ενταξει αρχηγε λιωστους ολους.μονο ασε το θρεντ καθαρο γιατι οπως ειπε και ο Aρης λεει επιλογη supermotard.
ενταξει αρχηγε λιωστους ολους.μονο ασε το θρεντ καθαρο γιατι οπως ειπε και ο Aρης λεει επιλογη supermotard.
ε,αφου λεει οτι εχει ανοιξει με παλιο xr650 και δεν ειχε καν νοημα, εγω τι να του πω??
βεβαια το οτι το XR650 παραγοταν απο το 2000 μεχρι το 2007, χωρις καμια αλλαγη (ουτε καν χρωμα) δεν πρεπει να εχει καμια σημασια...
για πες μας ρε Στεφανακ' ποσα αλογα πηρες με τα τελικα και το ανοιχτο φιλτρο?
![]()
To XT-X ΤΟ ΠΟΛΥ να κοντραρετε με κανα aprilia strada.....
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
το xr μαλλον θα ηταν 600(λαθος μου) γτ πραγματικα δεν ειχε νοημα!μιστερ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑ devil kitty σταφανακο να λες τα φιλαρακια σου!
bros καταλαβες τι εγραψες? ιδιο μοτερ εχουν..
το Ε εχει εκεντροφορο και FCR αν θημαμε καλα ,πλαστικο τεποζιτο επισης και ισως διαφορετικες αναρτησεις...αν μπορεις βρες 400SM ειναι πιο κενουργιο φορα και τα USD ...
ORGIA!!!!!
το DRZ-Ε έχει λίγο ποιο ζωντανό κινητήρα αλλά δεν είναι street legal και ακόμα και εάν του έχει βγάλει με κάποιο τρόπο πινακίδα ο προηγούμενος, κουβαλάει τα κουσούρια του (θόρυβο, φώτα, υποπλαίσιο, κλειδαριά, όργανα, κλπ κλπ)
Από κινητήρα είναι και τα δύο (τρία μαζί με το CCM) άθραυστα, αλλά για μεταχειρισμένο έτσι και αλλιώς θέλει καλό έλεγχο.
Το νεότερο DRZ-SM που λεει από επάνω ο astro είναι ιδανική περίπτωση, από την άλλη εγώ θα κοίταγα και το 400 το CCM που έχει κινητήρα "Ε" χωρίς τα υπόλοιπο του DRZ-E που σου έγραψα παραπάνω. Άσε που λόγο μάρκας θα το βγεις και φθηνότερα (και θα το δώσεις και φθηνότερα όταν έρθει η ώρα του βέβαια)
ότι και να επιλέξεις εννοείτε ότι θέλει πολύ καλό έλεγχο από συνεργείο
![]()
Καταφερά να διαβάσω μέχρι την σελίδα πέντε!
Γιατι δεν κάνεις υπομονή να μαζέψεις 1,500 χιλιάρικο ακόμα να παζαρέψεις κανα Hypermotard 1100 που και λίγο ποιο καλά απ το ΧΤΧ πάει σε τελικές και το ρεζερβουάρ του ειναι για μίνι τριπ... μπορει να σε βγάλει μέχρι και 98χλμ και δε χαλάει όπως το SXV και θα σε βγάλει και τουλάχιστον 30.000 απροβλημάτιστα χλμτρα!?![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
εγω θα λεγα 610SM >06 καρμπυρατεβρ, αιντα ιντζέξιο
Ειναι φτηνο, ομορφο, παιχνιδιαρικο, κανει δικαβαλο και εχει μετρια σχετικα συντηρηση για κομιουτερ.
Τελευταία τροποποίηση από Stabak; 27/03/2013 στις 13:48.
Ban 'em all