φορτωνονται σκυλια γατια????μιλας σαν να αντιπαθεις τα ζωα sniper...
φορτωνονται σκυλια γατια????μιλας σαν να αντιπαθεις τα ζωα sniper...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Ωστόσο το να υϊοθετήσεις ένα αδέσποτο ή να φροντίζεις άλλες μορφές ζωής και όχι αποκλειστικά το είδος σου, δεν είνα μεμπτό. Αυτό το γράφω γιατί πολύς κόσμος (και δεν αναφέρομαι εδώ μέσα) έχει τη στάση του "τι τα ταίζεις τα σκυλιά; εδώ πεινάνε άνθρωποι!" Και στη συντριπτική πλειοψηφία τους, αυτοί που το λένε δεν βοηθάνε ούτε ανθρώπους, ούτε σκυλιά, γατιά κτλ...
[QUOTE=sniper. όποιος δεν αγαπάει τα ζώα, έχει σοβαρά προβλήματα.[/QUOTE]
![]()
νομίζω οτι κανένας δεν απάντησε σε αυτό που ρώτησα,κανείς δεν γνωρίζει;
Και πως να γνωρίζει κάποιος για αυτό;![]()
Έχουν ακουστεί διάφορα για τις ανθρωπιστικές βοήθειες, λεφτά έχουν καταχραστεί από διαφόρους κυβερνόντες στις τριτοκοσμικές χώρες (μια από αυτές και η Ελλάδα), προμήθειες πηγάιναν σε στρατούς αντιμαχόμενων παρατάξων και άλλα ωραία... αυτά έχουν διαρρεύσει κατά καιρούς χωρίς να αποτελλούν αδιάσειστα στοιχεία, απλώς ακούστηκαν, τώρα για το αν οι ίδιες οι ανθρωπιστικές παντελονιάζουν φράγκα δεν θα το μάθεις-ουμε ποτέ... α ναι, θυμήθηκα και στη unicef που είχε σκάσει σκάνδαλο με παιδεραστές...
Ρε τι λετε....ειπε κανεις εδω ποτε γιατι πηγες και αγορασες μηχανη αντι να τα στειλεις στον τριτο κοσμο? Ολη μας η ζωη κινειται γυρω απο ξοδεμα σε πραγματα που ειναι πολυ περαν της αναγκης για επιβιωση.
Οποιος γουσταρει δινει, οποιος δεν γουσταρει δεν δινει. Και οι δυο για την παρτη τους το κανουν πρωτιστως. Του καθενος η κριση ειναι αποτελεσμα των βιωματων του και κανεις δεν ξερει καλλιτερα απο τον οποιονδηποτε αλλο. Δεν υπαρχει κανενας λογος να το ντυνουμε με 'ηθικη' και 'πρεπει'.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
εγω παλι βλεπω ανθρωπους ολων των εθνικοτητων δυστηχισμενους, μαζι τους και εγω, γιατι χαθηκε το φιλοτιμο, η αλληλεγγυη, η φιλανθρωπια...ειδικα τα τελευταια χρονια λογω κρισης? οι ανθρωποι προσπερνουν τον συνανθρωπο τους αδιαφορωντας για τα εξωφθαλμα προβληματα του.πολλες φορες εχω μεινει αφραγκος χωρις τσιγαρο αλλα ρε πο...τη μου σε καποιον που πειναει θα παρω μια τυροπιτα,ασχετα αν ειναι ελληνας πακιστανος αζερμπαιτζανος γιατι πρεπει.πρεπει γιατι χανουμε την ανθρωπια μας και γινομαστε αυτο που θελουν να μας κανουν.μεσα σε ολα αυτα εχουμε και τα φασιστακια της χ.α που πολεμουν για την καθαροτητα της ελληνικης φυλης[αληθεια στη χωρα που γεννησε την δημοκρατια 1|10 ειναι ρατσιστης?]σορρυ αν το γυρισα σε πολιτικο αλλα δεν αντεχω να βλεπω ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ να πεινανε και καποιοι να γουσταρουν χιτλερ
Catch me if you can
το πρόβλημα είναι ότι δεν το αγοράζουμε το γάλα και αν το κάνουμε το κάνουμε για δύο τρείς φορές και μετά τέλος, ξεχνάμε, ενώ μπαίνοντας σε μία τέτοια διαδικασία υπάρχει η συνέχεια και η συνέπεια, είναι σημαντικό πάντως όποιος αποφασίσει να μπεί σε μία τέτοια διαδικασία να είναι έτοιμος να την ολοκληρώσει και να μην την εγκαταλείψει στη μέση.
stay hungry stay foolish!!!!
Εκτός από αυτά που παρέθεσα παραπάνω μπορείς να μπεις και στο site τους ξαναλέω να διαβάσεις τις οικονομικές εκθέσεις.
Για τους δύσπιστους, ναι μπορεί να έχει παίξει μαγείρεμα. Παντού μπορεί να έχει παίξει μαγείρεμα και δεν είμαστε σίγουροι ούτε για τον κ@λο μας. Δεν είναι το ίδιο πάντως το κουπονάκι/αποδειξούλα που σου κόβει η γιαγιά από τον έρανο της εκκλησίας με τα στοιχεία που δημοσιεύει μια τέτοια οργάνωση.