Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: Επιλογή κράνους

Επιλογή κράνους

Γειά σε όλους.Για λόγους ανωτέρας βίας(βλ. κλοπή) είμαι σε αναζήτηση νέου κράνους.Ξέρω ότι πολλά έχουν γραφτεί για το θέμα αυτό και έχω περάσει αρκετές ώρες ψάχνοντας.Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη που ανοίγω κι άλλο θέμα αλλά το κάνω πιο πολύ για να περιγράψω κάποια πράγματα.Κατ'αρχάς το μπάτζετ είναι οριακά μέχρι 200.Τα κράνη που έχω ας πούμε ξεχωρίσει κάπως ειναι τα
    1)http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...sic-N-Com-0001
    2)http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...HJC-FG-15-0001
    3)http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...att-Black-0001
    Γενικά δε θέλω γραφικά,ψάχνω κάτι απλό.Δοκίμασα και τα 3.To AGV ήταν μακράν το χειρότερο σε εφαρμογή οπότε είναι καθαρά το outsider.To Nolan μου αρέσει ως κράνος πιο πολύ και από τα 3 συν οτι έχει καλή εφαρμογή.Όμως δε μου φαίνεται τόσο "στιβαρή" κατασκευή.Το jhc μου φαίνεται κάπως πιο "γερό" (o πωλητής είπε ότι είναι απο fiberglass KAI kevlar)αλλά έχει περίεργα νούμερα.Ενώ κανονικά φοράω large μπορώ να πω πως το medium ήταν και δεν ήταν "σφιχτό" στο κεφάλι μου.Δηλαδή οκ,δεν έβγαινε κιόλας αλλά θα το ηθελα κάπως πιο σφιχτό.Δοκιμάζω το small και με έσφιγγε όσο ακριβώς ήθελα(ίσως ελαφρώς περισσότερο αλλά εφόσον τα μαξιλαράκια πέφτουν ελάχιστα μετά από λίγο καιρό υποθέτω πως θα είναι μια χαρά).Όμως μου φαίνεται μικρό σα να μη μου καλύπτει σωστά το κεφάλι..Θα ήθελα τη γνώμη σας για τα 3 αυτά κράνη καθώς και για κάποιο αντίστοιχο που δεν έχω κοιτάξει..Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Δε θα ελεγα όχι αλλά επείγομαι να αγοράσω και από ό,τι είδα στα εδώ μαγαζιά ειναι γύρω στο 300αρι..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της foler
    Φιλαρακο μην μου λες τετοια για τα hjc γιατι μολις ηρθε (αυριο παραλαμβανω) το δικο μου fg15 σε Μ που φοραω κανονικα! Δοκιμασα ενος φιλου το hjc HQ1 που ειχε και το μεγεθος μου εκει ηταν Μ οπως σε ολα! Λες να την πατησα?

E αφου το δοκίμασες δε νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα.Εξάλλου παίζει ρόλο και το σχήμα του κεφαλιού!

Δοκιμασα το hq1 και οχι το fg15 που παραγγειλα αλλα πιστευω να εχουν την ιδια φορμα...Αυτο που λες ομως εσυ ειναι πολυ παραξενο, αν εισαι κανονικα large το small δεν επρεπε να σου μπαινει καν! Αντε ενα νουμερα πανω κατω οκ, αλλα 2?
    Περιμενε να τεσταρω το Μ και αν δεν μου κανει στο δινω με πολυ καλυτερη τιμη απο το λινκ που εβαλες και με μια ζελατινα δωρο

Ναι,το small μπήκε ενώ όπως λες δε θα έπρεπε καν να υπαρχει πιθανότητα.Σε τι χρώμα το πήρες?

Αυτο πηρα
    http://i448.photobucket.com/albums/q.../HJC_Kynee.jpg
    Νεωτερα αυριο που θα το παρω στα χερια μου

Χμμ..Δοκίμασέ το λοιπόν και βλέπουμε..Πάντως θα ήθελα κάποιες γνώμες ακόμα για τα κράνη που ανέφερα πιο πάνω..
    Τελευταία τροποποίηση από Komisths; 29/03/2013 στις 20:28.

οσον αφορα τα νουμερα στο hjc θα συμφωνισω αλλα σε μικροτερη διαφορα, δλδ ενα νουμερο μικροτερο
    φιλε φολερ καλυτερα να δοκιμαζες το fg-15 ωστε να εισουν 100% σιγουρος, αλλα μπορει και να μην εχεις θεμα και τσαμπα να σε αγχωνουμε...
    φιλε κομιστη απο τα 3 που εβαλες σιγουρα απορριπτω το agv και ειμαι ενα κλικ προς το hjc χωρις ομως να εχω προσωπικη αποψη πανω σε αυτα...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Η αληθεια ειναι οτι το θελω για δευτερο, για εντος πολης δηλαδη οποτε λιγο ευρυχωρο για να μπαινοβγαινει ανετα δεν με πειραζει...ευρυχωρο ομως οχινα γυριζει μεσα του το κεφαλι μου!
    Παντως εψαχνα κατι φθηνο μεχρι 100Ε για αποκλειστικη χρηση πολης αλλα ψαξε-ψαξε αποφασισα να ανεβω λιγο χρηματικα αλλα να παρω κατι που αξιζει και στην τιμη που το βρισκεις το συγκεκριμενο πιστευω ειναι μονοδρομος!

Κάποια γνώμη για το Μ1 της Bell?Επίσης,πού τα βρίσκω στην Αθήνα?

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Komisths Προβολή μηνύματος
    Κάποια γνώμη για το Μ1 της Bell?Επίσης,πού τα βρίσκω στην Αθήνα?
    Τα Bell αν δεν κάνω λάθος τα φέρνουν τα motomarket στην Καλλιρόης

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. βοήθεια για την επιλογη κράνους
    από blackout στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2009, 16:16
  2. Αμεση επιλογή κράνους!
    από fonzareli στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2009, 08:10
  3. Επιλογή κράνους για SΤ