πήρα τον χάρτη της road, τσέκαρα την όλη περιοχή που με ενδιαφέρει, διάβασα τις απόψεις/συμβουλές σας και μάλλον κατέληξα
επομένως....
η εκδρομή θα γίνει είτε 21/04 είτε 28/04 ανάλογα με τον καιρό.... αν δλδ στις 21/04 προβλέπεται καλός (οχι μαυρίλα στον ουρανό και βροχές), δεν θα ρισκάρω μήπως στις 28/04 είναι καλύτερος.... στις 28/04 θα μεταφερθεί εφόσον για 21/04 προβλέπεται ο καιρός να τον Μπαίρνει
- μεγάλη διαδρομή εδω
- χιλιόμετρα 650
- κόστος μπενζίνας 80€ (με κατανάλωση 7lt/100 και τιμή 1,7€/lt)
- εκκίνηση στις 8πμ αυστηρώς από το γνωστό ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ στο χαιδάρι (ελάτε λίγο πιο νωρίς να πιούμε κανά καφεδάκι) - γεμάτα ντεπόζιτα σιβουπλές....
- ρυθμοι τουριστικοί και όπου με/μας παίρνει σβέλτοι (προσωπικά δεν θέλω να βραδυασω)
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ
υπάρχει και η εξής (μικρή) εναλλακτική διαδρομή εδώ
η διαφορά είναι 75 χιλιόμετρα (μια ώρα δλδ) λιγότερα
προσωπικά, εγώ δεν τρωω στις εκδρομές.... αν κάποιοι θέλουν να φάνε, μπορούν να τραβήξουν προς τα πάνω, και να τους βρω/βούμε στο ταβερνείο αφού κάνω/κάνουμε την γύρα μου ... για το που θα φάτε, βγάλτε τα ματάκια σας, νομίζω οτι στην διαδρομή συμπεριλαμβάνονται ολες οι προτάσεις σας
αυτά προς το παρόν.....
Τελευταία τροποποίηση από spyrakos35; 28/03/2013 στις 00:36.
βρε συ μην το ψειρίζεις πολύ. βγάλε μια διαδρομή με τη διαδρομή που ΕΣΥ γουστΕρνεις ανάλογα το τι θες να δεις και όποιος θέλει ακολουθεί. Το παν είναι να γίνει χαβαλές και να περάσετε όλοι τζάμι
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Τράβα κοιμήσου μπαμπάκο.
Έχεις να τραβήξεις κουπί το Σαββάτο.............(ο κλόουν που κλείσαμε αρρώστησε και μάντεψε ποιος θα τον αντικαταστήσει) χαχαχα.
Disabling spam.....................................
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing