. Θέλεις να μας πεις τι εννοείς «ο Jorge είναι ο πιο σταθερός ever» για να καταλάβουμε ?

Βασικά ναι, δεν τον πιάνεις στο στόμα σου με επιχειρήματα οτι η φυσική του θέση είναι 4ος-5ος γιατί είναι μαλακία. Δεν του βγήκε το Dulapi όπως και δεν βγήκε σε κανέναν από το 2009 που έβαλε carbon. Ας δούμε τι θα κάνει και φέτος, για να καταλήξουμε οχι στο αν είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, αλλά στο αν ήρθε η ώρα να πάει σπίτι του.

Καλό είναι να έχεις μια δική σου γνώμη. Αν βάλουμε κάτω για το πόσοι έχουν πει οτι ο Rossi είναι τιτανομέγιστος, Goat, Allien κλπ θα αλλάξεις γνώμη για αυτόν δηλαδή? Ε, ούτε και εγώ θα πεισθώ οτι ο δόντιας ήταν ο πιο γρήγορος ever. Τα ΄χουν πει για Surtees, Agostini, Heilwood, Roberts, Spencer, Schwantz, Reiney, Doohan, Rossi και δεν ισχύει, θα ισχύσει δλδ για τον ψαρά?
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Banned
    Στέγνωσε και γράφουν χρόνους!
    Ο Μάρκος μπροστά ο κατσαρίδας δεύτερος, θέλει περίπου 35 λεπτά να τελειώσει.

Παρόμοια θέματα

1. MotoGP 2014 Pre-Season
    από endopandou στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2014, 23:15
  2. SBK 2014 pre season
    από endopandou στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 93
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2014, 19:33
  3. MotoGP 2013, Round 2 Circuit of the Americas
    από akaposto στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 250
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2013, 08:26
  4. MotoGP 2013, Round 1 Qatar
    από chr1s_86 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 350
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2013, 09:58
  5. MotoGP 2006 Compilation v2.0 (Full Season)
    από vassilis88 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2007, 18:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF