Πω ρε, περιμένω πώς και πώς να γίνω κι εγώ παππούς, να σκάσω με το τελάρο της λαϊκής πίσω στη σχαρίτσα! Όλα τα λεφτά, λέμε!!!
![]()
...το νου σου!!
xaxaxa να ξεφυγω? μιας κι εχω γινει ειδικος? οχι να παινεψουμε και το σπιτι μας. δεν υπαρχει κανενα στην ελλαδα απο οσο ξερω ετσι?
εντος θεματος τωρα, την προτελευταια φορα που πηγα στο κοντινο μου σκραπ ειχε κανα 2 φλορετες κι ενα αψογο zundap ks 50 αεροψυκτο. τελικα τα πρεσαρε. αν ξαναδω κατι θα σε πω.
Πρέσαρε το KS??? Θα βάλω τα κλάματα!!!
Γμτ, κι έχω ακούσει και άπειρες ιστορίες για πρεσαρισμένα ταπεινά Simsonάκια και ΜεΖέδες, τι ζόρια τραβάνε και τα πετάνε όταν δεν τα θέλουν πια; Δε βρίσκουνε κάνα χριστιανό να τα χαρίσουν, να τους πει κι ευχαριστώ;
Τέλος πάντων, έχε το νου σου αν ξαναδεις κάτι αξιόλογο! Μιλ μερσί!!
Υ.Γ. Ωραία και τα ιταλικούδια, αλλά οι γερμαναράδες, μέσα στη μ@λ@κία τους, ξέρανε τότε να φτιάχνουνε μηχανάκια για μια ζωή (μη σου πω και για 2-3)!!![]()
...το νου σου!!
E ναι, αυτή είναι η γενικότερη φιλοσοφία των ιταλών, χαχα!!!
Καλά που υπάρχουν κι οι γιαπωνέζοι που αντιγράφουν τα πάντα, και φρόντισαν να βγάλουν μηχανάκια με την αξιοπιστία των γερμαναράδικων, αλλά χωρίς τον παρωχημένο γοτθικό σχεδιασμό!!
Για να επιστρέψουμε στο προκείμενο, βρήκα σε μια μάντρα εδώ στο νησί μια φλορέτα που πρέπει να είναι από τα τέλη του '60, λείπουν όμως κάμποσα πράγματα από πάνω και είναι σε κακό χάλι και δε νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθώ, μιας και θα μου έρθει φτηνότερα να πάρω μια ολόκληρη και σε καλή κατάσταση από αυτές που πωλούνται ήδη! Τυχεροί όσοι είναι στην Αθήνα, έχουν πολύ περισσότερες προοπτικές σε τέτοια θέματα...![]()
...το νου σου!!
Καλά μην το λες, ξέρεις πόσα γερόντια κυκλοφορούν εδώ που μένω (δυτικά προάστεια Αττικής) με sachs διτάχυτα στο χέρι, φλορέτες, zundapp και αν τους ρωτήσεις αν τα πουλάνε σου απαντούν '' και πως θα πηγαίνω στο καφενείο και στον φούρνο, με τα πόδια;'' μη ξέροντας προφανώς την συλλεκτική τους αξία αλλά τα αντιμετωπίζουν ψυχρά σαν μεταφορικό μέσο. Όταν αποβιώσουν τα γερόντια βέβαια τα μηχανάκια παρατιούνται κυριολεκτικά σε μια αυλή μέχρι να περάσει ο πρώτος γύφτος παλιατζής για να τα ξεφορτωθούν η γυναίκα ή τα παιδιά τους. Γι αυτό υπάρχουν ίσως κάποια σε μάντρες και μετά τα κάνουν μπετόβεργες στη χαλυβουργική...![]()
...το νου σου!!
παιζει και να ηταν ολοιδιο. αλλα δεν ειχε δισκοφρενο. παντως ηταν στην ιδια κατασταση ακριβως. το μετανιωσα που δεν το πηρα να πω την αληθεια. αλλα δεν εχω χωρο.. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3433508/