Νομίζω πως κάποιος σχεδιαστής λογότυπων πρέπει να φτιάξει κάτι και να το κάνει δώρο στον ΣπύροΕκεί στο ντεπόζιτο την θέλει την υπογραφή...
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Δεν εχω λογια...
Οταν χαμηλωσει το μηχανακι και μπει το μπροστινο φτερο πιο μπροστα,θα ειναι τουμπανο...
οπως ειναι δε δειχνει αλλα αμα χαμηλωσει πολυ τοτε θα ειναι ..ναρα συμφωνω για το χρωμα του φαναριου αλλα και του στοπ που δε μαρεσει βαμενο τα καντηλερια τα σπανε σε προτοτυπια![]()
το μπροστινο φτερο νομιζω οτι ειναι κοντο και θα τρως λασπες..
Σπύρο τι να πω...
Με το στόμα ανοιχτο έχω μείνει...
Ότι ξεπηδησει στη φαντασία σου (και στη δική μας ) του δίνεις σαρκα και οστά...
Πραγματικά πολύ επαγγελματικο επίπεδο δουλειάς και αγάπη για τις μοτο...
Ευγε φίλε μου είσαι πραγματικά αυτό που λεμε " πέτρα πιανει και χρυσάφι γίνεται "...
Ειμαστε τυχεροι που είσαι διπλα μας και με ένα τσιγαρο δρόμος μπορούμε να σε γνωρισουμε.
Υγεία στα χέρια σου φιλε...
Σπυράκο ότι και να λέμε απο ποιότητα δουλειάς πρέπει τα εργοστάσια να ντρέπονται...
Έχω κάποιες προτάσεις όμως
1. Το Θεϊκό χρώμα της επιχάλκωσης είναι μπόλικο συγκεντρωμένο επάνω (ίσως όταν μπουν γκριπ μανέτες κ κοκοψίνια να στρώσει)
2. Είτε στρώσει με τα κοκοψίνια νομίζω οτι θα ήταν πιο ομαλό στο μάτι να το ισορροπίσεις με κάποιες λεπτομέρεις ακόμη και προς τα πίσω κ ίσως και προς τα κάτω (μία είδα δίπλα στην ανάρτηση)
3. Το χαμήλωμα είναι μαστ αλλά είναι στα υπ'όψιν σου
4. Το φανάρι στο είχα πεί απο την πρώτη στιγμή κάντο μαύρο κατα τη δική μου αισθητική και ίσως και τη γρίλια άλλο χρώμα...(όταν βρώ χρόνο θα σου δείξω προτάσεις!)