Σελίδα 7 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 351

Θέμα: MotoGP 2013, Round 1 Qatar

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Toumpas Προβολή μηνύματος
    Το παλικάρι έχει κάνει θαύματα στα δίτροχα, απλά τα τελευταία χρόνια οι νεότεροι τον έχουν δαγκώσει πάρα πολύ, thats all.
    Αυτό ακριβώς!!! Αρχίζει το MotoGP και μερικοί κάνουνε λες και αρχίζει το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για κάφρους... Η μικρόνοια μερικών εδώ μέσα δεν έχει όρια!!! Να διαβάσουμε τί γίνεται στο αγωνιστικό τριήμερο θέλουμε, όχι να μάθουμε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός. Το τί εξωφρενικά έχουμε διαβάσει δε λέγεται!! Μέχρι και ότι αναβάτης με 2 δεύτερες θέσεις ως καλύτερη επίδοση, 7-8 συνολικές νίκες στην καριέρα του και κάτι 17ος έβδομος, 16ος, 13ος, είναι καλύτερος από οδηγό με 9 παγκόσμια πρωταθλήματα, 100+ νίκες, 170+ podium ; Ας φτιαχτεί ένα thread να σχολιάζουν τη Μενεγάκη και τη Μελέτη μπας και διαβάσουμε λιγότερες βλακείες επιτέλους...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Αυτό ακριβώς!!! Αρχίζει το MotoGP και μερικοί κάνουνε λες και αρχίζει το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για κάφρους... Η μικρόνοια μερικών εδώ μέσα δεν έχει όρια!!! Να διαβάσουμε τί γίνεται στο αγωνιστικό τριήμερο θέλουμε, όχι να μάθουμε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός. Το τί εξωφρενικά έχουμε διαβάσει δε λέγεται!! Μέχρι και ότι αναβάτης με 2 δεύτερες θέσεις ως καλύτερη επίδοση, 7-8 συνολικές νίκες στην καριέρα του και κάτι 17ος έβδομος, 16ος, 13ος, είναι καλύτερος από οδηγό με 9 παγκόσμια πρωταθλήματα, 100+ νίκες, 170+ podium ; Ας φτιαχτεί ένα thread να σχολιάζουν τη Μενεγάκη και τη Μελέτη μπας και διαβάσουμε λιγότερες βλακείες επιτέλους...

το ¨Ελληνα είναι κάφρο και δε μπορεί να αποβάλλει τη νοοτροπία αυτή.....ίσως σε 3-4 γεννιές από τώρα....
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86

Καλά μην κάνετε έτσι... Λογική ποδοσφαίρου έχει όποιος θέλει να κερδίζει ο δικός του no matter what και να μην τον πιάνει και κανείς στο στόμα του... ε πάει πολύ...

Ειδικά για τον Vale αυτό που πρέπει να συζητιέται μέχρι στιγμής σε αυτό το thread είναι η 7η θέση στο grid. Τα πρωταθλήματα είναι από άλλες χρονιές, δεν μπορεί κανείς να πει μια κουβέντα και αμέσως είναι άκυρη λόγω πρωταθλημάτων και νικών; Αυτά είναι δεδομένα, τα ξέρουν όλοι. Μιλάμε για το τώρα...

.

Κάποιοι σαν εμένα θέλουν να δουν ΑΓΩΝΑ. Lore, Ped, Rossi, Marquez, Crutchlow, Dovi κτλ θέλω να τους δω όλους τι μπορούν να κάνουν! Αυτή είναι λογική κάποιου που αγαπά τους αγώνες μοτοσυκλέτας!

Αντε καλούς αγώνες να έχουμε!
    Give me fuel, Give me fire

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    ....
    γεια σου ρε Χριστοφορε...

Καλά μην κάνετε έτσι... Λογική ποδοσφαίρου έχει όποιος θέλει να κερδίζει ο δικός του no matter what και να μην τον πιάνει και κανείς στο στόμα του... ε πάει πολύ...

Ειδικά για τον Vale αυτό που πρέπει να συζητιέται μέχρι στιγμής σε αυτό το thread είναι η 7η θέση στο grid. Τα πρωταθλήματα είναι από άλλες χρονιές, δεν μπορεί κανείς να πει μια κουβέντα και αμέσως είναι άκυρη λόγω πρωταθλημάτων και νικών; Αυτά είναι δεδομένα, τα ξέρουν όλοι. Μιλάμε για το τώρα...

.

Κάποιοι σαν εμένα θέλουν να δουν ΑΓΩΝΑ. Lore, Ped, Rossi, Marquez, Crutchlow, Dovi κτλ θέλω να τους δω όλους τι μπορούν να κάνουν! Αυτή είναι λογική κάποιου που αγαπά τους αγώνες μοτοσυκλέτας!

Αντε καλούς αγώνες να έχουμε!
    Eμένα μ' ενδιαφέρει να βλέπω ΘΕΑΜΑ και ΜΑΧΕΣ, ανεξάρτητα από το ποιός κερδίζει, αυτό μας έχει λείψει. Το ξαναλέω, το thread έχει σκοπό την αγωνιστική κίνηση του τριημέρου αλλά κάποιοι επιμένουν να πιπιλίζουν μια βαρετή καραμέλα. Το να περιμένει κάποιος οπαδός του Ρόσσι να κερδίζει εσαεί είναι το ίδιο βλακώδες με το να τον ακυρώνει κάποιος συνολικά για όλα αυτά τα χρόνια επειδή τώρα μάλλον βρίσκεται στη ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ δύση του. Αλλά έχουμε διαβάσει σημεία και τέρατα, μέχρι ότι τα 9 παγκόσμια ήταν απόρροια έλλειψης ικανών αντιπάλων και τυχερά. Το ότι τώρα δεν πρωταγωνιστεί τί σχέση έχει με το τί κάνει ή δεν κάνει στο κρεβάτι του δεν έχω καταλάβει ακόμα...αλλά είπαμε, μικρόνοια. Έν πάρει περιπτώση ας αλλαχτεί ο τίτλος από ΜotoGP σε VRGP αφού το επίκεντρο είναι τί κάνει ή δεν κάνει ο Rossi...

Kαμία αντίρρηση και μαζί σου, αρκεί το να πιάνεις κάποιον στο στόμα σου να βασίζεται σε σοβαρό επιχείρημα... τώρα εάν είναι επιχείρημα ότι ο ένας είναι πούστης, ο άλλος άσχημος και μοιάζει με γύφτο, ο τρίτος κοντοστούπης...το αφήνω στην κρίση σου.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    .... Αλλά έχουμε διαβάσει σημεία και τέρατα, μέχρι ότι τα 9 παγκόσμια ήταν απόρροια έλλειψης ικανών αντιπάλων και τυχερά.....

Είπε κανείς κάτι τέτοιο σε ΑΥΤΟ το thread?

Σε κάθε περίπτωση τέλος από μένα, 18:00 έχουμε motoGP warm up και 19:00 moto3... τα λέμε τότε!

Give me fuel, Give me fire

Τέλος και από εμένα, μακάρι να δούμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα χωρίς απρόοπτα, καλή θέαση σε όλους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Εγώ παιδιά, αν δε σας πειράζει ε ?
    Λέω να πάω με τους κάφρους !

Όλη μου η ζωή είναι τόσο γαμηνένα σοβαρή που δεν έχω καμία διάθεση να μιλάω σοβαρά για τον κύριο Ρόσσι που μέχρι τελευταία στιγμή παζάρευε και το τελευταίο ευρώ στο κοντράτο του με τη Ντουκάτι (και ύστερα ήρθε και μας έλεγε ιστορίες για ιταλούς με ιταλικές μοτοσικλέτες) ούτε για τον Κρατσακρούτσα που μόλις του κούνησε η βιοτεχνία χρήμα έκανε σα το σκύλο που βλέπει κόκκαλο.

Σόρυ ε, με το μπαρδόν....
    Γουστάρω και Αλέφαντο άμα λάχει αλλά δε μπορώ να μιλάω σοβαρά για γελοία θέματα.
    Τώρα άμα ο Κράτσλοου πλακώσει και το Ρόσσι στις μπούφλες δεν μπορώ να πω ότι θα με χαλάσει το θέαμα...
    :rotflmao:
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 07/04/2013 στις 11:59.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ............
    Τώρα άμα ο Κράτσλοου πλακώσει και το Ρόσσι στις μπούφλες δεν μπορώ να πω ότι θα με χαλάσει το θέαμα...
    θα είναι μπούφλες ή μήπως φούτσες????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    θα είναι μπούφλες ή μήπως φούτσες????
    ρε φίλε αυτά δε γίνονται μέσα στο κόσμο....

(αν και βέβαια τέτοιοι φραγκοφονιάδες που είναι και οι 2 δεν αποκλείεται να κάνουν και κάνα Σι Ντι...)

Χαλαρώστε ρεεεεεεεε

Banned
    Εννοείται πως συμφωνώ με τον σιδερόκωλο.
    Το motogp πρέπει να το αντιμετωπίζουμε "σοβαρά" μέχρι ενός σημείου.
    Αν το έχουμε για κάτι 100% σοβαρό, τότε είμαστε 100% μη σοβαροί...

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto

έλα τώρα παραδέξου το, σου λείπει ο ΑΝΤΡΑ, ο μη του μιλάτε το πρωί. Ο για χαλάρωμα ψάρεμα, για μπουκέτα motoGP.
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Εγώ παιδιά, αν δε σας πειράζει ε ?
    Λέω να πάω με τους κάφρους !

Όλη μου η ζωή είναι τόσο γαμηνένα σοβαρή που δεν έχω καμία διάθεση να μιλάω σοβαρά για τον κύριο Ρόσσι που μέχρι τελευταία στιγμή παζάρευε και το τελευταίο ευρώ στο κοντράτο του με τη Ντουκάτι (και ύστερα ήρθε και μας έλεγε ιστορίες για ιταλούς με ιταλικές μοτοσικλέτες) ούτε για τον Κρατσακρούτσα που μόλις του κούνησε η βιοτεχνία χρήμα έκανε σα το σκύλο που βλέπει κόκκαλο.

Σόρυ ε, με το μπαρδόν....
    Γουστάρω και Αλέφαντο άμα λάχει αλλά δε μπορώ να μιλάω σοβαρά για γελοία θέματα.
    Eεπειδή κι εγώ έγραψα για κάφρους...άλλωστε βάζω και τον εαυτό μου (μέχρι ενός ορίου...)

κανείς δεν είπε να το βλέπουμε σοβαρά...άλλωστε είναι ένα είδος διασκέδασης...απλά ,όπως και οπουδήποτε αλλού έτσι κι εδώ υπάρχει ένα όριο..γνώμη μου...
    Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 07/04/2013 στις 12:32.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Μέλος Το avatar του/της fosbabis
    Ολα καλά αυτά που έχεται πεί μέχρι τώρα και για μένα ηταν κρυφός ποθος να δω τον γιατρο και τον εξακια ομοσταυλους νομιζω και οι δυο ειναι μια ξεχωριστη κατηγορια απο μονοι τους. Εχω μια απορια ομως αν καποιος δύναται να μου τη λύσει. Εβλεπα τα προκριματικα και με ξενέρωσε κατι. Ο Colin Edwards πως ξεπεσε ετσι? Εγω θυμαμαι πως καποτε ηταν αρκετά καλος...

Σελίδα 7 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. MotoGP 2013, Round 2 Circuit of the Americas
    από akaposto στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 250
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2013, 08:26
  2. MotoGP 2012, Round 5, Catalunya
    από chr1s_86 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2012, 08:02
  3. MotoGP 2012, Round 2, Jerez
    από chr1s_86 στο forum Αγωνιστικά νέα