Καλά το 0 και το 5.....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
parte xabari
το 23 τί είναι;![]()
Καλά το 0 και το 5.....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
parte xabari
το 23 τί είναι;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Το 23 αναφέρεται σε μέγεθος και το ξέρουν καλά τα βαζέλια και τα χανουμάκια!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Καλά το 0 και το 5.....
το 23 τί είναι;![]()
![]()
![]()
Τα είδαν ο μεν στην πρώτη αγωνιστική και ο δε (???) μερικές αγωνιστικές αργότερα.Δεν θυμάμαι γιατι δεν ασχολούμε με μικρομεσαίες ομάδες.
Και φίλοι μου καταλαβαίνετε τι γίνετε όσο μεγαλώνει...![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
όποιος λέει δεν μπορεί να πηδήξει... αυνανίζεται...
Αυτό μου θυμίζει πλάκα πλάκα , απο κάποιους κόκκινους (οχι τον προλαλήσαντα , μιας και κάνει humor φαντάζομαι), όταν στα σοβαρά αποδέχονται οτι είμαστε ικανοποιημένοι , με το Ελληνικό πρωτάθλημα , μιας και τους νικούμε όλους εκεί... (αυτό είναι υπό εξέταση ακόμα)...
Το θέμα είναι οτι στην Ευρώπη όμως έχουν γίνει σημείο αναφοράς και παραληρρισμού με τον "πάτο του βαρελιού" σαν παρουσία...
Και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για να παραβλεφθεί.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
re villa gamoto ta 8es kai ta les i sou ksefeygoun?? prepei n ato koitaxeis omws...
Treli bala
me omada pou pige na YPOBIBASTEI FETOS (kai min pei kaneis malakia, as dei tin persini ba8mologia. Me 30 ba8mous epese i alli kai rosenborg eixe 34 stous opoious eftase me niki stin teleytaia agwnistiki!!)
Episis eixe 3 bdomades na paiksei bala!! Eleos diladi
osos gia tin balara, nai ontos o vazelos den exei dei pote tetoia..... apisteyti malakias bala pou paizei o gavros!!!
DANI GERA, fatous ta lefta!
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
Πολύ καλή μπάλα σήμερα.Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.ΟΜΑΔΑ με όλη την σημασία της λέξης.Εξάλλου φαινόταν και απο τη κατοχή μπάλας που άγγιξε το 60%.
Δυστυχώς τέτοιο ποδόσφαιρο τα φιλαράκια μας οι βάζελοι ΔΕΝ πρόκειται ποτε να δουν την ομάδα τους να παίζει.Μα ποτέ.Ή θα ξεφτυλλίζονται με 5άρες και σχόλια τύπου περί τσιρκου ή θα παίζουν κλοτσοσκούφι και ότι κάτσει.
Κατα τ'αλλα είδαμε άλλο ένα σενάριο ήττας απο τους καταπληκτικούς παίχτες μας!!!
Απο το sportime μια φράση που δείχνει όλη την εικόνα:
"Η... διαστροφή των παικτών του Ολυμπιακού είναι τέτοια που μπορούν να δεχθούν και... τρίγκολο στην εκπνοή!"
Όλα τα άλλα περισσεύουν...
[QUOTE][ρε εισαστε κομπλεξικοι αντι - γαυροι!
καλα δεν ειδατε τη ΜΠΑΛΑ που επαιξε η ομαδαρα του Πειραια?
με τετοια μπαλα, το διπλο θα το παρει στο ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ/QUOTE]
ΨΙΤ ΝΤΕΜΗΔΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ << ΖΕΝΙΘ >>> !!:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Gandalf εννοείται ότι όλα είναι πάνω στην πλάκα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
όποιος λέει δεν μπορεί να πηδήξει... αυνανίζεται...
Αυτό μου θυμίζει πλάκα πλάκα , απο κάποιους κόκκινους (οχι τον προλαλήσαντα , μιας και κάνει humor φαντάζομαι), όταν στα σοβαρά αποδέχονται οτι είμαστε ικανοποιημένοι , με το Ελληνικό πρωτάθλημα , μιας και τους νικούμε όλους εκεί... (αυτό είναι υπό εξέταση ακόμα)...
Το θέμα είναι οτι στην Ευρώπη όμως έχουν γίνει σημείο αναφοράς και παραληρρισμού με τον "πάτο του βαρελιού" σαν παρουσία...
Και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για να παραβλεφθεί.
Gandalf
Στο γραπτό λόγο εδω μέσα μόνο τα smilies μας σώνουν λίγο στο να δώσουμε τον τόνο που θέλουμε.Μετά αν δεν γράψουμε και καμια καφρίλα!!!
Γενικά τώρα:
Αν και μερικοί δεν μπορούν να κρύψουν την "αρρώστια" τους με αυτά.
Φυσικά υπάρχει και συνέχεια όμως...
Τέλος πάντων.
Εμένα ρε φίλε μου άρεσε ο Ντάνι.Το άτομο έτρεξε,κράτησε μπάλα,πήρε φάουλ,μάρκαρε πολλές φορές στην άμυνα και έκλεψε μπάλλα.Και μιλάμε για φορ.Και έδειξε ότι το κατέχει πολύ το τόπι.Και επίσης δεν έκανε σωστη προετοιμασία.Αρα δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος.Αλλα έδειξε στοιχεία μεγάλου παίχτη.
Εσύ τώρα με τις πράσινες παρωπίδες γελάσαν και τα μουστάκια σου.Αλλά τι άλλο μπορείς να κάνεις όταν παίζεις με Βύντρα και Κώτσιο???
Δεν παίξαμε καθόλου στο διάστημα 55-75.Αυτό το δέχομαι.Αλλά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κατοχή κοντά στο 60% και οι αντίπαλοι αμύνονταν 10 κάτω απο την σεντρα.Όσο καλή και να μην είναι φέτος είναι πολύ καλύτερη απο τις αντίστοιχες ελληνικές.Δηλ. τι φάσεις περιμένεις να βγάλεις.Δεν είπε κανείς ότι ήμασταν Λυών.
Αλλά η μπάλλα γύρναγε πολύ καλά υπο μεγάλη πίεση.Μετα το 55' είχαμε μια καθίζηση αλλά και πάλι δεν κινδυνεύσαμε.Έγινε ένα χαζό πέναλτι όπως και πέρσυ...το πιάσαμε και παρόλα αυτά πάλι δεν νικήσαμε.
Σε αυτό το μάτς σαν φίλαθλος έμεινα ικανοποιημένος απο την απόδοση της ομάδας.Αλλά τι να κάνουμε να τους κρεμάσουμε?
Πρώτη φορά οι δηλώσεις του Σόλιντ ήταν πολύ εύστοχες.
Ιδωμεν...
ΌΟΟΟΟΟΟΟΟχι στο ΖΕΝΙΘ...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ΨΙΤ ΝΤΕΜΗΔΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ << ΖΕΝΙΘ >>> !!:rotflmao: :rotflmao:
[/B]
στο ΖΕΝΙΤ!!!![]()
![]()
![]()
δε μπορω να πω τιποτα γιατι ο γαυρος με αποστομωσε φετος...
ειχα για σιγουρο τις 6 ηττες ενω αυτος εκανε και μια ισοπαλια
γαμωτο...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κίτρινες παρακαλώ... και οχι δεν γέλασαν τα μουστάκια μου.. το οτι θα φέρνατε άσχημο αποτέλεσμα δεν θα ήταν έκπληξη...Εσύ τώρα με τις πράσινες παρωπίδες γελάσαν και τα μουστάκια σου
Έκπληξη , έστι όπως μας έχετε συνιθίσει είναι να κρατάτε το παιχνίδι και να κάνετε οτι μπορείτε για να το χάσετε....άκου να πιάνει πέναλτυ ο Νικοπολίδης και να το τρώνε απο χαζομάρα...
Για να μην μιλήσω στην φάση που του έφυγε η μπάλα απο τα χέρια και έφυγε λίγο άουτ, έτσι και το έτρωγε τι θα άκουγε...χεχεχεχεχε
Τελικά όλοι άρρωστοι είμαστε...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Ρε γαύροι! Άι μόκο ρε όρνια! "Αδικημένοι" από τη ζωή και "ματιασμένοι"! Σταδιάλα που θα μιλήσετε, οι τελευταίοι με τον ένα βαθμό! Τουλάχιστον οι παίκτες της Πανάθας δεν έχουν κάνει τον προπονητή τους να πιστεύει πως έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Το ακούσαμε και αυτό!!!
Ρε άι ρε λίγοι!
Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.
Nothing is Impossible!
Δεν αναφερόμουν σε σένα γι'αυτό και έβαλα και το "γενικά" στην αρχή.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Κίτρινες παρακαλώ... και οχι δεν γέλασαν τα μουστάκια μου.. το οτι θα φέρνατε άσχημο αποτέλεσμα δεν θα ήταν έκπληξη...
Έκπληξη , έστι όπως μας έχετε συνιθίσει είναι να κρατάτε το παιχνίδι και να κάνετε οτι μπορείτε για να το χάσετε....άκου να πιάνει πέναλτυ ο Νικοπολίδης και να το τρώνε απο χαζομάρα...
Για να μην μιλήσω στην φάση που του έφυγε η μπάλα απο τα χέρια και έφυγε λίγο άουτ, έτσι και το έτρωγε τι θα άκουγε...χεχεχεχεχε
Τελικά όλοι άρρωστοι είμαστε...
Gandalf
Το ξέρω ότι έχεις κίτρινα μουστάκια εσυ![]()
Κατα τ'άλλα συμφωνώ μαζί σου και στο παραπάνω ποστ
Συγκρίνεις αυτό το ποδόσφαιρο που έπαιξε χτες ο γαύρος με το ποδόσφαιρο που έπαιξε πχ ο Παναθηναϊκός μέσα στη Μάντεστερ στο 3-1...όταν είχαμε χάσει 3 τετ α τετ στα 20 λεπτά????Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
Πολύ καλή μπάλα σήμερα.Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.ΟΜΑΔΑ με όλη την σημασία της λέξης.Εξάλλου φαινόταν και απο τη κατοχή μπάλας που άγγιξε το 60%.
Δυστυχώς τέτοιο ποδόσφαιρο τα φιλαράκια μας οι βάζελοι ΔΕΝ πρόκειται ποτε να δουν την ομάδα τους να παίζει.Μα ποτέ.Ή θα ξεφτυλλίζονται με 5άρες και σχόλια τύπου περί τσιρκου ή θα παίζουν κλοτσοσκούφι και ότι κάτσει.
Κατα τ'αλλα είδαμε άλλο ένα σενάριο ήττας απο τους καταπληκτικούς παίχτες μας!!!
Απο το sportime μια φράση που δείχνει όλη την εικόνα:
"Η... διαστροφή των παικτών του Ολυμπιακού είναι τέτοια που μπορούν να δεχθούν και... τρίγκολο στην εκπνοή!"
Όλα τα άλλα περισσεύουν...
μην τρελαθούμε κιόλας....εντάξει είχατε κατοχή απέναντι στη Ρόζεμπρογκ η οποία μάλιστα έχει να παίξει επισημο αγώνα 1 μήνα...και πάλι η κατοχή ήταν ανούσια χωρίς ευκαιρίες....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Κατοχή, είχαν και οι Γερμανοί για 5 σχεδόν χρόνια αλλά........ τον πούλο !!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
«ΟΛΥΜΠΙΚ ΟΛΥΜΠΙΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ
ΟΜΑΔΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ
ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΟΥ»
ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΕΚΤΗΣ) ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ
ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ
???????Αρχικά δημιουργήθηκε από JohnSpy
«ΟΛΥΜΠΙΚ ΟΛΥΜΠΙΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ
ΟΜΑΔΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ
ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΟΥ»