παιδια να τελειωνουμε με εγγραφες και πληρωμες παρακαλω.Ας ειμαστε λιγο τυπικοι..
παιδια να τελειωνουμε με εγγραφες και πληρωμες παρακαλω.Ας ειμαστε λιγο τυπικοι..
Με πήρε σήμερα ο Σπύρος Κούτρας από το css και μας λείπουν 4 εγγραφές (και πληρωμές) ενώ υπάρχει και ένας (Γερογιάννης αν θυμάμαι καλά το όνομα) ο οποίος έβαλε τα λεφτά αλλά δεν έχει κάνει εγγραφή και δεν ξέρουν ημερομηνία/level κλπ
παιδιά άκυρος εγώ την τελευταία στιγμή @^%$&* Συμπαθάτε με.
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Δεν έχω κάνει κατάθεση ακόμα, γιατί περιμένω απο το css να μου πουν το κόστος ενοικίασης μηχανής.
Καλησπέρα παιδιά.
Τα λεφτά τα έβαλα σήμερα το πρωί. Εγγραφή είχα κάνει κανονικά το Σάββατο! Δεν γίνεται να μην το βλέπουν! Μου έστειλαν και email επιβεβαίωσης κιολας. Πώς αλλιώς θα μάθαινα τον λογαριασμό κατάθεσης
edit: Όλα καλά.![]()
Τελευταία τροποποίηση από Giorgos19; 27/03/2013 στις 15:27.
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Παιδια παρακαλω ας τελειωνουμε λιγο με τις πληρωμες οσοι εγγραφηκαμε,ενω οι αναποφασιστοι ας ξεκαθαρισουν τι θα κανουν.Πλεον τιθεται θεμα συμμετοχων και πιθανον να χρειαστει να αντικαταστησουμε καποιους για να ειμαστε οκ χρηματικα.
με το σπυρο που μιλησα μου ειπε πως θα ξερουν 100% την Παρασκευη.Μαλον για fz8 αποσο ξερω.
Λοιπόν,μίλησα πριν λίγο με τον Σπύρο τον Κούτρα,έκανα την εγγραφή,όσο για την πληρωμή μού έδωσε έναν αέρα μερικών ημερών κι όπως φαίνεται,θα δώσω το παρών.
Ευχαριστώ κι από δω Σπύρο!![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
Μου απάντησαν τελικά για την τιμή ενοικίασης μοτοσυκλέτας και η τιμή είναι 155 ευρώ.
Πέρασα καταπληκτικά λοιπόν,γνώρισα καλύτερα το μηχανάκι μου,έμαθα πραγματάκια που μού κάνουν τώρα την οδήγηση πιο απολαυστική και χαίρομαι που έκανα αυτήν επένδυση.
Είναι χρήματα που,όσο κι αν μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω αλλού,έπιασαν τόπο με το παραπάνω.Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη τής διοργάνωσης και ιδιαίτερα στο Σπύρο.![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.