Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 176

Θέμα: Γνώμες για πρόσθετο λιπαντικό Polytron

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ρε φίλε συγνώμη κιόλας αλλά πολλά "μπορεί", "ίσως", "κάπου ναι, κάπου όχι", "όχι σε όλα τα μοτέρ αλλά δεν είμαστε και σίγουροι" διαβάζουμε από κάποιον που δηλώνει τεχνικός κάτι της εν λόγω εταιρείας.

Ψιλοβαρεθήκαμε να διαβάζουμε υποθέσεις έτσι;
    Ok

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις ερωτήσεις σας
    Πιστεύω κάποιες απαντήσεις να κάλυψαν μερικούς φίλους.
    Όποιος θέλει να το δοκιμάσει ας επικοινωνήσει μαζί μου πρώτα.

Να είστε καλά και καλά χιλιόμετρα
    Κώστας Μπιλίσης - POLYTRON

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bilcon Προβολή μηνύματος
    Ακου αγαπητέ Ichigo. Οι συνθήκες στην βιομηχανία είναι ιδιαίτερα σκληρές. Ένα έδρανο οταν δέχεται συνέχεια μεγάλα φορτία, τότε υπάρχει πιθανότητα συνήθως σε συνθήκες καύσωνα να υπερθερμένεται και να προειδοποιεί με alarm στο Θάλαμο Ελέγχου του εργοστασίου (ή να φθείρεται πρόωρα). Αυτό δεν συμβαίνει σε όλα τα έδρανα αλλά σε μερικά συμβαίνει. Υπάρχει περίπτωση όταν το έδρανο έχει πρόβλημα να δοκιμάσει ο υπεύθυνος κάποιο πρόσθετο και να αξιολογήσει την επίδοσή του. Για την ιστορία οι μηχανικοί τηρούνε τις προδιαγραφές του κατασκευστή και δεν βάζουν πρόσθετα. Υπάρχουν φωτογραφίες σε έδρανο αυτοκινήτου μόνο.
    Πολύ γενικόλογα μας τα λες αλλά έλα που μ αρέσουν ακόμα περισσότερο τα γραφήματα, οι εικόνες που αποδεικνύουν όντως τη φθορά, οι πιστοποιήσεις και οι αριθμοί έγκρισής τους από τα ανάλογα "ιδρύματα" ανά τον κόσμο. Φωτογραφίες γενικά από βιομηχανικές εγκαταστάσεις και κουκουρουκου χαρακτηριστικά είναι πανεύκολο να βρω κι εγώ με μια σύντομη αναζήτηση στο google. Μου θυμίζεις κάτι πωλητές Τηλ. Παρόχων που υπόσχονται οπτικές και γρήγορα ντερνέτια αλλά έρχεται ο ουρανός σφοντύλι στα κακόμοιρα πελατάκια μόλις μάθουν τι ισχύει βάση νόμων της φυσικής. Να σκεφτείς σοβαρά να πολιτευτείς πάντως. Κορόϊδα σαν τους ψηφοφόρους του Βενιζέλου και του ΓΑΠ υπάρχουν ακόμα πολλά.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    Πολύ γενικόλογα μας τα λες αλλά έλα που μ αρέσουν ακόμα περισσότερο τα γραφήματα, οι εικόνες που αποδεικνύουν όντως τη φθορά, οι πιστοποιήσεις και οι αριθμοί έγκρισής τους από τα ανάλογα "ιδρύματα" ανά τον κόσμο. Φωτογραφίες γενικά από βιομηχανικές εγκαταστάσεις και κουκουρουκου χαρακτηριστικά είναι πανεύκολο να βρω κι εγώ με μια σύντομη αναζήτηση στο google. Μου θυμίζεις κάτι πωλητές Τηλ. Παρόχων που υπόσχονται οπτικές και γρήγορα ντερνέτια αλλά έρχεται ο ουρανός σφοντύλι στα κακόμοιρα πελατάκια μόλις μάθουν τι ισχύει βάση νόμων της φυσικής. Να σκεφτείς σοβαρά να πολιτευτείς πάντως. Κορόϊδα σαν τους ψηφοφόρους του Βενιζέλου και του ΓΑΠ υπάρχουν ακόμα πολλά.
    Ok

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bilcon Προβολή μηνύματος
    Ok

Αγαπητε κυριε Μπιλιση,

Αν ησασταν τραπεζιτης και εγω ημουνα εφευρετης του πολυτρον και ερχομουνα σε σας ωστε να χρηματοδοτησετε το προιον μου, τι τεχνικα διαπιστευτηρια θα θελατε να δειτε απο μερους μου ωστε να πεισθειτε οτι κανει οσα γραφει στο κουτι και συνεπως αξιζει να μου δωσετε τα 10,000,000 δολλαρια που χρειαζομαι για να χτισω το εργοστασιο μου?

Ανυπομονω για την απαντηση σας.

Με τιμη
    Αγις Σπεντζος
    Τελευταία τροποποίηση από DrBig; 04/03/2013 στις 15:33.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Αγις Σπεντζος
    Ο γνωστός και μη εξαιρετέος..??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ψιλοβαρεθήκαμε να διαβάζουμε υποθέσεις έτσι;
    Πολύ τζόρας είσαι μωρ΄αδερφάκι μου..

Ο άνθρωπος είπε (εμμέσως πλην σαφώς): Βάλτε το στα μηχανάκια σας και μετά ελάτε να μΕ πείτε τί έγινε...!!

(αυτό που προσωπικά δεν έχω καταλάβει είναι αν πρόκειται για απορρυπαντικό πρόσθετο ή βελτιωτικό επιφανειών αλλά δεν μαμείς ψηλά καπέλα και σώβρακα μακρυά..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος

Ο άνθρωπος είπε (εμμέσως πλην σαφώς): Βάλτε το στα μηχανάκια σας και μετά ελάτε να μΕ πείτε τί έγινε...!!

(αυτό που προσωπικά δεν έχω καταλάβει είναι αν πρόκειται για απορρυπαντικό πρόσθετο ή βελτιωτικό επιφανειών αλλά δεν μαμείς ψηλά καπέλα και σώβρακα μακρυά..)
    OK, τον Αυγουστο μην κανονίσεις τίποτα. Θα κάνουμε τον συμπλέκτη μου ξηρό, ΟΚ;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

μην αγοραζετε το Polytron, εχω πληροφοριες εκ των εσω πως πολυ συντομα θα παρει εγκριση και θα ειναι διαθεσιμο ενα χημικο προσθετο που θα το ριχνεις στο ρεζερβουαρ και θα παιρνει ολη την πλεοναζουσα υγρασια και το νερο (8%-12% δηλαδη) και θα διασπα χημικως σε υδρογονο+ οξυγονο βελτιστοποιωντας την καυση στο μεγιστο....

θα επανελθω με pdf απο του Χαρδαβελλα και ειδικες ερευνες πανω στους νανο-υδρογονανθρακες απο zougla.gr....
    Accipere quam facere praestat injuriam

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Ο γνωστός και μη εξαιρετέος..??
    Ειναι γνωστος????
    Απο την λιστα λαγκαρ παντως αποκλειεται, γιατι εφροντισε ο ξαδερφος του ξαδερφου του
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Παρακολουθώ το θέμα απο τήν αρχή και έλεγα να γράψω κανένα σεντόνι γιατί θα τρελαθούμε με αυτά που γράφονται

λοιπόν φίλε bilcon κανένας δέν πιστεύω ότι είναι προκατειλημμένος αλλά φιλικά θα σου πώ ότι όταν βάζεις μπροστά μια ιδιότητα καλό είναι να ξέρουμε τι λέμε

απο ότι κατάλαβα απο αυτά που λές και λαμβάνοντας υπόψιν τήν απλή φυσική έχουμε να κάνουμε με μια χημική σύστασή που μειώνει τόν συντελεστή τριβής
    λοιπόν σε πια μέταλλά υπάρχουν μετρήσεις και ανάλυση αυτών (πιστοποιημενο οργανισμό , δημοσίευση σε ερευνητικό περιοδικο κάτι )

θα έπρεπε να ξέρεις λόγο τής ιδιότητας σου ότι μετρήσεις γίνονται μόνο με ελεγχόμενες συνθήκες με τίς συνθήκες να είναι ελεγχόμενες μεταβλητές
    μπορώ να γράψω και άλλες απορίες μου σάν πιθανός πελάτης αλλά θα περιμένω τίς τεκμηριωμένες απαντήσεις σας

@lioulios

Μια χαρά είναι το μηχανάκι σου άν θες τήν γνώμη μου βάλτο πιθανότατα τσάμπα λεφτά και άν δεις διαφορά θα είναι πρός το χειρότερο

αντί να δίνεις τα $$ σε βλακίες δέν τα βάζεις βενζίνη να πάμε κανένα βολταράκι που πήρα καινούριο πραπρα
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

...εχω πάρει τα βουνα ...

Και είδα πως ίδια μηχανάκια ...Αυτό που έχει πόλυτρον , δεν ανάβει βεντυλατερ στις ίδιες συνθήκες ...Όταν το δικό μου ανάβει ....Και λέω ...

Άνοιξε κανα θέμα και δείξε μας το μπ@ρδ@λο σου

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από imitrelos Προβολή μηνύματος
    ... αλλά θα περιμένω τίς τεκμηριωμένες απαντήσεις σας
    Έχω την αίσθηση ότι θα περιμένεις για πολύ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος

Και είδα πως ίδια μηχανάκια ...
    Ίδιο λάδι; Ίδιο παραφλού; Ίδιο AFR? Ίδια οδήγηση;
    Give me fuel, Give me fire

Ολα ίδια είναι .

Αν δεν ήταν το χαλαρό εντούρο που τώρα τελευταία θέλω να αρχίσω , δεν θα το σκεφτόμουν .

Παίδες , δεν ξέρω τί σκ@τ@ είναι , πάντως ...ΌΣΟΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΕΙΔΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ... Δεν έχετε παρα να το δοκιμάσετε . Εγώ αυτό θα κάνω .

Μετά απο ενα γρήγορο τσακωμό στο μαγαζί μου με τον lioulio για το θέμα του υλικού, ναι εγω ειμαι ο δεύτερος που φοράει το poly στο KTM.Και όχι , δεν εχω λεφτά για πέταμα να πειραματίζομαι με διάφορα υλικά με σκοπό να μου γ@μήσουν το κινητήρα....

Στους υπόλοιπους , απο την ημέρα που το εβαλα , προσωπικά , επαναλαμβάνω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ , εχω δει καλυτέρευση στη μηχανή μου και εξηγώ:
    1 , εχει μειωθεί κατα ελάχιστο η κατανάλωση μου , μιλάω για τις ίδιες διαδρομές-ίδιο βενζινάδικο-καιρικές συνθήκες-φόρτωμα μηχανής-ταχύτητα.
    2.Το βεντιλατέρ εχει πολύυυυυ καιρό να πάρει μπροστά την ιδια στιγμή βρισκόνταν και τα 3 ΚΤΜ της παρέας με την ίδια διαδρομή και με την ιδια ταχύτητα τα οποία είχαν ανάψει!!!Και για τους καχύποπτους , ναι το βεντιλατέρ δουλεύει δεν εχει χαλάσει.
    Το νούμερο 3 θα γραφτεί οταν θα αλλάξω τα λάδια και θα δω εαν υπάρχει μείωση ρινισμάτων στους μαγνήτες-βίδες του κάρτερ.
    Επίσης , πατινάρισμα δεν εχει παρατηρηθεί παρότι τον δουλεύω αρκετά στις βόλτες στο βουνό!
    Λογικό , όλοι σας όπως και εγω να είμαστε καχύποπτοι!!Κανένας δεν σας το πουλησε ουτε σας εβαλε το μαχαίρι στο λαιμό να το αγοράσετε!
    Οποιος γουστάρει , το βάζει!!

Όσο για τον Ducas που μπήκε στο φορουμ , δε το κατάλαβα....Απαγορευέται να ποστάρει κάποιος που μόλις εχει κάνει εγγραφή??Η μήπως πρέπει να περάσει απο συγκεκριμένα τεστ για να αποδείξει κάτι?
    Τι να πω ρε παιδιά , ανεργία , ακρίβεια , η γκόμενα που μας παράτησε , η βενζίνη που εχει πάει στα ύψη , ο ερμής που είναι ανάδρομος κτλ κτλ μας εχει βαρέσει.

Εβίβα
    Τελευταία τροποποίηση από Ktm.Prestige; 03/04/2013 στις 00:24. Αιτία: Πρόσθετο

Νέο μέλος

Αγαπητέ Ktm.Prestige

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ktm.Prestige Προβολή μηνύματος
    Μετά απο ενα γρήγορο τσακωμό στο μαγαζί μου με τον lioulio για το θέμα του υλικού, ναι εγω ειμαι ο δεύτερος που φοράει το poly στο KTM.Και όχι , δεν εχω λεφτά για πέταμα να πειραματίζομαι με διάφορα υλικά με σκοπό να μου γ@μήσουν το κινητήρα....

Στους υπόλοιπους , απο την ημέρα που το εβαλα , προσωπικά , επαναλαμβάνω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ , εχω δει καλυτέρευση στη μηχανή μου και εξηγώ:
    1 , εχει μειωθεί κατα ελάχιστο η κατανάλωση μου , μιλάω για τις ίδιες διαδρομές-ίδιο βενζινάδικο-καιρικές συνθήκες-φόρτωμα μηχανής-ταχύτητα.
    2.Το βεντιλατέρ εχει πολύυυυυ καιρό να πάρει μπροστά την ιδια στιγμή βρισκόνταν και τα 3 ΚΤΜ της παρέας με την ίδια διαδρομή και με την ιδια ταχύτητα τα οποία είχαν ανάψει!!!Και για τους καχύποπτους , ναι το βεντιλατέρ δουλεύει δεν εχει χαλάσει.
    Το νούμερο 3 θα γραφτεί οταν θα αλλάξω τα λάδια και θα δω εαν υπάρχει μείωση ρινισμάτων στους μαγνήτες-βίδες του κάρτερ.
    Επίσης , πατινάρισμα δεν εχει παρατηρηθεί παρότι τον δουλεύω αρκετά στις βόλτες στο βουνό!
    Λογικό , όλοι σας όπως και εγω να είμαστε καχύποπτοι!!Κανένας δεν σας το πουλησε ουτε σας εβαλε το μαχαίρι στο λαιμό να το αγοράσετε!
    Οποιος γουστάρει , το βάζει!!

Όσο για τον Ducas που μπήκε στο φορουμ , δε το κατάλαβα....Απαγορευέται να ποστάρει κάποιος που μόλις εχει κάνει εγγραφή??Η μήπως πρέπει να περάσει απο συγκεκριμένα τεστ για να αποδείξει κάτι?
    Τι να πω ρε παιδιά , ανεργία , ακρίβεια , η γκόμενα που μας παράτησε , η βενζίνη που εχει πάει στα ύψη , ο ερμής που είναι ανάδρομος κτλ κτλ μας εχει βαρέσει.

Εβίβα
    Αγαπητέ Ktm.Prestige

Μην παραξενευτείς αν ο μαγνήτης σου πιάσει γρέζια και δεν δεις μείωση ρινισμάτων στους μαγνήτες-βίδες του κάρτερ την πρώτη φορά.
    Επειδή το Polytron καθαρίζει τα μέταλλα την πρώτη φορά κατεβάζει στοιχεία μετάλλου και άνθρακα που είναι συσσωρευμένα στα ελατήρια, στα λούκια των ελατηρίων και σε άλλα μέρη του κινητηρα, μέσα στο λάδι οπότε τα πιάνει και ο μαγνήτης και το φίλτρο. (Γι' αυτό το Polytron την πρώτη φορά χρησιμοποιείται στα παλιά λάδια και για 500-1000 χιλιόμετρα για πλύσιμο της μηχανής. Εσύ αν το έβαλες για πρώτη φορά στα καινούργια λάδια τότε άλλαξέ τα νωρίτερα και μόνο την πρώτη φορά).

Σου εγγυώμαι όμως ότι στις επόμενες αλλαγές δεν θα δεις γρέζι πουθενά, γιατί η μηχανή σου θα είναι κατακάθαρη και τα μέταλλά της πολύ αναβαθμισμένα. Το Polytron θα πρέπει να καθαρίσει εντελώς τα μέταλλα για να μπορέσει να αναβαθμίσει πλήρως τις επιφάνειές τους.
    Όταν λέω να αναβαθμίσει πλήρως τις επιφάνειές τους εννοώ να τις κάνει πολύ πιο λείες, ακόμα πιο ανθεκτικές και πολύ πιο αντιτριβικές έτσι ώστε τα μέταλλα να μην τρίβονται και να μην φθείρονται. Η βελτίωση στην απόδοση όταν βάζεις Polytron οφείλεται στο μέταλλο που φτιάχνει κατά πρώτο λόγο (μέταλλο που έχει εξαιρετικά χαμηλό, σχεδόν μηδενικό συντελεστή τριβής).

Όσον αφορά την ποιότητα λαδιού το Polytron βελτιώνει ένα λιπαντικό που ανήκει στην μεσαία κατηγορία. Ένα πολύ υψηλής ποιότητας λιπαντικό δεν έχει τόσο την ανάγκη βελτίωσης από το Polytron. Την έχει όμως το μέταλλο του κινητήρα και ειδικά όταν είναι επιβαρυμένο με πολλά χιλιόμετρα και με σκληρή χρήση και όχι καινούργιο.
    Να ξέρεις η μηχανή σου θα βελτιώνεται ακόμα περισσότερο, όσο περνάει ο καιρός γιατί το Polytron θα αναβαθμίζει συνεχώς περισσότερο τις επιφάνειες των μετάλλων που λιπαίνει στον κινητήρα σου με σκοπό να τις κάνει υπεραρίστης ποιότητας ανθεκτικότητας και αντιτριβικής ικανότητας.
    Θα παρατηρήσεις επίσης βελτίωση και στην ποιότητα του ιξώδες του λαδιού σου, δηλαδή δεν θα πέφτει η συνεκτικότητα και η ρευστότητα του λαδιού με τα πολλά χιλιόμετρα σκληρής χρήσης και θα εντυπωσιαστείς στο οτι μετά την δεύτερη αλλαγή και στις επόμενες αλλαγές με Polytron τα λάδια δεν θα μαυρίζουν εύκολα, επειδή ο κινητήρας σου θα είναι κατακάθαρος, θα δουλεύει πολύ πιο άνετα και με χαμηλότερες θερμοκρασίες γεγονός που θα οφείλεται στην εξαιρετική ποιότητα, ανθεκτικότητα και αντιτριβική των επιφανειών που θα έχει φτιάξει το Polytron.

Το Polytron θέλει προσοχή σε χρήση σε μηχανές. Υπάρχει περίπτωση να πατινάρει ο συμπλέκτης ειδικά στις μηχανές μικρού κυβισμού.

Κώστας.

Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ζητουντε Γνωμες Για Xt600!!!!!
    από nickmonstro στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 07:55
  2. Γνωμες για το Suzukomania???
    από fallenheaven στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2010, 19:22
  3. γνώμες για αγορά Cbr 125 !!!
    από Eddiex στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 14:06
  4. Γνώμες για Kymco Spike 125
    από pontiki στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2006, 12:32
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2004, 21:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ