Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: Ελαστικά για cb sf 400

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SF Προβολή μηνύματος
    Από την πρώτη στιγμή που πήρα το 400, πίσω έβαλα λάστιχο 150, και μετά από 15 χρόνια μπορώ να πω ότι ταιριάζει απόλυτα στο μηχανάκι. Όχι οτι το 140 ειναι κακό δηλαδή. Αλλά εγώ μόνο 150 βάζω. Τώρα φοράω Dunlop Qualifier (πριν 2-3 μηνες τα εβαλα) και είχα να δω τόσο ωραίο λάστιχο (για το 400) χρόνια πολλά. Πριν είχα Diablo απλά, που ήταν μεγάλη αποτυχία. Τα rosso είναι σαφέστατα overkill, εκτός αν μας περισσεύουν λεφτά. Για την ώρα, αν τα άλλαζα, πάλι Dunlop θα έβαζα. Bridgestone είχα τα BT-92 (πολύ σκληρά, μέτρια κορώνα), το 90 δε το είχα βάλει.
    Αρκετα σαφηs και κατατοπιστικοs! Ευχαριστω!
    Πατέρας πια..

Το site της Dunlop (δίνοντας τύπο/μοντέλο της μοτοσυκλέτας) προτείνει για το super four τα ελαστικά K82. Όπου και να ρώτησα όμως, μου είπαν ότι είναι παλιός τύπος ελαστικού και δεν μου το συστήνουν, ενώ δεν ξέρουν και αν είναι διαθέσιμο πλέον...
    Μου πρότειναν όμως ανεπιφύλακτα (σε 2 μαγαζιά που πήγα) τα Bridgestone BT45 στα €180-190 τοποθετημένα...
    Τα φοράει κανείς;
    Έχετε άποψη για το θέμα;
    Έχετε κάποια άλλη εναλλακτική;;;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Bridgestone-BT45.jpg 
Προβολές:	39 
Μέγεθος:	13,7 KB 
ID:	285951
    Τελευταία τροποποίηση από SAC; 28/03/2013 στις 08:58.

Τα καινούρια λάστιχα φορέθηκαν (Bridgestone BT45) σε γνωστό κατάστημα της Μιχαλακοπούλου, όπου μετά από πολύ φιλική κουβεντούλα με τον ιδιοκτήτη (άψογος οικοδεσπότης) και περιγράφοντάς του τη χρήση που κάνω στη μοτοσυκλέτα, μου τα συνέστησε ανεπιφύλακτα!!!
    Το deal έκλεισε στα €180 και έχω την αίσθηση (δεν ξέρω αν είναι μόνο ψυχολογικό το θέμα...) ότι καβαλάω μια ακόμα καλύτερη μοτοσυκλέτα...

Καλά χιλιόμετρα λοιπόν!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Λαδια για cb 400 sf
    από psionic στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2006, 21:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας